Gość: Monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 19:48 Piękne miejsce... Z równie piękną i wyśmienitą kuchnią... CHAPEAU BAS Robercie i Adasiu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XYZ Gratulacje i najlepsze życzenia !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 15:03 Dziś mija rok od otwarcia tej klimatycznej, cudownej Restauracji. Właścicielom życzę wytrwałości, wielu sukcesów i codziennego oglądania zachwytu na twarzach gości. Urodzinowe gratulacje dla najlepszej restauracji w Krakowie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omg Re: Gratulacje i najlepsze życzenia !!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.08, 10:25 doskonałe miejsce. uwielbiam, prowadze wszystkich swoich gosci i wracam przy kazdej okazji. jesli informacja o urodzinach prawdziwa - wszystkiego najlpeszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALCHEMIA [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 05:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYLWEK Re: Ancora. Alchemia IP: *.chello.pl 24.01.09, 14:06 EJ ,NO KOLEGO TROCHĘ SZACUNKU DLA PANA NOWICKIEGO.BĄDZ CO BĄDZ MOZESZ SIĘ Z RECENZJĄ NIE ZGADZAĆ ALE NIE MASZ PRAWA OBRAŻAĆ I GNOIĆ CZŁOWIEKA.POCZYTAJ CO ZNACZY"RECENZJA" ,"KRYTYKA".MA ŚWIĘTE PRAWO DO TEGO......................,CHCESZ KULTURY-ZACZNIJ OD SIEBIE PROSTACZKU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pug.106 Re: Ancora. Alchemia 10.02.09, 14:18 jedzenie fajne, wnetrze tez, obsluga fatalna i z tego powodu juz sie tam wiecej nie pojawie.. heh obslgiwal mnie jakis mezczyzna. aaaa krem paprykowo-chrzanowy wybitny - goraca polecnam. jednak jak pisalem obsluga nie idze w parze z kuchnia bo to troche nie na miejscu jak kelner zapomina o klienie. Odpowiedz Link Zgłoś
sadecka Re: Ancora. Alchemia 19.04.09, 11:35 Byłam wczoraj. Bomba! Obsługa, jedzenie - cos niesamowitego (a i cen nie ma co sie bać, oczywiscie jesli sie nie planuje poszalec z winami... ;)). No i sam szef, który ma własny program na kuchnia.tv - polecam te kuchnie każdemu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rss Ancora. Alchemia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 13:42 Drogo, ale jedzenie warte ceny. Małże św. Jakuba zostają w pamięci na długo. Na pewno jeszcze tu wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
juz_nie_dziewczynka genialne gęsi! 15.11.09, 19:03 Ancora w tym tygodniu ma genialne gęsi w karcie - wspólna akcja ze Slow Food, naprawde polecamy! Mąż mi oszalał, i zjadł wszystko poza deserem gęsiowe: sałate z wątróbką gęsią, barszcz z gęsiną i półgęsek - ja tylko udko gęsi, ale naprawde nie żałowaliśmy. Wspaniała kuchnia! Odpowiedz Link Zgłoś