gph 13.06.07, 10:10 takie co spełniają i zapewniają i zapraszają?? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen drogi giepehu... 13.06.07, 10:18 mam na imię przemysławka i też mam 12 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: drogi giepehu... 13.06.07, 10:19 a ja mam na imię waldek i też mam 12 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: drogi giepehu... 13.06.07, 10:20 ... a ja tez się wpisałam.. nie widzicie ??!! ))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:18 lolitki goracej sie Tobie zachciewa w takie gorąco...chyba masz goraczke z przegrzania... :D Odpowiedz Link Zgłoś
gph Wy, to jesteście lolitony 13.06.07, 10:22 że tak sparafrazuję myśliciela Kurskiego :D Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Wy, to jesteście lolitony 13.06.07, 10:26 o wypraszam sobie ! nie jestem zaden jakiś tam...) a pozostali tu to chyba solitony...)) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Wy, to jesteście lolitony 13.06.07, 10:27 gosia.43 napisała: > o wypraszam sobie ! nie jestem zaden jakiś tam...) > a pozostali tu to chyba solitony...)) ale chyba nie solitery? :D Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 przebudzilem sie:) 13.06.07, 10:24 czy ktos o mnie wypytywal? bo taki jakis sen mialem bialutki czysty jakby nietkniety trudny Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: przebudzilem sie:) 13.06.07, 10:27 przemyslawka dwunastoletnia jest podobno lub moze byc mocniejsza od ballantines'a trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: przebudzilem sie:) 13.06.07, 10:29 ale też nie zapomninaj że na dwunastlatke prokurator może łape położyć..)) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: przebudzilem sie:) 13.06.07, 10:31 prokurator generalny to generalnie tylko lape moze polozyc trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: przebudzilem sie:) 13.06.07, 10:33 trudny2002 napisał: > prokurator generalny to generalnie tylko lape moze polozyc > trudny on to chyba na dwunastolatku>>>)) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: przebudzilem sie:) 13.06.07, 10:36 te druga to na dwunastolatku ale przeciez ma jeszcze jedna wolna... trudny prokuratorzy juz od Judei maja jakies takie dziwne upodobania... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: przebudzilem sie:) 13.06.07, 10:27 trudny2002 napisał: > czy ktos o mnie wypytywal? bo taki jakis sen mialem bialutki czysty jakby > nietkniety nieskażony wątpliwością. o toto :D Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: przebudzilem sie:) 13.06.07, 10:28 no watpliwosci to sie czasem pojawiaja ale Ty potrafisz rozwiac wszystko:) jakbys jaki gph byl czy cus trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: przebudzilem sie:) 13.06.07, 10:29 trudny2002 napisał: > no watpliwosci to sie czasem pojawiaja ale Ty potrafisz rozwiac wszystko:) > jakbys jaki gph byl czy cus cuś. zdecydowanie cuś. Odpowiedz Link Zgłoś
namietna_lolitka Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:26 a co byś chciał ze mną porobić miły gph ? ile mash lateq ? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:28 mozesz mu ufac ma ladne znaczki plyty gromadzi i puszki po ...no chyba po zarciu dla kotow ale persow...warto...malenka. warto skus sie trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:30 trudny2002 napisał: > mozesz mu ufac ma ladne znaczki plyty gromadzi i puszki po ...no chyba po > zarciu dla kotow ale persow...warto...malenka. warto skus sie znalazł się ku*ewa rajfur :DD Odpowiedz Link Zgłoś
namietna_lolitka Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:35 trudny a ty napish coś o sobie, ja chodzę do gimnazjum na hucie , a ty ??? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:29 namietna_lolitka napisała: > a co byś chciał ze mną porobić miły gph ? ile mash lateq ? mam 18 lat, jestem przystojnym szczupłym brunetem i chciałbym ponać jakąś miłą dziewczynę w wieku poprokuratorskim. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 ten pospiech 13.06.07, 10:33 sadzilem ze to zart a Ty serio widze i nawet sie przefarbowales... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: ten pospiech 13.06.07, 10:35 trudny2002 napisał: > sadzilem ze to zart a Ty serio widze i nawet sie przefarbowales... łżeelita się znalazła... ja od urodzenia czarny jak sycylijczyk.. Odpowiedz Link Zgłoś
