Gość: takisobiebolo IP: *.cna.at 30.09.06, 13:04 nowi kumple PO: weksle na swoich tasmy na innych sami uznani za przestepcow strach cokolwiek z takimi zaczynac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
333a3 Szkoda 30.09.06, 13:14 Szkoda,że te wypierdki z PiSu pozowali na polityków dużego formatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takisobiebolo a ja mam nadzieje IP: *.cna.at 30.09.06, 13:20 a ja mam nadzieje ze te jak ty to napisales "wypierdki" doprowadza do analogicznej sytuacji i teraz to PO bedzie musiala liczyc na nowych kumpli z Samoobrony hahahahahahaha! Andrju napewno cos na Pluska wymysli!!! hahahahahahaha! pewnie ma juz na niego W E K S L E!! hahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spieprzać dziady Re: a ja mam nadzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 20:46 Jak na razie to właśnie PiSuary uprawiają polityczną prostytucję... i to z kim popadnie byle tylko móc dalej uprawiać swoją schizofrenię polityczną, hipokryzję i ewidentny debilizm pod "światłym" przywództwem wodza naczelnego... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: czystosc moralna 30.09.06, 13:25 panie szanowny, wstrzymaj się, proszę, aż po nowych wyborach PO zawiąże koalicję z Samoobroną. Wówczas będziesz mógł chichotać. Tymczasem zamilcz. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 no to znowu jaja !!!!!!!! 30.09.06, 20:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=49538111 Odpowiedz Link Zgłoś
kocinos Re: no to znowu jaja !!!!!!!! 30.09.06, 23:12 Co ma piernik do wiatraka? Jak g... chce się przykleić do statku, to wina statku??!!! LOGIKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś