trudny2002 20.11.06, 12:55 jak mi sie wydaje jeden z ministrow wyraznie przytyl. Chorobliwa to otylosc czy tylko poprawilo sie i zre bez opamietania? trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: Przytył.... 20.11.06, 13:08 no ten co chudszy byl a grubawy... marynareczka jakby kusa trydny inni tez sie jakos z biedy wykaraskuja, a nawet pierwszy mowi ze nigdy nic nie mial....konsument.... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Przytył.... 20.11.06, 13:18 ale nie powiesz mi ze nadal w lawach zasiadaja te cienie sprzed roku...te wychudzone umeczone postaci... Ja sie ciesze, bo minister powinien wygladac tlusto, solidnie i byc pelnym w wizualizacji....zwlaszcza jesli pustota jest jego cecha dominujaca trudny Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Przytył.... 20.11.06, 13:21 I dobrze kraj się bogaci i rozwija to czemu jego włodarze nie mieliby mieć dobrze? Zresztą to już piękna polska tradycja kto idzie w politykę nie straci na tym i mu nie ubędzie, a i w biedzie na starość nie umrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Przytył.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 13:25 no, taki Oleksy , to az cha cha i Hania Gronkiewicz przytyla jakies 10kg a Donald to tylko na twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Przytył.... 20.11.06, 13:30 tak Oleksy to jest dobry przyklad. Jest jeszcze Kalisz, Szmajdzinski no i Kwasniewski. Tyle ze oni juz jakos mniej sa interesujacy jesli idzie o ministerialne fotele, no i o nich wiadomo, ze to uklad, mafia, zbiry, przestepcy i Bog wie kto jeszcze. Dlatego tamtym tlusciochom wypada z pogarda spojzenie poslac i tyle. tymczasem wyrasta nowa kasta otluszconych. Ale to moze niekoniecznie od zarcia, bo bywa tez ze choroba wpedza w taka wage. mam nadzieje ze nie wszyscy sa chorzy i tylko zreja wiecej i bez umiaru, te ciasteczka co to kupil je jeszcze pan marcinkiewicz....bo on kupil zapas na rok a premierowal krocej....no przecoez nie zabral ze soba tylko zostawil...ale czy aby to sluzy obdarowanym? Inna sprawa to pan Prezydent...no ale to jak glosil komunikat czlek chory...dyspepsja....no coz, Bozia starszy jest i pewnie chybil i nie temu mial chorobsko zaaplikowac....ale to czasy... no, trudno:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulcia Re: Przytył.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 13:32 to raczej opuchlizna głodowa:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 anulcia:)))... 20.11.06, 13:33 ale czy to TY??? Pozdrawiam.... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja... Re: anulcia:)))... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 13:36 tak to ja..:-)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: anulcia:)))... 20.11.06, 13:38 a ladnie to tak zapominac o starych znajomych netowych i zostawiac ich na pastwe kazdej fali nowej:)??? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-)) Re: anulcia:)))... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 13:43 Oj Trudny2002 ja wiem, że Ty zawsze sobie poradzisz...i że nie każdej fali dasz się ponieść:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? widocznie nie dba o siebie jak ten... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 13:48 www.wrzuta.pl/film/s6SjX5SKuo/donal_tusk_na_wakacjach Odpowiedz Link Zgłoś
mzrr21 Re: widocznie nie dba o siebie jak ten... 20.11.06, 14:14 To ja już teraz rozumiem, dlaczego ja znowu coraz chudsza Odpowiedz Link Zgłoś