Gość: Rozkminator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 12:13 Z tego co się orientuję to tuńczyk ma suche mięso, a o produkcji tradycyjnych kołdunów to powinien sobie gość trochę poczytać.... Widać fachowe oko.... Pozdro dla wykształciuchów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gocha Opoka. Wierzynek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 12:20 Z żalem stwierdzam, że Gazeta bardzo mnie rozczarowała. Czytalam wszystkie artykuły w publikowanych recenzjach i z przykrością stwierdzam, że zamysłem redakcji było objechanie krakowskich restauratorów. Nie wiem kto przeprowadzał te degustacje, bo nie raczył się podpisać, ale żadna z restauracji nie sprostała jego wymaganiom. Jak sądze z tej przyczyny, iż redakcji zależało na obraźliwych i nieprzychylnych artykułach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Opoka. Wierzynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 11:49 z tego co sie orientujesz to niewiele wynika. tak tuńczyk z wierzynka moze być suchy. hehe. jadłem tuna wile razy i jeśli jest tylko lekko zrobiony na średnio to nie jest suchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Wierzynek. Opoka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.08, 09:46 Zawsze tam idę, jak jestem w pobliżu. Moja żona mówi: chodź jedziemy do Wierzynka - mają tam takich uprzejmych kelnerów. W takich miejscach czas inaczej leci. Szkoda, że parkingu nie mają, bo dojazd nie jest łatwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomson Re: Wierzynek. Opoka IP: *.multi-play.net.pl 20.08.08, 01:02 Ty lepiej sie zastanów dlaczego cie ta żona tam ciągnie ,pewnie jej jakis kelner w oko wpadl skoro mowi że tam taka miła obsluga.bo kelner jak widzi że może jakiegoś tipka wykrzesać to będzie mily jak sku....!a jak chcesz parkingu z dobrym dojazdem to jedż na mateczny do McDonald.A co do jedzenia to niewiem bo nie jadam w takich knajpach co po 700 osób dziennie obsługuja -jaka wtedy jakość - oczywiste cateringowa. Odpowiedz Link Zgłoś
przeo123 Re: Wierzynek. Opoka 20.08.08, 22:10 Tomson ma racje!! Przecierz to jest hurtownia- czyli jak najwięcej GOŚCI za jak największą kasę po najmniejszej lini oporu!Co z tego że kelner jest miły? Jeśli jedzenie jest do bani!! Laskę każdy zrobić może! Chyba że ktoś lubi miłych kelnerów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MałaMi Re: Wierzynek. Opoka IP: 67.159.44.* 29.09.08, 12:06 Byłam pierwszy raz w Wierzynku. Rozmiar restauracji i wystrój są naprawdę imponujące! Ale nie zauważyłam, żeby wielkość restauracji wpływała ujemnie na jakość. Nasze potrawy były naprawdę wyśmienite i świetnie podane! Tanio nie było, ale nie jest to miejsce na codzienny lunch. Raz kiedys mozna sobie pozwolic. Odpowiedz Link Zgłoś
przeo123 Re: Wierzynek. Opoka 20.08.08, 22:16 a jeszcze to ciekawy jestem jak to ten czas inaczej leci? bo to bardzo ciekawe? a czas to pieniądz, może można tam zarobić? Odpowiedz Link Zgłoś