namietna_lolitka Re: ten pospiech 13.06.07, 10:37 lubię ciemnych chłopcuf , zaprosiłbyś mnie na lody ? : ) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: ten pospiech 13.06.07, 10:38 namietna_lolitka napisała: > lubię ciemnych chłopcuf , zaprosiłbyś mnie na lody ? : ) ciemne chłopy to byli przed wojną moja droga. teraz lud oświecony jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
namietna_lolitka Re: stop, stop!!! 13.06.07, 10:43 o persji uczem się teraz na historii Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: stop, stop!!! 13.06.07, 10:45 peteen napisał: > proszę bez perwersji na krakforum... to już nawet o literaturze nie można pogadać... a książka Andruchowycza dobra, dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:34 długi wyrok - czy aby nie za uwodzenie lolitek? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:35 peteen napisał: > długi wyrok - czy aby nie za uwodzenie lolitek? za uwodzenie nie ma paragrafu. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:37 aha, czylizatem były to tak zwane inne czynności... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:40 peteen napisał: > aha, czylizatem były to tak zwane inne czynności... lub czasopisma. Odpowiedz Link Zgłoś
namietna_lolitka Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:36 ja jestem milusia a jakiej muzyqi sluchash cio ? : ) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:37 lolitko..- alez Ty znajomo brzmisz...)) Odpowiedz Link Zgłoś
namietna_lolitka Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:38 mama ?! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:37 zagranicza lolitka, musi... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:37 namietna_lolitka napisała: > ja jestem milusia a jakiej muzyqi sluchash cio ? : ) iwana i rekina taki hiphop z pruszkowa Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:40 ale sie kroi znakomita impra...a beda foty? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:41 trudny2002 napisał: > ale sie kroi znakomita impra...a beda foty? nie, ale ma być Fotyga. Odpowiedz Link Zgłoś
namietna_lolitka Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:40 to jest iwan i delfin ty głuptasku : D ale oni są jush nieteges , ja i moje Qmpele sluchamy tokio hotel : ) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:42 namietna_lolitka napisała: > to jest iwan i delfin ty głuptasku : D ale oni są jush nieteges , ja i moje > Qmpele sluchamy tokio hotel : ) tak tak, to ci co grają jak donbas restaurant. znam. :D Odpowiedz Link Zgłoś
namietna_lolitka Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:47 o jejku jejku , mam tyle wspólnych tematuf , jak fajowo : ) ja shukam pshyjaciela , chcesh nim zostac ? : ) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:42 pisze się W hotelu W tokio... Odpowiedz Link Zgłoś
namietna_lolitka Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:45 ty mash 12 lateq to się nie odzywaj jak starsi rozmawiają !!1 Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:47 namietna_lolitka napisała: > ty mash 12 lateq to się nie odzywaj jak starsi rozmawiają !!1 i podciąg krótkie spodnie bo ci opadły :D Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:48 otóż nie, ja jestem policjantką - prowokatorką i juz was namierzam, zboczki... Odpowiedz Link Zgłoś
namietna_lolitka Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:51 o mamo to znaczy ze mushe usunonć moje empeczy tokio hotel które ściągłam z interq ? : ( Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:52 peteen napisał: > otóż nie, ja jestem policjantką - prowokatorką i juz was namierzam, zboczki... licz się ze słowami, na to też są paragrafy ważniaku :D Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_roza7 Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:41 Alez sie tu państwo fajnie zabawiacie.. i jak miło sie i gorąco na forum zrobiło.... Ależ sie róża cieszy.. I jak zwykle wszystkim róża dobrze życzy - od serca )) dzika róża Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:43 Fotyga, fot nie bedzie iwan, rekin, delfin...cos na zimno na cieplo, bob gorzala... no jakbym tylko mial wolne to pooggladalbym se...bo to musi byc fajne... Fireball... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:46 trudny2002 napisał: > Fotyga, fot nie bedzie iwan, rekin, delfin...cos na zimno na cieplo, bob > gorzala... > no jakbym tylko mial wolne to pooggladalbym se...bo to musi byc fajne... > Fireball... nie masz wolnego przedpołudnia? fatalnie. dziewczyny po południu jakby omdlewały... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:44 dzika_roza7 napisała: > Alez sie tu państwo fajnie zabawiacie.. > i jak miło sie i gorąco na forum zrobiło.... > Ależ sie róża cieszy.. > > I jak zwykle wszystkim róża dobrze życzy - od serca )) > dzika róża a Ty kiedyś byłąś szczepiona, tylko się wyrodziłaś i zdziczałaś, czy taka dzika od zarania? Odpowiedz Link Zgłoś
namietna_lolitka Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:46 ja mam jutro szczepienie w mojej sql , boję się, niech mnie ktoś pshytuli ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:48 namietna_lolitka napisała: > ja mam jutro szczepienie w mojej sql , boję się, niech mnie ktoś pshytuli ; ( przyjdzie wielka oddziałowa z wielką strzykawą :D Odpowiedz Link Zgłoś
namietna_lolitka Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:51 <niedobry chlopiec> Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_roza7 Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:51 namietna_lolitka napisała: > ja mam jutro szczepienie w mojej sql , boję się, niech mnie ktoś pshytuli ; ( ty - lolitka ..ty nie próbuj sie pod różę podszywac - bo ten numer ci nie przejdzie .; mowie serio ) Odpowiedz Link Zgłoś
namietna_lolitka Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:54 ja jestem najorginalniejsha w calej sql , tak mowią andżela i beata , moje najlepshe psiapsiółki , ja nie mushe sie pod nikogo podshyffać, to inne dziewczyny mnie kserujom !!1 Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_roza7 Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:48 dzika jak to dzika - to już przy poczęciu była na dziko ... poczynana...))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:51 dzika_roza7 napisała: > dzika jak to dzika - to już przy poczęciu była na dziko ... poczynana...))) znaczy siuę dziki trzmiel górski zapylił kwiatuszek. Ale to raczej norma w przypadku dzikich róż. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_roza7 Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:54 i tu wyszła Twoja niewiedza )) dzika róża nie ma zadnych norm.. )) roża uważa , że to brzydkie słowo jest )) dzika róża Odpowiedz Link Zgłoś
old_spice66 Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:53 Alesz tu rója i porupstwo na tym kworum! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:56 i do tego jeszcze taki letni zapach:) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
namietna_lolitka Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:58 lece do szqlki , miło się z wami klikało, buziaczki wshystkim zwłaszcza dla giepesia !!1 : ) <cmok> Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 10:59 i poszla ...a zapach pozostal trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 11:02 trudny2002 napisał: > i poszla ...a zapach pozostal zapach jak po zielonkach. albo skksie :D Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 11:01 namietna_lolitka napisała: > lece do szqlki , miło się z wami klikało, buziaczki wshystkim zwłaszcza dla > giepesia !!1 : ) <cmok> tak się nawiązuje nowe znajomości :D klik w myszkę i cmok. :D Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: <krop, krop> 13.06.07, 11:02 istna napisała: > (wodą święconą). a Ty jesteś jakaś pastorzyca? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: <krop, krop> 13.06.07, 11:03 kliknij w myszke..ale nie cmokaj zanim co trudny Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: <krop, krop> 13.06.07, 11:05 Pastereczka (że się dostosuję do tematu wątku). Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: <krop, krop> 13.06.07, 11:07 na pastereczki to jak pamietam gepeh zawsze jakos z koncem grudnia chadza trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: <krop, krop> 13.06.07, 11:13 trudny2002 napisał: > na pastereczki to jak pamietam gepeh zawsze jakos z koncem grudnia chadza chadza i śpiewa. gromko. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: <krop, krop> 13.06.07, 11:13 istna napisała: > Pastereczka (że się dostosuję do tematu wątku). o. to ja jestem kominiarczyk :D Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: <krop, krop> 13.06.07, 11:21 gph napisał: > istna napisała: > > > Pastereczka (że się dostosuję do tematu wątku). > > o. to ja jestem kominiarczyk :D z bajeczek to se latwo zrobic wyciorek.. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: <krop, krop> 13.06.07, 11:23 trudny2002 napisał: > gph napisał: > > > istna napisała: > > > > > Pastereczka (że się dostosuję do tematu wątku). > > > > o. to ja jestem kominiarczyk :D > z bajeczek to se latwo zrobic wyciorek.. bajkopisarze zawsze mieli powodzenie u kobiet :D Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: <krop, krop> 13.06.07, 11:24 Ale ja jestem pastereczka z koziołkiem i ta rola jest już obsadzona;P Odpowiedz Link Zgłoś
