Dodaj do ulubionych

w Arlekinie jest za mało kelnerek!szkoda!

IP: *.nat.dsuj.pl 22.05.06, 12:52
uwielbiam ich ciastka, ale niestety za mało kelnerek zatrudniają i bardzo długo czeka się na obsługę. już 2 razy weszłam, posiedziałam i wyszłam
szkoda
no i ten wystrój - kicz do bani, muzyka z radia
tylko to jedzonko mnie tam przyciaga
Obserwuj wątek
    • lucy215 Re: w Arlekinie jest za mało kelnerek!szkoda! 22.05.06, 17:27
      To prawda, w ogródku czasem szlag człowieka trafi zanim ktoś przyniesie kartę,
      i zawsze brak wolnego stolika...ale malinowe marzenie jest pyszne ;)
      • Gość: paolcio Re: w Arlekinie jest za mało kelnerek!szkoda! IP: *.centertel.pl 23.05.06, 16:20
        no i te kelnerki jak juz sie pojawia to dramat...patrzą na człowieka jak na
        robala i tak samo go traktują. No ale ten puchar arlekin jest tego niestety
        wart ;)
        • Gość: lEn Re: w Arlekinie jest za mało kelnerek!szkoda! IP: *.leuk.ses-americom.net 16.06.06, 11:25
          dokladnie!!! ilez mozna czekac az ktos do ciebie podejdzie ? po ponad 20
          minutach wyszedlem - ciekawe jest to ze w miedzyczasie ci ktorzy przyszli po
          mnie juz konczyli jesc... na szczescie nie sa jedyni u ktorych mozna zostawic
          troche kasy za dobre slodkosci!
          • mr.lordi Re: w Arlekinie jest za mało kelnerek!szkoda! 17.06.06, 11:15
            Syf malaria w tym lokalu, zadzwoniłem do sanapidu, żeby sprawdzili czystość. W
            Sanepidzie, powiedzili mi, że od dłuższego czasu mają ten lokal na oku i
            niedługo wpadną tam zrobić kontrole. Nareszcie :)
    • Gość: stały bywalec Re: w Arlekinie jest za mało kelnerek!szkoda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 16:44
      Ja mysle ze zmieniono chyba od kilku lat osobe ktora jest odpowiedzialna za
      pieczenie ciast klijetka "ARLEKINA " jestem od 4-lat calkiem inny smak byl
      kiedys teraz jest to sztuczne !!!!!!
      szkoda bo bardzo smaczne mieli ciasteczka i dekoracje tez !!!!

• Gość: KRAKÓW Re: arlekin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 17:12
      BYLEM W ARLEKINIE I PROSZE PANSTWA MUSZE STWIERDZIC ZE LOKAL TEN DZIAŁA TYLKO
      DLATEGO ZE JEST W RYNKU GŁOWNYM . CIASTECZKA SA NIEDOSC ZE WIELKIE (jak kolo od
      zuka ) TO JESZCZE WSTRETNE GDYBY TEN LOKAL BYL POZA RYNKIEM GŁOWNYTM TO PO
      PIERWSZE ZA BRAK HIGIENY POWINIEN BYC ZAMKNIETY TO JESZCZE MA NIEDOBRE CIACHA A
      LODY -LUDZIE JAK SMAKUJA LODY NESTLE FEFEFEFEFEFE swinstwo niejedliscie lodów z
      starowislnej!!!!!
      jedyne co mi przypadło do gustu to pijana kasjerka -starsza baba ledwo co sie
      na nogach słaniła i ten menager kompletny brak wychowania przeklenstwa przy
      klijentach!!! tak moze byc tylko w arlekinie
      nazwa mowi za siebie tylko dodac CYRK-ARLEKIN
      WSZYSTKIEGO DOBREGO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka