kkiko1 02.01.07, 15:29 święta, święta i po świętach..................... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkiko1 Re: groch przy drodze 02.01.07, 17:03 Roman Giertych też Człowiek z charakterem! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: groch przy drodze 02.01.07, 17:12 "Referendum - 3x TAK!" SIC Ty znasz trochę historię Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
kkiko1 Re: groch przy drodze 02.01.07, 17:44 Mam na myśli referendum Ministra G., też z 3 pytaniami,mruniu. Oj, chyba nie słuchałeś dzisiaj wiadomości.... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: groch przy drodze 02.01.07, 18:09 Znaczy nie znasz...albo wychowana w kulcie komuny (przytoczyć Twoje "komuno wróc"?) uważasz to hasło za całkowicie na miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
kkiko1 Re: groch przy drodze 02.01.07, 18:37 mruniu, trochę luzu by ci nie zaszkodziło. Przecie mówię, że mam na myśli referendum proponowane przez min.Romana Giertycha, które ma też 3 pytania, jak to z 1946 roku.... Odpowiedz Link Zgłoś
kkiko1 Re: groch przy drodze 02.01.07, 18:39 wiadomosci.onet.pl/1457839,11,item.html !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: groch przy drodze 02.01.07, 20:46 kkiko1 napisała: > mruniu, trochę luzu by ci nie zaszkodziło. Przecie mówię, że mam na myśli > referendum proponowane przez min.Romana Giertycha, które ma też 3 pytania, > jak to z 1946 roku.... No co Ty...A ja myślałem, że tamto... Faktycznie, podobieństwa są olbrzymie...Ale oczywiście niestosowności porównania do komunistycznego przekrętu nie widzisz...Wykrzykujesz jakieś demagogiczne hasła, nie mając zielonego pojęcia o co chodzi. Coś tam usłyszałaś, coś tam przeczytałaś na ekranie telewizora i rozsiewasz te swoje prawdy objawione wszędzie dookoła...Jak wirus...i to niezbyt lotny... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: groch przy drodze 02.01.07, 21:51 No to mamy do wyboru...albo masz poczucie humoru, albo jesteś głupia... Przywrównując propozycję Giertycha do referendum 3xTAK skompromitowałaś całkowicie tę ideę. Jako, że jesteś bałwochwalczą wyznawczynią koalicji rządzącej i jakiekolwiek żarty z tak wspaniałego ministra jakim jest Romeczek odpadają pozostaje tylko druga opcja... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: groch przy drodze 02.01.07, 23:31 tempe napisał: > a może nie jest i se jaja robi Wtedy respect. Odpowiedz Link Zgłoś
kkiko1 Re: groch przy drodze 03.01.07, 00:34 A oglądałeś mruniu Szkło Kontaktowe ?- też nawiązali do referendum z 1946r.... No cóż, te wyżyny nie są nawet dla mruga, ha ha ha.... Odpowiedz Link Zgłoś
kkiko1 Re: groch przy drodze 03.01.07, 00:38 Dziś dużo o was na Oślej! kapus mrug i reszta to przedszkolaki przy KIKO Autor: Gość: rtgs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 02.01.07, 23:34 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- dlatego wszystko przegrywają Odpowiedz Link Zgłoś