gph 09.05.03, 10:01 no nic to. witam (szczególnie wczorajszych wieczorników) i zjeżdżam. miłego w. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emka_1 Re: bye bye monotonio :( 09.05.03, 10:38 witam jako wieczornik (damski -hesperis noctis?), a raczej nocnik;) milego,nie monotonnego w. zycze spadając chwilowo:( Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: bye bye monotonio :( 09.05.03, 10:51 ja też witam i wracam do tekściku. Przy okazji zgodnie z obietnicą pozdrawiam forumowego czytacza w koszulce w bialo-niebieską kratkę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: bye bye monotonio :( IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 10:56 wodnik74 napisała: > ja też witam i wracam do tekściku. Przy okazji zgodnie z obietnicą pozdrawiam > forumowego czytacza w koszulce w bialo-niebieską kratkę :)))) A co siedzi obok Ciebie i go podglądasz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: bye bye monotonio :( 09.05.03, 11:07 :))) nie, jakby forumowy czytacz sidział obok mnie (zaznaczę, że jestem właśnie w pracy), to bym się chyba na zawsze odforumowała. Ale poznałam wczoraj czytacza, nie pisarza, którego obiecałam pozdrowić. Więc to robię :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: bye bye monotonio :( IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 11:11 wodnik74 napisała: > :))) nie, jakby forumowy czytacz sidział obok mnie (zaznaczę, że jestem właśnie > > w pracy), to bym się chyba na zawsze odforumowała. Naprawdę? Zostawiła byś to wszystko?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: bye bye monotonio :( 09.05.03, 11:16 no, nie wiem, coś bym musiała zrobić ... wolałabym, zeby nikt mnie w pracy, że się tak yrażę, nie podglądał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: bye bye monotonio :( 09.05.03, 11:04 wodnik74 napisała: > ja też witam i wracam do tekściku. Przy okazji zgodnie z obietnicą pozdrawiam > forumowego czytacza w koszulce w bialo-niebieską kratkę :)))) ciekawe czy kolega maciek cie pamieta :) bo wczoraj nie byl w najlepszym stanie btw wodniczko jak ty sie czujesz po wczorajszym? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: bye bye monotonio :( 09.05.03, 11:09 nie wiem co mozesz miec na myśli - caly wieczór piłam słabą herbatę ... w związku z tym czuję się świetnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: bye bye monotonio :( 09.05.03, 11:51 wodnik74 napisała: > nie wiem co mozesz miec na myśli - caly wieczór piłam słabą herbatę ... w > związku z tym czuję się świetnie :))) znaczy sie pilas zolka .... z pianka :P Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: bye bye monotonio :( 09.05.03, 12:08 przez chwilę się zastanawiałam co to jest "zolka". a ty ja się masz (po tych ziółkach)? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: bye bye monotonio :( 09.05.03, 13:43 wodnik74 napisała: > przez chwilę się zastanawiałam co to jest "zolka". > a ty ja się masz (po tych ziółkach)? :))) chyba oboje sie mamy tak sobie :) ('a ty ja się masz') Odpowiedz Link Zgłoś