Gość: will IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.03, 12:41 Niech się wpisują wszyscy wielbiciele naszego kulinarnego mistrza ! Piszcie za co go uwielbiacie ! Robert Makłowicz jest jak piwo Tyskie - wszyscy je lubią... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grabex Re: Fanklub Roberta Makłowicza 06.04.03, 13:17 Moja mama z pewnością nalezy do jego fanklubu... Ilekroć coś gotuje, zawsze się nań powołuje i nie ukrywam, nie wychodzi jej to najlepiej. Ale wtedy mama powołuje się na to, że jestem taki staroświecki i konserwatywny w dziedzinie gotowania, taki nieotwarty na nowe trendy...., a ponieważ wchodzimy do Europy, powinniśmy cos zmienić w naszej kuchni (domowej). sic! Przeważnie więc słysząc Makłowicza domyślam się, ze na obiad będzie coś z jego menu, ale jestem pewien, że gdyby sam mistrz spróbował obiadu mojej mamy, stwierdziłby, że nie o to chodziło. Dlatego Makłowicz mnie wręcz odrzuca, chociaż osobiście nic do niego nie mam. Pozdrownienia Grabex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Fanklub Roberta Makłowicza IP: *.dolnet.myslenice.pl.eu.org / 192.168.1.* 06.04.03, 14:25 Gość portalu: will napisał(a): Robert Makłowicz jest jak piwo Tyskie - wszyscy je > lubią... nie wszyscy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Fanklub Roberta Makłowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 14:33 ja np. lubie Zywca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Fanklub Roberta Makłowicza IP: *.dolnet.myslenice.pl.eu.org / 192.168.1.* 06.04.03, 14:39 ja tam wole Warkę...każdy sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazek Re: Fanklub Roberta Makłowicza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.03, 16:03 Nie cierpię gościa-przemądrzałego bufona,a poza tym jest go za dużo i kurwa na wszystkim się zna:na polityce,na winach,na serach,na bikoncie,na kaszach,na owocach morza,na cukierkach,na ciastach,na komunistach,na makaronach,na kuchni węgierskiej.Sam napewno nie potrafi herbaty zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Fanklub Roberta Makłowicza 06.04.03, 16:45 Wpisuję się! Uwielbiam Makłowicza za jego poczucie humoru, błyskotliwośc, inteligencje, wiedze i własnie za to, że "na wszystki sie zna", jak to ktos raczył zauwazyć. Jest super! A poza tym - kazdy ma przecież inny gust oraz pilota, którym mozna telewizor przełączyc na inny kazał, jesli Makłowicz kłuje ww wrażliwe oczęta. A może to po prostu nasze polskie kompleksy - jeśli ktos jest zbyt dobry, to koniecznie go za nogi i z powrotem do wspólnego kotła? Pozdrawiam brzoza --- <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patefon to jest niedouczony ignorant IP: *.if.uj.edu.pl 08.04.03, 10:51 ktory snobuje sie na znawce a media mu pomagaja zdarzaja mu sie takie wpadki ze po prostu rece opadaja niedawno oswiadczyl ze oregano nie rosnie w polsce bo tu jest za zimno i rosnie na poludniu europy tymczasem to jest lebiodka popularne zielsko ktorego w lasach nie brakuje znawca a kiedys to mnie juz dobil robil bodajze na ukrainie watrobki po zydowsku i on je namoczy w mleku!!!!!!!!! ja wiem ze taka watrobka lepiej smakuje ale sorry jak sie robi cos po zydowsku to odrobia PODSTAWOWYCH wiadomosci z danej kuchni jest mile widziana zwlaszcza u znawcy na szklanym ekranie a tak zaden zyd ktory stosuje zasady swojej kuchni takiej potrawy do ust nie wezmie!!! a caly smaczek w tych potrawach jest wlasnie stad ze maja pewne dozwolone kombinacje ci ich ogranicza na pozor ale potrawy czesto swietne np karp po zydowsku Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Re: Fanklub Roberta Makłowicza 10.04.03, 14:50 Gość portalu: kazek napisał(a): > Nie cierpię gościa-przemądrzałego bufona,a poza tym jest go za dużo i kurwa na > wszystkim się zna:na polityce,na winach,na serach,na bikoncie,na kaszach,na > owocach morza,na cukierkach,na ciastach,na komunistach,na makaronach,na kuchni > węgierskiej.Sam napewno nie potrafi herbaty zrobić. Nieprawda - jest uroczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Fanklub Roberta Makłowicza IP: *.zielonki.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 17:18 jest jak tyskie, powiadasz... czyli powszechny w dostępie i powszedni w smaku... święte słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
mapmuh Re: Fanklub Roberta Makłowicza 06.04.03, 17:33 Wiedza, autoironia, sympatyczny styl bycia, szacunek do przeszłości i tradycji, przypominanie widzom, że zamiast Costa del Sol mogą zwiedzić Baranowicze - za to i za pewne incognito bardzo lubię Roberta Makłowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Fanklub Roberta Makłowicza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.03, 18:14 ... i jeszcze za to, że skończył V LO :-) beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maka Re: Fanklub Roberta Makłowicza IP: *.west.tarnow.pl 06.04.03, 20:09 No sympatyczny jest.Ale żeby od razu fanklub? Dajcież chłopu spokój.Niech sobie gotuje,gada i co tam jeszcze ...ale fanklub?A po co?Każdy jego program będzie rozpoczynać grupa piszczących dziewcząt? Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Fanklub Roberta Makłowicza 06.04.03, 23:00 Alez te piszczące dziewczyny przed kazdym programem, to swietny pomysł! Wyobrazacie sobie, jaka byłaby zabawa! A poza tym miałby kto rpóbowac te wysmienite (z pewnością) potrawy. <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: will Re: Fanklub Roberta Makłowicza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.03, 11:29 Jest wiecej opinii na nie niz na tak to ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moss Re: Fanklub Roberta Makłowicza IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 13:41 Lepszy byłby fanklub"Pod nawalonym Bikontem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryś Re: Grajdołek Bobka IP: *.avamex.krakow.pl / 192.168.50.* 07.04.03, 18:01 tak ,tak nie tylko fanklub nawalonego Bikonta ale także nawalonego Bobka , bo on tak jak mówi że lubi jeść tak też jak mówi lubi sie napić.Ja osobiście lubię posłuchać jego opowiastek , które zawsze są nie tylko smaczne ale i ciekawe.Osobiście nie razi mnie na ekranie, sma wypróbowałam kilka przepisów i są OK.Fanklub , to kojarzy sie również z Wisniewskim i Pamelą. Raczej "testclub" a po krakowsku "Grajdołek Bobka" - tu jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartoo Re: Fanklub Roberta Makłowicza IP: 212.160.138.* 08.04.03, 14:04 Podobało mi się, jak mówił o warszawiakach: krótko wyszczyżeni mieszkańcy polski centralnej w swoich bawarskich samachodach... Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Re: Fanklub Roberta Makłowicza 10.04.03, 14:48 Gość portalu: Bartoo napisał(a): > Podobało mi się, jak mówił o warszawiakach: krótko wyszczyżeni mieszkańcy > polski centralnej w swoich bawarskich samachodach... Kogos, kto mowi w taki sposob trudno nie "kochac"...ehheeh ale takich "zlotych mysli" Bobek ma w swoim dorobku o wiele, wiele wiecej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekha Re: Fanklub Roberta Makłowicza IP: *.chello.pl 08.04.03, 15:24 ja go lubie za to ze studiował 10 lat i nie skonczył studiów........... ............mam wrazenie ze podążam jego tropem........:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to ja Re: Fanklub Roberta Makłowicza IP: *.iig.pl / 192.168.22.* 10.04.03, 16:06 Miał gościu patent na podróżowanie po świecie, sponsora wędrówek ze stertą naczyń w których gotował to na tratwie na Narwii,to na "wygwizdanym" szczycie Kasprowego,że nie wspomnę o cieplejszych klimatach. Lubię jego humor(albo scenarzysty "Podróży kulinarnych..."). Plotka to - li prawda,że Makłowicz tak naprawdę nie umie gotować(ma za to świetną ekipę towarzyszącą).Dla mnie liczy się to,że po obejrzeniu programu zawsze nabieram ochoty na upichcenie czegoś "nowego"... Białystok pozdrawia Kraków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korzeń Re: Fanklub Roberta Makłowicza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 16:18 To prawda,że nie umie gotować-kiedyś "na żywo" ugotował taką breję,że nawet jego dzieci nie chciały tego świństwa jeść-a co się przy tym nacmokał,że takie pyszne,takie dobre.Ale sposób na życie i podróże dobry- przyznaję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKKM Maklowicz..Maklowicz.. A kto to taki? IP: *.nsw.bigpond.net.au 10.04.03, 16:19 Czy to nie ten, ktory siedzac przy stoliku w SPATIFIe (w latach chyba 70-tych), zobaczywszy malzenstwo pisarzy Centkiewiczow, wskoczyl pod stolik, nakryl sie obrusem (bialym) i krzyknal "czesc Zydy z Antarktydy" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryś Re: Maklowicz..Maklowicz.. A kto to taki? IP: *.avamex.krakow.pl / 192.168.50.* 11.04.03, 16:31 Wyżarło ci mózg chyba. Maklowicz ma około czterdziestkę +/- . Mógł w 70 latach byc przyprowadzany przez kogoś na lody do SPATIF-u. Proponuję zimny okład na gowę. Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Re: Maklowicz..Maklowicz.. A kto to taki? 11.04.03, 16:50 hehe...tak ma czterdziestke i jak na takie "tony" jadla, o jakich mowi i zapewne konsumuje to wyglada calkiem, calkiem szczuplo.... PS.Ostatnio chwali wiekszosc restauracji i stal sie mniej zlosliwy, wiec troche mi "podpadl".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKKM Re: Maklowicz..Maklowicz.. A kto to taki? IP: *.nsw.bigpond.net.au 12.04.03, 10:24 Przepraszam, pomylilem z Maklakiewiczem. Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Re: Maklowicz..Maklowicz.. A kto to taki? 12.04.03, 19:55 Gość portalu: KKKM napisał(a): > Przepraszam, pomylilem z Maklakiewiczem. hehehehehehe....niezle! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Re: Fanklub Roberta Makłowicza IP: *.bis.krakow.pl / 192.168.12.* 13.04.03, 18:21 masz moj wpis ,Robert jest debeściak.!!! Odpowiedz Link Zgłoś