Gość: tomCrac IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 09:45 Jak myslicie, stanie czy nie stanie? Z dotychczasowych wypowiedzi wynika, ze bedzie co najmniej remis. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: seven Re: Aleksander przed ... ? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 10:19 nie stanie... wg mnie on sam nic nowego do sprawy nie wniesie, a zreszta i tak nalecz stanie pewnie na glowie, zeby go nie przesluchiwac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g_ul Re: Aleksander przed ... ? IP: *.oswirus.krakow.pl 01.07.03, 11:21 zreszta i tak nalecz stanie pewnie na glowie, > zeby go nie przesluchiwac Właśnie stanął.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: Aleksander przed ... ? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 11:39 niestety (albo raczej na szczescie:) nie ogladam, co zrobil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g_ul Re: Aleksander przed ... ? IP: *.oswirus.krakow.pl 01.07.03, 11:42 Gość portalu: seven napisał(a): > niestety (albo raczej na szczescie:) nie ogladam, co zrobil? Jakieś ćmoje boje o rozpatrywaniu problemu przez Trybunał Konstytucyjny, i że niby Komisja jako taka nie może, więc musi za pośrednictwem Sejmu. Bla bla bla.. Wyłączyłem go, bo mnie zaczyna denerwować :| To jest zaleta TV - masz capa dosyć, to robisz klik i masz święty spokój. Przynajmniej mam czyste sumienie, że na niego nie głosowałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Aleksander przed ... ? 01.07.03, 11:49 to jak będzie czy nie będzie? tak właściwie to nie wiem czy bym go tam chciał zobaczyć , ale na pewno chciałbym zobaczyć Roberta raz jeszcze. tak na marginesie to robert był gościem zjazdu pzpr, pomijając jego historie z ostatnich miesięcy, to samo zapraszanie prezesa " niezależnej, publicznej " telewizji na zjazd partii już samo w sobie jest wiele mówiące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Nie stanie !!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 11:52 Co było zresztą do przewidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
gph i dobrze.. 01.07.03, 12:05 maegalomania w jaką popadł Rokita i tak jest już dosyć obrzydliwa.. przykra prawda jest taka, że mało kogo obchodzi już Rywin i sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: i dobrze.. 01.07.03, 12:09 nie postrzegaj swiata przez pryzmat siebie i swoich kolegów sa ludzie których obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: i dobrze.. 01.07.03, 12:17 m.in napisał: > nie postrzegaj swiata przez pryzmat siebie i swoich kolegów > sa ludzie których obchodzi byc może gdzieś są. tylko w komisji ich nie ma. a ty przez jaki pryzmat świat postrzegasz, jeżeli nie przez siebie i swoje otoczenie... ciekawostka.??? Odpowiedz Link Zgłoś