czarny-gofer 07.09.07, 09:32 Czy ktoś miał styczność z tą szkoła. Warto zapisać się do którejś, czy polecicie jakąś inną: Word 48godz/semestr + książka - 580zł Syllabus 42godz/semestr bez ksiązki - 540zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja z Krakowa Tylko Bell lub York IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 17:57 moim zdaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Szkoła Angielskiego WORD lub Syllabus- warto? IP: *.net.autocom.pl 24.09.07, 14:51 nie wiem,czy warto,nie znamtych szkól- tzn slyszalam ze sa - ja bym polecial Gama Bell,Poliglote lub Anglosfere -tam kosztuje 699zl za semesrt 58h+ dodatkowe konsultacje. Chodzi tam moj chlopka,jest zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: Szkoła Angielskiego WORD lub Syllabus- warto? 01.10.07, 09:51 Ja jestem zadowolona z Syllabusa. Moja córka uczyła sie tam angielskiego kilka lat i efekty są naprawdę duże. Poza tym szkoła ta zajmowała wysokie miejsca w różnych rankingach szkół - jesli takie rankingi są dla Ciebie wiarygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: polecam INTER Lang Text w centrum IP: 217.98.20.* 27.10.07, 20:05 najwyższa jakość pod każdym względem, mogę to powiedzie po poprzednim semestrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: polecam INTER Lang Text w centrum IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.07, 19:04 Inter Lang & Text jest świetny a przynajmniej kiedyś był, teraz nie wiem. Syllabus jest ok szczególnie jak mieszkasz na południu Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misska Re: polecam INTER Lang Text w centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.13, 19:18 polecam Inter Lang & Tekst, oprócz wysokim poziomem nauczania dodatkowym atutem jest kameralna atmosfera! Słyszałam także dobre opinie o Lincolnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: polecam INTER Lang Text w centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.15, 22:17 w 100% zgadzam się , wg. mnie Inter Lang&Text to najlepsza szkoła angielskiego w Krakowie:) choć mało znana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwia Re: Szkoła Angielskiego WORD lub Syllabus- warto? IP: *.180.10.108.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.12.13, 19:04 Moim zdaniem zdecydowanie Syllabus. To jest własnie ta szkoła do której na pewno warto jest posłac swoje dziecko żeby mogło w dobrej szkole skutecznie nauczyć sie jezyka angielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś