Dodaj do ulubionych

Przytył....

20.11.06, 12:55
jak mi sie wydaje jeden z ministrow wyraznie przytyl. Chorobliwa to otylosc
czy tylko poprawilo sie i zre bez opamietania?
trudny
Obserwuj wątek
    • mzrr21 Re: Przytył.... 20.11.06, 12:56
      Który?
      • trudny2002 Re: Przytył.... 20.11.06, 13:08
        no ten co chudszy byl a grubawy...
        marynareczka jakby kusa
        trydny
        inni tez sie jakos z biedy wykaraskuja, a nawet pierwszy mowi ze nigdy nic nie
        mial....konsument....
        • mzrr21 Re: Przytył.... 20.11.06, 13:15
          Dalej wiem, że nic nie wiem
          • trudny2002 Re: Przytył.... 20.11.06, 13:18
            ale nie powiesz mi ze nadal w lawach zasiadaja te cienie sprzed roku...te
            wychudzone umeczone postaci...
            Ja sie ciesze, bo minister powinien wygladac tlusto, solidnie i byc pelnym w
            wizualizacji....zwlaszcza jesli pustota jest jego cecha dominujaca
            trudny
            • czesiekkk Re: Przytył.... 20.11.06, 13:21
              I dobrze kraj się bogaci i rozwija to czemu jego włodarze nie mieliby mieć dobrze?
              Zresztą to już piękna polska tradycja kto idzie w politykę nie straci na tym i
              mu nie ubędzie, a i w biedzie na starość nie umrze.
              • Gość: Janek Re: Przytył.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 13:25
                no, taki Oleksy , to az cha cha
                i Hania Gronkiewicz przytyla jakies 10kg
                a Donald to tylko na twarzy
                • trudny2002 Re: Przytył.... 20.11.06, 13:30
                  tak Oleksy to jest dobry przyklad. Jest jeszcze Kalisz, Szmajdzinski no i
                  Kwasniewski. Tyle ze oni juz jakos mniej sa interesujacy jesli idzie o
                  ministerialne fotele, no i o nich wiadomo, ze to uklad, mafia, zbiry,
                  przestepcy i Bog wie kto jeszcze. Dlatego tamtym tlusciochom wypada z pogarda
                  spojzenie poslac i tyle.
                  tymczasem wyrasta nowa kasta otluszconych. Ale to moze niekoniecznie od zarcia,
                  bo bywa tez ze choroba wpedza w taka wage. mam nadzieje ze nie wszyscy sa
                  chorzy i tylko zreja wiecej i bez umiaru, te ciasteczka co to kupil je jeszcze
                  pan marcinkiewicz....bo on kupil zapas na rok a premierowal krocej....no
                  przecoez nie zabral ze soba tylko zostawil...ale czy aby to sluzy obdarowanym?
                  Inna sprawa to pan Prezydent...no ale to jak glosil komunikat czlek
                  chory...dyspepsja....no coz, Bozia starszy jest i pewnie chybil i nie temu mial
                  chorobsko zaaplikowac....ale to czasy...
                  no, trudno:)))
                  • Gość: anulcia Re: Przytył.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 13:32
                    to raczej opuchlizna głodowa:-))
                    • trudny2002 anulcia:)))... 20.11.06, 13:33
                      ale czy to TY???
                      Pozdrawiam....
                      trudny
                      • Gość: to ja... Re: anulcia:)))... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 13:36
                        tak to ja..:-)) pozdrawiam
                        • trudny2002 Re: anulcia:)))... 20.11.06, 13:38
                          a ladnie to tak zapominac o starych znajomych netowych i zostawiac ich na
                          pastwe kazdej fali nowej:)???
                          trudny
                          • Gość: :-)) Re: anulcia:)))... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 13:43
                            Oj Trudny2002 ja wiem, że Ty zawsze sobie poradzisz...i że nie każdej fali dasz
                            się ponieść:-))))
    • Gość: ? widocznie nie dba o siebie jak ten... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 13:48
      www.wrzuta.pl/film/s6SjX5SKuo/donal_tusk_na_wakacjach
      • mzrr21 Re: widocznie nie dba o siebie jak ten... 20.11.06, 14:14
        To ja już teraz rozumiem, dlaczego ja znowu coraz chudsza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka