opra9 07.04.03, 11:59 Intereuję się historią najnowszą powszechną. Polecacie studia na AP? Jak oceniacie wykładowców? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dolfuss Re: najnowsza historia powszechna na AP IP: *.kim.pl / 10.0.4.* 25.04.03, 21:20 Jeżeli chodzi o historię najnowszą to jest ok. Najlepsi wykładowcy to: prof Andrzej Kastory- rewelacja, ostry ale rewelacyjny. Ogromna wiedza poparta różnymi badaniami naukowymi. Pisze np. dla PAN. Może się coś zmieniło, ale jeszcze niedawno wchodząc do PAN-u można było zobaczyć na wystawie jego książki. Ma ogromną wiedzę. doktor Andrzej Essen- to moim zdaniem następca Kastorego. Obaj zajmiją się historią najnowszą świata. nieco inaczej jest z historią Polski. Tu jest kilku komuchów ale można polecić np. prof. Chrobaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
opra9 Re: najnowsza historia powszechna na AP 25.04.03, 23:18 Dzięki za interesującą wypowiedź, cieszą mnie opinie o wykładowcach. Czyżby konkurencja dla UJ? Odpowiedz Link Zgłoś
opra9 Re: najnowsza historia powszechna na AP 16.05.03, 22:18 Słyszałam, że dr Marek Herma z Katedry Najnowszej Historii Powszechnej jest znakomitym wykładowcą. Odpowiedz Link Zgłoś
akropolis4 Re: najnowsza historia powszechna na AP 17.05.03, 21:49 opra9 napisała: > Słyszałam, że dr Marek Herma z Katedry Najnowszej Historii Powszechnej jest > znakomitym wykładowcą. Zgadza się. Miałem z nim zajęcia i uważam,że jest najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
bard1 Re: najnowsza historia powszechna na AP 17.06.03, 21:36 akropolis4 napisał: > opra9 napisała: > > > Słyszałam, że dr Marek Herma z Katedry Najnowszej Historii Powszechnej jes > t > > znakomitym wykładowcą. > > Zgadza się. Miałem z nim zajęcia i uważam,że jest najlepszy. Potwierdzam, wykład dra Hermy to najciekawsze zajęcia w jakich uczestniczyłem Odpowiedz Link Zgłoś
opra9 Re: najnowsza historia powszechna na AP 13.08.03, 12:35 analizując wiadomości można dojść do wniosku, że polecacie studiowanie historii na AP, kadra chyba bardzo dobra Odpowiedz Link Zgłoś