Gość: Clint IP: Odrzanska4:* 24.01.03, 16:24 dzisiaj.dziennik.krakow.pl/dzisiaj/i/Krakow/03/03.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pavlack Re: [DP] Smiertelny wypadek w MPK 24.01.03, 17:07 Gość portalu: Clint napisał(a): > <a href="dzisiaj.dziennik.krakow.pl/dzisiaj/i/Krakow/03/03.html"target=" > _blank">dzisiaj.dziennik.krakow.pl/dzisiaj/i/Krakow/03/03.html</a> Smutne :-( Ciekawy jest tylko ten fragment: "Na pętli wkrótce zjawił się mechanik, który stwierdził, że nie da się awarii usunąć na miejscu i autobus trzeba będzie odholować do stacji napraw. Po kilkunastu minutach przyjechało więc pogotowie autobusowe." Ten mechanik to jak się zjawił? Na nogach przyszedł? Z tego co wiem, to przecież od razu przyjeżdża pogotowie autobusowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: [DP] Smiertelny wypadek w MPK IP: *.biezanow.net 24.01.03, 17:55 pavlack napisał: > Ten mechanik to jak się zjawił? Na nogach przyszedł? Z tego co wiem, to > przecież od razu przyjeżdża pogotowie autobusowe. No tak, ale oni jeżdżą teraz jakimiś dostawczymi autami, które raczej autobusu na hol nie wezmą :)) A Ikarus pogotowia technicznego jest tylko 1, i to on jest wzywany w "najcięższych" przypadkach. Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: [DP] Smiertelny wypadek w MPK 24.01.03, 19:10 Gość portalu: kuba203 napisał(a): > > Ten mechanik to jak się zjawił? Na nogach przyszedł? Z tego co wiem, to > > przecież od razu przyjeżdża pogotowie autobusowe. > > No tak, ale oni jeżdżą teraz jakimiś dostawczymi autami, które raczej autobusu > na hol nie wezmą :)) No racja :-) Fiat Ducato chyba. > A Ikarus pogotowia technicznego jest tylko 1, i to on > jest wzywany w "najcięższych" przypadkach. Tylko jeden jest? Na pewno są jeszcze Stary, widziałem już kilka razy, kiedyś np. na Stella Sawickiego pod wiaduktem holował jakiegoś Ikara na sztywnym holu, ale pędził dość szybko :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: [DP] Smiertelny wypadek w MPK IP: *.biezanow.net 24.01.03, 21:26 pavlack napisał: > Tylko jeden jest? > Na pewno są jeszcze Stary, widziałem już kilka razy, kiedyś np. na Stella > Sawickiego pod wiaduktem holował jakiegoś Ikara na sztywnym holu, ale pędził > dość szybko :-P Ikar jest 1, ale fakt, jeszcze są Stary, chyba niedawno kupione :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: [DP] Smiertelny wypadek w MPK 24.01.03, 22:05 Gość portalu: kuba203 napisał(a): > Ikar jest 1, ale fakt, jeszcze są Stary, chyba niedawno kupione :)) No, faktycznie nowe są :-) Odpowiedz Link Zgłoś