faustyna_bez_spodni Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 11:54 Faustyna nie lolitka, ale za to bez spodni ;) Masz jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 11:56 a co ci te portki nie wyschna nigdy czy nie pamietasz w ktorej pralni zostaly? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
faustyna_bez_spodni Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 12:04 zaginęły bezpowrotnie w wannie wasermanna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 12:21 faustyna_bez_spodni napisała: > Faustyna nie lolitka, ale za to bez spodni ;) > Masz jakieś propozycje? propozycja jest jedna :D Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_roza7 Re: Drogi Giepehu 13.06.07, 21:21 Gratuluję Tobie wyszukanej parodii , albo też parodii-chwytu. W swoim osobliwej pisowni jest Pan nieceniony )) Życzę długich i jurnych lat życia i wróżę spotkania wielu , wielu namiętnych lolitek , takich co potrafią spełnić , zapewnić i zaprosić...) z pozdrowieniami dzika róża Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Drogi Giepehu 14.06.07, 09:59 dzika_roza7 napisała: > Gratuluję Tobie wyszukanej parodii , albo też parodii-chwytu. > W swoim osobliwej pisowni jest Pan nieceniony )) osobliwość mej pisowni ulega zmianom w zależności od lektur jakie aktualnie mnie zajmują. ostatnio nic nie czytam :D > Życzę długich i jurnych lat życia i wróżę spotkania wielu , wielu > namiętnych lolitek , takich co potrafią spełnić , zapewnić i zaprosić...) > z pozdrowieniami a ja Ci życzę ziemi żyznej i niech Cię nagłe gradobicia omijają, bo i liści szkoda. Oraz żebyś się w lecie zmieniła w słodką konfiturę :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_roza7 Re: Drogi Giepehu 14.06.07, 11:47 Piękne zyczenia , piekne - róża w podziękowaniach pąsowieje.... a i sama zyczy sobie nawet więcej : żeby ta konfitura po słodkim lecie znowu w płatki przeszła ))...... a co do tej osobliwej pisowni Pana - to jest nieoceniona oczywiście - i taki miał tez być pierwowzór.. z pozdrowieniami i najlepszymi życzeniami dzika róża Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 21:22 wyłącznie i li tylko Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 22:17 veea napisała: > wyłącznie i li tylko przepraszam czy ty jesteś z Zerrikanii? Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 22:25 tam me serce, choc ciało sie przemieszcza:) Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 22:31 veea napisała: > tam me serce, choc ciało sie przemieszcza:) wystaw sobie, dysponuję balią... Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 22:32 skorzystam Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 22:36 veea napisała: > skorzystam ...na dwie osoby Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 22:42 ja zajmuję miejsce dwuosobowe Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 22:44 veea napisała: > ja zajmuję miejsce dwuosobowe z racji tuszy czy ego? Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 22:50 tuszy ego w normie stąd tez i libido sporaśne, gwoli tematu wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
stary71 Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 21:43 Spójrzcie sami, to pierwszy od miesięcy wątek, który wzbudził autentyczne zainteresowanie! No, bo ileż można pisać o fryzjerach, gastrologach, komisach, dyrektorach, szrotach i sposobach dotarcia na ulicę Capową od strony południowo-wschodniej? Lolitka, zwłaszcza namiętna - to jest to! Oślinionemu staremu aż się oczy zaświeciły a sztuczne zęby nabrały blasku! Ależby się Longi cieszył... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: czy są jakieś namiętne lolitki na tym forum? 13.06.07, 21:49 ależ on wie i się cieszy, zaręczam ci... Odpowiedz Link Zgłoś
wujtarabuk Re: jeszcze Ci mało Giepeszku?;-) 14.06.07, 00:01 byl tu jeszcze wujek peteen, ale sobie poszedl. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: jeszcze Ci mało Giepeszku?;-) 14.06.07, 00:03 zmęczony to i spać się połozył żeby odpocząć. Odpowiedz Link Zgłoś
irenuk1 Re: jeszcze Ci mało Giepeszku?;-) 14.06.07, 09:11 Odkąd Kiko się wyprowadziła... mamy trudności z tą, no - adrenaliną! Z pamięcią zresztą też. Stąd te nieśmiałe błagania o fotki. Odpowiedz Link Zgłoś
namietna_lolitka Re: jeszcze Ci mało Giepeszku?;-) 14.06.07, 09:32 a nie boicie siem tak pokazywać swoje fotki nieznajomym ludkom w interq ? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: jeszcze Ci mało Giepeszku?;-) 14.06.07, 09:56 namietna_lolitka napisała: > a nie boicie siem tak pokazywać swoje fotki nieznajomym ludkom w interq ? przeciez pokazujemy cudze :D Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: jeszcze Ci mało Giepeszku?;-) 14.06.07, 09:56 zawsze mało. niedostyt jest najprawdopodobniej podstawowym napędem ludzkości :D Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: jeszcze Ci mało Giepeszku?;-) 14.06.07, 09:57 ale i też zbytnia zachłanność lubi zgubić....)) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: jeszcze Ci mało Giepeszku?;-) 14.06.07, 10:00 gosia.43 napisała: > ale i też zbytnia zachłanność lubi zgubić....)) nadmierna zachłanność względem lolitek? już jedna potrafi zgubić, jak pisał pan Nabokov :D Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: jeszcze Ci mało Giepeszku?;-) 14.06.07, 10:05 gph napisał: > nadmierna zachłanność względem lolitek? > już jedna potrafi zgubić, jak pisał pan Nabokov :D bo i tez wszystko trzeba " z głową " robić )) cokolwiek by to miało nie znaczyć..)) Odpowiedz Link Zgłoś
namietna_lolitka Re: jeszcze Ci mało Giepeszku?;-) 14.06.07, 10:38 > bo i tez wszystko trzeba " z głową " robić )) oj zupełnie jakbym parentsuf słuchała , trzeba sobie czasem pozwolić na odrobine szaleństwa , niepraffda ? ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: jeszcze Ci mało Giepeszku?;-) 14.06.07, 10:58 Tak Lolitko. - masz rację ..jak zwykle - w tej swojej ślicznej , namiętnej "główce" . )) Szaleństwa i odrobinę i wiecej nawet kazdej główce i głowie , ze o łbie nie wspomnę się należą... )) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: jeszcze Ci mało Giepeszku?;-) 14.06.07, 11:11 namietna_lolitka napisała: > > bo i tez wszystko trzeba " z głową " robić )) > > oj zupełnie jakbym parentsuf słuchała , trzeba sobie czasem pozwolić na odrobin > e > szaleństwa , niepraffda ? ^_^ siur. Odpowiedz Link Zgłoś
namietna_lolitka Re: wstretny temat!! 14.06.07, 11:30 ja myślę , że very sympatyczny , spoko ludkowie tu rajtują : ) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: wstretny temat!! 14.06.07, 11:33 namietna_lolitka napisała: > ja myślę , że very sympatyczny , spoko ludkowie tu rajtują : ) spoko? tak to się mówiło chyba 15 lat temu :D Odpowiedz Link Zgłoś
namietna_lolitka Re: wstretny temat!! 14.06.07, 11:36 a to nie wiem , zapytam mamy jak wróci !! Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: wstretny temat!! 14.06.07, 11:39 namietna_lolitka napisała: > a to nie wiem , zapytam mamy jak wróci !! a mama o 15 lat starsza? :D Odpowiedz Link Zgłoś
namietna_lolitka Re: wstretny temat!! 14.06.07, 11:43 to nie wiesh , że dam się o wiek nie pyta , niegrzeczny chłopczyq !! Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: wstretny temat!! 14.06.07, 11:46 namietna_lolitka napisała: > to nie wiesh , że dam się o wiek nie pyta , niegrzeczny chłopczyq !! no, ale lolitki to nawet trzeba :D Odpowiedz Link Zgłoś
peerelski Re: wstretny temat!! 14.06.07, 11:52 a co na ten temat (po latach) wasz bohater romek polanski?? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: wstretny temat!! 14.06.07, 11:53 peerelski napisała: > a co na ten temat (po latach) wasz bohater romek polanski?? zapytaj kolegę romana. ja osobiście nie wiem co mu w głowie siedzi. :D Odpowiedz Link Zgłoś
namietna_lolitka Re: wstretny temat!! 14.06.07, 11:59 moim bohaterem jest johny deep , jaki z niego słodki łobuziak w tych piratach <serduszka> Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: wstretny temat!! 14.06.07, 12:02 namietna_lolitka napisała: > moim bohaterem jest johny deep , jaki z niego słodki łobuziak w tych piratach > <serduszka> z tych karabinów Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Na forum "Kraj" pisuje czasem 14.06.07, 11:18 lolitka.w.trabancie. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Na forum "Kraj" pisuje czasem 14.06.07, 11:34 gniewko_syn_ryba napisał: > lolitka.w.trabancie. urocza to musi być dama, niemniej obawiam się że z trabantem są równolatkami... Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Na forum "Kraj" pisuje czasem 14.06.07, 11:49 Ma 185cm wzrostu i trzydniowy zarost;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Na forum "Kraj" pisuje czasem 14.06.07, 11:50 krzychut napisał: > Ma 185cm wzrostu i trzydniowy zarost;) to musi być wspaniała kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś