Dodaj do ulubionych

TBS Budrem

IP: 213.186.95.* 21.03.03, 11:13
Może ktoś miał do czynienia z TBS Budrem. Mam zamiar partycypować w
mieszkanie TBS które jeszcze nie zaczęto budować. Czy to solidna firma i
można im zaufać. Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Pozdrawiam Ela
Obserwuj wątek
    • Gość: AO Re: TBS Budrem IP: 217.98.98.* 24.04.03, 15:46
      Ja mam do czynienia z TBS Budrem. Tzn. kupiłam mieszkanie w TBS na ul. Meiera.
      Czas odbioru bliżej nie okreslony (właśnie wysłałam pismo z kilkoma pytaniami,
      pierwotnie był na grudzień zeszłego roku.Podają jakies terminy z kosmosu.
      Obecnie się ogłaszają o TBS na oś. Oświecenia. Termin oddzania III kwartał 2004
      a nawet nie wbili łopaty w tym miejcu. Generalnie firma istnieje i buduje, tyle
      że bardzo wolno. W Karkowie chyba tylko Chmura i Krakoin oddają mieszkania w
      terminie.
    • paria Re: TBS Budrem 09.05.03, 12:45
      Miałam do czynienia z Budremem ale kiedy jeszcze nie zajmował się TBS'ami - w
      1999 i 2000. Wpłaciłam im pieniądze na mieszkanie i czekałam. Ponieważ nic nie
      robili na budowie zaczęłam się dopytywać, kiedy może zaczną coś budować.
      Każdego miesiąca już zaczynali. Niestety po kilku miesiącach takiej zabawy
      miałam dość. Postanowiłam wycofać się z umowy. I tutaj zaczęły się problemy.
      Stwierdzili, że zgodnie z umową mają czas chyba do miesiąca albo dwóch,żeby
      oddać mi pieniądze pomniejszone o 2 tyś., ponieważ to ja zrywam z nimi umowę.
      Ok, czekałam na pieniądze. Ale niestety w terminie nic mi nie wypłacili.
      Dzwoniłam, ale niestety nie wiedzieli, kiedy wypłacą. Poszłam do prezesa, który
      na mnie nakrzyczał, że czego ja od niego chcę, przecież on nie ma pieniędzy. Od
      prezesa poszłam do prokuratury. Uprzedziłam ich, że złożyłam doniesienie. I
      chyba dopiero to podziałało. Wypłacali mi te pieniądze transzami. Odradzam
      kontakty z tą firmą.
      • Gość: AO Re: TBS Budrem IP: 217.98.98.* 12.05.03, 09:39
        I tu się muszę z Tobą zgodzić. Prezes Budremu to kawał chama.
        • Gość: matka rodzinie Re: TBS Budrem IP: *.pl / 192.168.1.* 14.07.03, 20:44
          Też Go widziałam. Pomyślałam: "z tamtej epoki". Ech Panie Prezesie. Jeśli
          chodzi o p. z Kieleckiej - nie znała zasad TBS hahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka