Gość: zetor Re: PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształci IP: *.mississauga.ca 13.09.06, 14:46 s.k.u.r.....y ! Zamiast sie zajmowac Polska beda debatowac nad wypiekami. Co to jest za banda bezmozgich burakow. Frustracja mnie ogarnia do tego stopnia, ze ciezko cos sensownego na ten bezsens odpowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz jaka zniewaga organów państwowych????????? IP: *.tpnet.pl 13.09.06, 14:49 jaka zniewaga organów państwowych????????? przeciez prezydent i premier to ludzie a nie jakies ptaki a godłem jest orzeł - wiec o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
momy Re: jaka zniewaga organów państwowych????????? 13.09.06, 14:57 Kaczka organem państwowym, a to dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JadwigA PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształcie .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 14:50 Histeryczne objawy polskiego ponuractwa. Przecież te kaczki z chleba wyglądają bardzo sympatycznie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klasyka [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 14:52 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hetman131 Re:pisss De'Bilerium lepperum ! 13.09.06, 14:53 Trwałe uszkodzenie organów,,,, panstwowych Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Nazwisko autora to też kpina z PiS!!!!!! 13.09.06, 14:54 Bartłomiej Kuraś - a kto grał Kurasia? Wszyscy wiedzą !!! KACZOR!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
momy wycofać gumowe kaczki z zabawkowych! 13.09.06, 14:56 Że też ja juz wyrzuciłam te, którymi bawiło się moje dziecko za niemowlęctwa!. Za parę lat będa na wage złota Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki to niech teraz wypiecze chleby 13.09.06, 14:57 w kształcie świńskich ryji, i będzie chłop miał spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
momy Re: to niech teraz wypiecze chleby 13.09.06, 14:59 A co będzie, jak się ktos z Samoobrony wtedy poczuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baca PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształcie .. IP: *.hsd1.il.comcast.net 13.09.06, 14:58 Już PISIORÓW całkiem po....ło może wystrzelać wszystkie kacaki w Polsce i UE PISOWSKIE debile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terefere Re: PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształci IP: *.230.udn.pl 13.09.06, 14:59 Może Owczarski wolał by chlebki w kształtach baranków wielkanocnych? Pewnie sam ma już dosyć drobiu. Czy Owczarski to PiS, czy tylko członek PiSu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b73 PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształcie .. IP: *.pl 13.09.06, 14:59 "muchy obsrały Jaśniepana"... Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero To chyba wymyslone, prawda? 13.09.06, 15:01 Bo przeciez takim obrazalskim, sluzalczym i przewrazliwionym jelopem nikt naprawde nie moze bez wstydu byc? Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: To chyba wymyslone, prawda? 14.09.06, 12:06 zwróć uwage,że to nie Kaczyński sie poczuł obrażony,tylko jego wierny sługus włazi mu bez wazeliny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształcie .. IP: 194.246.124.* 13.09.06, 15:03 może zróbmy z polski jedno wielkie więzienie, wprowadźmy cenzurę i poddajmy wszystkich mieszkańców praniu mózgu skoro nic nie wolno robić, mówić itp, aha i wystrzelajmy wszystkie kaczki w parkach bo też się kojarza... Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształci 13.09.06, 15:14 Nie chodzi tu o jakieś subtelne aluzje i co się komu z czym kojarzy - pozwolę sobie przypomniec wypowiedź p. Czekaja: "- Więc na razie mamy w Małopolsce kulinarną wolność i wypiekania chleba w kształcie kaczorów nikt nam jeszcze nie zabronił (...) Czasy się zmieniły, postanowiłem więc nawiązać do wartości IV Rzeczpospolitej (...) Jeden z chlebowych kaczorów ma pieprzyk, tak, by nikt sobie nie pomylił prezydenta z premierem (...) Kaczory są dobrze wypieczone, ale niestety niezjadliwe, bo wyrobione z ciasta do wypieków ozdobnych. Czyli z wierzchu przez długi czas ładnie wyglądają, ale środek nie przedstawia żadnych wartości smakowych." Żart raczej gruby, szczególnie w ustach przedstawiciela partii "mieszczańskiej/inteligenckiej" (co by się o pp. Kaczorach nie myślało, to w końcu jeden z nich jest prezydentem RP), ale oczywiście i za taki karać nie należy. I najwyraźniej nikt zresztą nie zamierza, a przynajmniej w tym artykule - poza gromkimi tytułami - nic o tym nie ma... Jak to napisał jeden z Przedmówców, jedni mają obsesję na temat seksu a inni na temat Kaczyńskich ;-) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezmozgowie Re: PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształci IP: *.freedom2surf.net 13.09.06, 15:54 Mloclocie, sr...m na twego pruzudenta, To, ze jest prezudentem jeszcze go nie stawia wyzej niz obywatela, ktorego nazwal dziadem. Jestescie debilne polaczki z sianem zamiast mozgu. Nie mozecie oderwac sie od bizantyjskiego systemu - zawsze musicie byc na kleczkach przed byle pierdzistolkiem. Ten kraj to kupa smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do bezmuzgowia Re: PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 19:10 Tak ponad prawem może być tylko nie-douczony ex-prezydent Kwaśniewski i oczywiście gwiazda finansów Balcerowicz. Faktycznie jesteś bezmuzgowie i dajesz powody do śmiechu ale z siebie samego. Jakie ponad prawem????