Dodaj do ulubionych

PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształcie ...

• Gość: zetor Re: PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształci IP: *.mississauga.ca 13.09.06, 14:46
      s.k.u.r.....y ! Zamiast sie zajmowac Polska beda debatowac nad wypiekami. Co to
      jest za banda bezmozgich burakow. Frustracja mnie ogarnia do tego stopnia, ze
      ciezko cos sensownego na ten bezsens odpowiedziec.
    • Gość: mariusz jaka zniewaga organów państwowych????????? IP: *.tpnet.pl 13.09.06, 14:49
      jaka zniewaga organów państwowych????????? przeciez prezydent i premier to ludzie a nie jakies ptaki a godłem jest orzeł - wiec o co chodzi?
      • momy Re: jaka zniewaga organów państwowych????????? 13.09.06, 14:57
        Kaczka organem państwowym, a to dobre...
    • Gość: JadwigA PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształcie .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 14:50
      Histeryczne objawy polskiego ponuractwa. Przecież te kaczki z chleba wyglądają
      bardzo sympatycznie!!!!!
      • Gość: klasyka [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 14:52
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • hetman131 Re:pisss De'Bilerium lepperum ! 13.09.06, 14:53
      Trwałe uszkodzenie organów,,,, panstwowych
    • maaac Nazwisko autora to też kpina z PiS!!!!!! 13.09.06, 14:54
      Bartłomiej Kuraś - a kto grał Kurasia? Wszyscy wiedzą !!! KACZOR!!!!!
    • momy wycofać gumowe kaczki z zabawkowych! 13.09.06, 14:56
      Że też ja juz wyrzuciłam te, którymi bawiło się moje dziecko za niemowlęctwa!.
      Za parę lat będa na wage złota
    • jerzy.kosecki to niech teraz wypiecze chleby 13.09.06, 14:57
      w kształcie świńskich ryji, i będzie chłop miał spokój.
      • momy Re: to niech teraz wypiecze chleby 13.09.06, 14:59
        A co będzie, jak się ktos z Samoobrony wtedy poczuje?
    • Gość: Baca PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształcie .. IP: *.hsd1.il.comcast.net 13.09.06, 14:58
      Już PISIORÓW całkiem po....ło może wystrzelać wszystkie kacaki w Polsce i UE
      PISOWSKIE debile
    • Gość: terefere Re: PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształci IP: *.230.udn.pl 13.09.06, 14:59
      Może Owczarski wolał by chlebki w kształtach baranków wielkanocnych? Pewnie sam
      ma już dosyć drobiu. Czy Owczarski to PiS, czy tylko członek PiSu?
    • Gość: b73 PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształcie .. IP: *.pl 13.09.06, 14:59
      "muchy obsrały Jaśniepana"...
    • rmstemero To chyba wymyslone, prawda? 13.09.06, 15:01
      Bo przeciez takim obrazalskim, sluzalczym i przewrazliwionym jelopem nikt
      naprawde nie moze bez wstydu byc?
      • bogda35 Re: To chyba wymyslone, prawda? 14.09.06, 12:06
        zwróć uwage,że to nie Kaczyński sie poczuł obrażony,tylko jego wierny sługus
        włazi mu bez wazeliny.
    • Gość: xxx PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształcie .. IP: 194.246.124.* 13.09.06, 15:03
      może zróbmy z polski jedno wielkie więzienie, wprowadźmy cenzurę i poddajmy
      wszystkich mieszkańców praniu mózgu skoro nic nie wolno robić, mówić itp, aha i
      wystrzelajmy wszystkie kaczki w parkach bo też się kojarza...
      • kapitan.kirk Re: PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształci 13.09.06, 15:14
        Nie chodzi tu o jakieś subtelne aluzje i co się komu z czym kojarzy - pozwolę
        sobie przypomniec wypowiedź p. Czekaja:

"- Więc na razie mamy w Małopolsce kulinarną wolność i wypiekania chleba w
        kształcie kaczorów nikt nam jeszcze nie zabronił (...) Czasy się zmieniły,
        postanowiłem więc nawiązać do wartości IV Rzeczpospolitej (...) Jeden z
        chlebowych kaczorów ma pieprzyk, tak, by nikt sobie nie pomylił prezydenta z
        premierem (...) Kaczory są dobrze wypieczone, ale niestety niezjadliwe, bo
        wyrobione z ciasta do wypieków ozdobnych. Czyli z wierzchu przez długi czas
        ładnie wyglądają, ale środek nie przedstawia żadnych wartości smakowych."

Żart raczej gruby, szczególnie w ustach przedstawiciela partii
        "mieszczańskiej/inteligenckiej" (co by się o pp. Kaczorach nie myślało, to w
        końcu jeden z nich jest prezydentem RP), ale oczywiście i za taki karać nie
        należy. I najwyraźniej nikt zresztą nie zamierza, a przynajmniej w tym artykule
        - poza gromkimi tytułami - nic o tym nie ma... Jak to napisał jeden z
        Przedmówców, jedni mają obsesję na temat seksu a inni na temat Kaczyńskich ;-)

Pzdr
        • Gość: bezmozgowie Re: PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształci IP: *.freedom2surf.net 13.09.06, 15:54
          Mloclocie, sr...m na twego pruzudenta, To, ze jest prezudentem jeszcze go nie
          stawia wyzej niz obywatela, ktorego nazwal dziadem. Jestescie debilne polaczki
          z sianem zamiast mozgu. Nie mozecie oderwac sie od bizantyjskiego systemu -
          zawsze musicie byc na kleczkach przed byle pierdzistolkiem. Ten kraj to kupa
          smiechu.
          • Gość: do bezmuzgowia Re: PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 19:10
            Tak ponad prawem może być tylko nie-douczony ex-prezydent Kwaśniewski i
            oczywiście gwiazda finansów Balcerowicz. Faktycznie jesteś bezmuzgowie i dajesz
            powody do śmiechu ale z siebie samego.
            Jakie ponad prawem?????????
      • Gość: bajt Re: PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 19:47
        Kaczki parkowe są poprawne bo kojarzą się w pary,czyli dwie sztuki!
    • Gość: He he Weź młot IP: *.CNet2.Gawex.PL 13.09.06, 15:08
      i walnij sie w baniak
    • Gość: Punky Re: PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształci IP: 83.238.13.* 13.09.06, 15:09
      W takim razie szanowni pisowcy. Musicie zaaresztowac natychmiast wszystkich
      pacjentów szpitali. ONI SIKAJĄ DO KACZKI. Zgroza, panie premierze i
      prezydencie, marszałku i reszta pisowskiej kaczki-paczki. Niech huty robią
      kajdany a jutro szyld szpital zamieńcie na "zakład karny"
      Żałosna 4 RP
    • Gość: Tuptek z Eire Re: PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształci IP: 83.70.42.* 13.09.06, 15:15
      Czy Hitler na początku nie używał takich metod?Dobrze że jestem daleko bo za
      taką wypowiedź to mógłbym wylądować w jakimś łagrze.
      • Gość: le revolté Re: PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształci IP: *.piotrkow.net.pl 13.09.06, 15:59
        i nie wracaj chamie wiecej do Polski, siedź w swojej zapyziałej Irlandii.

a jak cholerne platfusy, ss-syny i wnuki wermachtowców myślą, że będą nami
        rządzić, to się grubo mylą. wypiärdalatsch! [transkrypcja fonetyczna dla
        oberszturmbanfiurera tuska]
        • Gość: Sav Re: PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:12
          To ma być ironia czy ty naprawde jesteś taki pierd.lnięty
        • bogda35 Re: PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształci 14.09.06, 12:14
          oto przejaw kultury i miłości chrześcijańskiej PiS-brawo,brawo!czy mamy wam
          przypomniec przeszłośc waszych niektórych idoli?
      • Gość: bajt Re: PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 19:50
        Tuptek!Nie bądź taki pewny...słyszałeś o cichociemnych?!
    • incipit To PiS należy ukarać ... 13.09.06, 15:17
      za ... kaczki.

I wyborcy niedługo to zrobią skutecznie.
    • pegazx [...] 13.09.06, 15:24
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Amen !!!!!!!Moja racja jest mojsza niz twojsza!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:02
        www.youtube.com/watch?v=naD-9fcr9Ac
    • d.w.o.r.i.a.n.i.n Kolegą z PiSu chyba już naprawde delikatnie mówią 13.09.06, 15:27
      odbija ... jak im się nie podoba to chyba w PiSie tez są jacyś piekarze ...
      członkowie lub sympatycy to niech wypioką Donalda albo diabła Rokite .... z
      napisem Maria :-)
    • Gość: Kimirsen A miałem więcej nie głosować. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 15:28
      Miałem nie głosować więcej, ale pisuary nie dają mi wyboru i muszę zagłosować
      przeciwko ich debilizmowi, więc pozostaje mi wrócić z powrotem do poczciwej
      lewicy takiej jaka jest, jacy byli tacy byli ale tyle debilizmu w nich nie było.
    • Gość: marek PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształcie .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 15:28
      do pieca z piekarzem na trzy pacierze
    • mark.parker Nowe hasło wyborcze pisuaru 13.09.06, 15:31
      Pisarze do pierdla, syjoniści do syjamu, piekarze do pieca!
    • Gość: krasnal Chlebowe kaczory IP: *.server.ntli.net 13.09.06, 15:38
      Jak najbardziej piekarza nalezy przykladnie ukarac. Najlepiej wychlostac, zakuc
      w dyby i napietnowac czolko goracym zelazem. Niech kanalia zna miare. Ten buc
      nie wie, ze tak zacny material jak chleb nie moze byc uzyty do wytworzenia
      podobizn kaczorow. Jedeynym budulcem na pomniki i inne wizerunki kaczorow jest
      kacze gó... I jeszcze ostrzezenie dla ewentualnych nasladowcow piekarza. Tylko
      on bedzie potraktowany tak ulgowo. Wy naprawde pozalujecie.
    • login-ka buraczki bez... 13.09.06, 15:38
      Proponuję też powiesić na stryczku koguta z ciasta rodem z Kazimierza Dolnego, a także zamknąć wszystkie restauracje serwujące dania z drobiu w tym z PTAKA-SAMI-WIECIE-KTÓREGO lub też mają go w nazwie...
    • m.malone Ukarać! 13.09.06, 15:39
      ks albo uciąć mu jaja...
    • Gość: arcykac(z)yk porzadek z gejami, cyklistami i piekarzami IP: *.freedom2surf.net 13.09.06, 15:45
      Rodacy ! Nigdy w tym kraju nie bedzie porzadku jesli geje, cyklisci i piekarze
      beda wyrabiac co im sie podoba! Nigdy nie bedzie mozliwe uzdrowienie kraju!!!
      Nalezy powolac Centralne Biuro Piekarskie, ktore bedzie kontrolowac zgodnosc
      wypieku z interesem narodowym ! W innym prypadku rozbestwienie piekarze beda
      piec co im sie podoba !!! Chleb wypiekany ma byc chlebem patriotycznym !!

Na powaznie kacykat kaczykow osiaga powoli absurd iscie kafkowski. Dobry Boze
      diekuje Ci, ze natchnalec mnie mysla o emigracji dawno temu. Inaczej wysadalbym
      w powietrze te urzedy glupkow, ktorzy rzadza glupkami
      • ws21 Jak kara ... 13.09.06, 15:50
        za przyrządzenie kaczki nadziewanej jabłkami?
        To zbrodnia wymierzona w PiS. Czekam na wykładnię geniusza prawa, min. Ziobro.
        Już sam fakt sprzedaży kaczek mrożonych jest dwuznaczny ....
        • Gość: seafood Re: Jak kara ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 15:58
          Hindusi mają swoje święte krowy. My też możemy mieć coś swojego :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka