Dodaj do ulubionych

era domowa

03.05.07, 18:49
jaki jest koszt podłączenia?
czy rachunek będzie niezależny od tp i będzie to 25 zł abonament ery +
wygadane rozmowy ?
Obserwuj wątek
    • Gość: mareczek Re: era domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 19:02
      Dlaczego rachunek ma być zależny od TP SA skoro nie korzystasz z żadnych
      połączeń, kabli TP SA? Równie dobrze rachunek może być zależny od huraganów na
      Florydzie. Ludzie, myślcie, to nie boli. A co do podłączenia to wszystko jest
      na
      www.era.pl/pl/indywidualni/taryfy/taryfy_stacjonarne
    • szprota Re: era domowa 03.05.07, 19:04
      naprawdę szybciej byłoby zajrzeć na stronę Ery, a nie czekać aż ktoś odpowie...
      www.era.pl/pl/indywidualni/taryfy/taryfy_stacjonarne/prosto_tanio
      poniżej tabeli do ściągnięcia regulamin i pełen cennik.
      pozdr, Szprota_wyszukiwarka
      • jooj Re: era domowa 03.05.07, 19:42
        :) ok ok stronkę przejrzałem
        dokładnie mi chodzi o to czy koszt wpomniany tutaj
        www.era.pl/repositories/era_pl_repo1/documents/ind/cennik_era_domowa.pdf
        na stronie nr.3 "Przyłączenie do sieci 99,00 zł z VAT" ponoszę gdy zamwiam era
        stacjonarne? (w regulaminie o tym nie ma mowy a w cenniku się pojawia).
        a pierwsze pytanie kieruje na wszelki wypadek, po tym jak naciągnięci zostali
        ludzie w tele2. Akwizytorzy tele2 obiecywali niższe rachunki ale nic nie mówiono
        że abonament w tp będzie nadal trzeba płacić.
        • jooj Re: era domowa 03.05.07, 19:48
          do kosztu przyłączeni jednak w regulaminie się dogrzebałem.
          • szprota a, to pan Jooj, nie pani Jooj? przepraszam :) 03.05.07, 19:51
            tak, to jest opłata aktywacyjna - pojawia się na pierwszej fakturze. Natomiast
            oczywiście era domowa jest _zamiast_ TPSA, nie oprócz, abonament płacisz tylko erze.
            • jooj Re: a, to pan Jooj, nie pani Jooj? przepraszam :) 03.05.07, 19:54
              ok dzięki
              • lanka3 Re: a, to pan Jooj, nie pani Jooj? przepraszam :) 04.05.07, 10:04
                pamiętaj tylko, że do kwot abonamentu 20, 25 czy 30 zł należy doliczyć VAT
                • barracuda7110 Re: a, to pan Jooj, nie pani Jooj? przepraszam :) 04.05.07, 11:15
                  Bzdura. To są ceny już z vatem.
                  • Gość: re dokładnie - ceny z VAT - co do aktywacji IP: *.gdynia.mm.pl 04.05.07, 12:05
                    to dowiedz się jak to wygląda obecnie, bo jak ja przechodziem, to była niby
                    promocja i płaciłem ok. 50PLN (za aktywację), jak bym przenosił numer z TPSA to
                    zapłaciłbym 1PLN (ale TPSA 60PLN)

ogólnie to się opłaca - w abonamencie masz 1 godz za darmo po całej Polsce
                    (przechodzi na 2 miesiąc) - a nawet jak płacisz, to tak jak za rozmowy lokalne!!!

jedyny minus to brak możliwości łączenia na 0-801 i te na 0-700 (tanie rozmowy
                    międzynarodowe)
                • jooj Re: a, to pan Jooj, nie pani Jooj? przepraszam :) 04.05.07, 14:28

lanka3 napisała:

> pamiętaj tylko, że do kwot abonamentu 20, 25 czy 30 zł należy doliczyć VAT

oj prawdy raczej nie mówisz

www.era.pl/repositories/era_pl_repo1/documents/ind/cennik_era_domowa.pdf

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka