jooj 03.05.07, 18:49 jaki jest koszt podłączenia? czy rachunek będzie niezależny od tp i będzie to 25 zł abonament ery + wygadane rozmowy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mareczek Re: era domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 19:02 Dlaczego rachunek ma być zależny od TP SA skoro nie korzystasz z żadnych połączeń, kabli TP SA? Równie dobrze rachunek może być zależny od huraganów na Florydzie. Ludzie, myślcie, to nie boli. A co do podłączenia to wszystko jest na www.era.pl/pl/indywidualni/taryfy/taryfy_stacjonarne Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: era domowa 03.05.07, 19:04 naprawdę szybciej byłoby zajrzeć na stronę Ery, a nie czekać aż ktoś odpowie... www.era.pl/pl/indywidualni/taryfy/taryfy_stacjonarne/prosto_tanio poniżej tabeli do ściągnięcia regulamin i pełen cennik. pozdr, Szprota_wyszukiwarka Odpowiedz Link Zgłoś
jooj Re: era domowa 03.05.07, 19:42 :) ok ok stronkę przejrzałem dokładnie mi chodzi o to czy koszt wpomniany tutaj www.era.pl/repositories/era_pl_repo1/documents/ind/cennik_era_domowa.pdf na stronie nr.3 "Przyłączenie do sieci 99,00 zł z VAT" ponoszę gdy zamwiam era stacjonarne? (w regulaminie o tym nie ma mowy a w cenniku się pojawia). a pierwsze pytanie kieruje na wszelki wypadek, po tym jak naciągnięci zostali ludzie w tele2. Akwizytorzy tele2 obiecywali niższe rachunki ale nic nie mówiono że abonament w tp będzie nadal trzeba płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
jooj Re: era domowa 03.05.07, 19:48 do kosztu przyłączeni jednak w regulaminie się dogrzebałem. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota a, to pan Jooj, nie pani Jooj? przepraszam :) 03.05.07, 19:51 tak, to jest opłata aktywacyjna - pojawia się na pierwszej fakturze. Natomiast oczywiście era domowa jest _zamiast_ TPSA, nie oprócz, abonament płacisz tylko erze. Odpowiedz Link Zgłoś
jooj Re: a, to pan Jooj, nie pani Jooj? przepraszam :) 03.05.07, 19:54 ok dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
lanka3 Re: a, to pan Jooj, nie pani Jooj? przepraszam :) 04.05.07, 10:04 pamiętaj tylko, że do kwot abonamentu 20, 25 czy 30 zł należy doliczyć VAT Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: a, to pan Jooj, nie pani Jooj? przepraszam :) 04.05.07, 11:15 Bzdura. To są ceny już z vatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re dokładnie - ceny z VAT - co do aktywacji IP: *.gdynia.mm.pl 04.05.07, 12:05 to dowiedz się jak to wygląda obecnie, bo jak ja przechodziem, to była niby promocja i płaciłem ok. 50PLN (za aktywację), jak bym przenosił numer z TPSA to zapłaciłbym 1PLN (ale TPSA 60PLN) ogólnie to się opłaca - w abonamencie masz 1 godz za darmo po całej Polsce (przechodzi na 2 miesiąc) - a nawet jak płacisz, to tak jak za rozmowy lokalne!!! jedyny minus to brak możliwości łączenia na 0-801 i te na 0-700 (tanie rozmowy międzynarodowe) Odpowiedz Link Zgłoś
jooj Re: a, to pan Jooj, nie pani Jooj? przepraszam :) 04.05.07, 14:28 lanka3 napisała: > pamiętaj tylko, że do kwot abonamentu 20, 25 czy 30 zł należy doliczyć VAT oj prawdy raczej nie mówisz www.era.pl/repositories/era_pl_repo1/documents/ind/cennik_era_domowa.pdf Odpowiedz Link Zgłoś