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajt Re: PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 19:47 Kaczki parkowe są poprawne bo kojarzą się w pary,czyli dwie sztuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Punky Re: PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształci IP: 83.238.13.* 13.09.06, 15:09 W takim razie szanowni pisowcy. Musicie zaaresztowac natychmiast wszystkich pacjentów szpitali. ONI SIKAJĄ DO KACZKI. Zgroza, panie premierze i prezydencie, marszałku i reszta pisowskiej kaczki-paczki. Niech huty robią kajdany a jutro szyld szpital zamieńcie na "zakład karny" Żałosna 4 RP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuptek z Eire Re: PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształci IP: 83.70.42.* 13.09.06, 15:15 Czy Hitler na początku nie używał takich metod?Dobrze że jestem daleko bo za taką wypowiedź to mógłbym wylądować w jakimś łagrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le revolté Re: PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształci IP: *.piotrkow.net.pl 13.09.06, 15:59 i nie wracaj chamie wiecej do Polski, siedź w swojej zapyziałej Irlandii. a jak cholerne platfusy, ss-syny i wnuki wermachtowców myślą, że będą nami rządzić, to się grubo mylą. wypiärdalatsch! [transkrypcja fonetyczna dla oberszturmbanfiurera tuska] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sav Re: PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:12 To ma być ironia czy ty naprawde jesteś taki pierd.lnięty Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształci 14.09.06, 12:14 oto przejaw kultury i miłości chrześcijańskiej PiS-brawo,brawo!czy mamy wam przypomniec przeszłośc waszych niektórych idoli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajt Re: PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 19:50 Tuptek!Nie bądź taki pewny...słyszałeś o cichociemnych?! Odpowiedz Link Zgłoś
incipit To PiS należy ukarać ... 13.09.06, 15:17 za ... kaczki. I wyborcy niedługo to zrobią skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pegazx [...] 13.09.06, 15:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amen !!!!!!!Moja racja jest mojsza niz twojsza!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:02 www.youtube.com/watch?v=naD-9fcr9Ac Odpowiedz Link Zgłoś
d.w.o.r.i.a.n.i.n Kolegą z PiSu chyba już naprawde delikatnie mówią 13.09.06, 15:27 odbija ... jak im się nie podoba to chyba w PiSie tez są jacyś piekarze ... członkowie lub sympatycy to niech wypioką Donalda albo diabła Rokite .... z napisem Maria :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kimirsen A miałem więcej nie głosować. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 15:28 Miałem nie głosować więcej, ale pisuary nie dają mi wyboru i muszę zagłosować przeciwko ich debilizmowi, więc pozostaje mi wrócić z powrotem do poczciwej lewicy takiej jaka jest, jacy byli tacy byli ale tyle debilizmu w nich nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek PiS chce ukarać piekarza za bochny w kształcie .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 15:28 do pieca z piekarzem na trzy pacierze Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Nowe hasło wyborcze pisuaru 13.09.06, 15:31 Pisarze do pierdla, syjoniści do syjamu, piekarze do pieca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnal Chlebowe kaczory IP: *.server.ntli.net 13.09.06, 15:38 Jak najbardziej piekarza nalezy przykladnie ukarac. Najlepiej wychlostac, zakuc w dyby i napietnowac czolko goracym zelazem. Niech kanalia zna miare. Ten buc nie wie, ze tak zacny material jak chleb nie moze byc uzyty do wytworzenia podobizn kaczorow. Jedeynym budulcem na pomniki i inne wizerunki kaczorow jest kacze gó... I jeszcze ostrzezenie dla ewentualnych nasladowcow piekarza. Tylko on bedzie potraktowany tak ulgowo. Wy naprawde pozalujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
login-ka buraczki bez... 13.09.06, 15:38 Proponuję też powiesić na stryczku koguta z ciasta rodem z Kazimierza Dolnego, a także zamknąć wszystkie restauracje serwujące dania z drobiu w tym z PTAKA-SAMI-WIECIE-KTÓREGO lub też mają go w nazwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcykac(z)yk porzadek z gejami, cyklistami i piekarzami IP: *.freedom2surf.net 13.09.06, 15:45 Rodacy ! Nigdy w tym kraju nie bedzie porzadku jesli geje, cyklisci i piekarze beda wyrabiac co im sie podoba! Nigdy nie bedzie mozliwe uzdrowienie kraju!!! Nalezy powolac Centralne Biuro Piekarskie, ktore bedzie kontrolowac zgodnosc wypieku z interesem narodowym ! W innym prypadku rozbestwienie piekarze beda piec co im sie podoba !!! Chleb wypiekany ma byc chlebem patriotycznym !! Na powaznie kacykat kaczykow osiaga powoli absurd iscie kafkowski. Dobry Boze diekuje Ci, ze natchnalec mnie mysla o emigracji dawno temu. Inaczej wysadalbym w powietrze te urzedy glupkow, ktorzy rzadza glupkami Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Jak kara ... 13.09.06, 15:50 za przyrządzenie kaczki nadziewanej jabłkami? To zbrodnia wymierzona w PiS. Czekam na wykładnię geniusza prawa, min. Ziobro. Już sam fakt sprzedaży kaczek mrożonych jest dwuznaczny .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seafood Re: Jak kara ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 15:58 Hindusi mają swoje święte krowy. My też możemy mieć coś swojego :) Odpowiedz Link Zgłoś