Dodaj do ulubionych

Kolejna zapomniana linia kolejowa

IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 05.08.03, 11:07
Czytając artykuł o zaporze w Świnnej Porębie przypomniałem sobie o linii
Wadowice - Sucha, tu nie ma szans an reaktywację, ale może ocalały budynki
stacyjne, nasypy....

Koledzy inspektorzy! Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: azazel Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa IP: base7:* / 10.10.84.* 05.08.03, 12:29
      a ja dzis bylem w lokomotywowni Nowy Sacz. stoi kilka ET21 przeznaczonych na
      zyletki, kilka w remoncie, a 6 juz po w nowym malowaniu. szkoda :-( moja
      ulubiona lokomotyffka. ale przynajmniej pogloski, jakie mnie swego czasu
      doszly o calkowitym zarzuceniu eksploatacji ET21 okazaly sie nie do konca
      prawdziwe.
      • Gość: Yasioo Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa IP: *.ramtel.com.pl / 172.20.6.* 05.08.03, 13:40
        Na stacji Skawce, przed Suchą Beskidzką, odchodzi nasyp w kierunku Świnnej
        Poręby i Wadowic. Jeszcze kilka lat temu na odcinku przy stacji był w
        doskonałym stanie, nawet były na nim podkłady. Dzisiaj nie wiem jak wyglada i
        czy wogóle istnieje, ale jeżeli tak, to trzeba się szybko wybrać na inspekcję.
        Mimo tego, że zbiornik nie jest już tak potrzebny, to budowa ostatnio bardzo
        przyśpieszyła i jak grzyby po deszczu rosna nowe betonowe ściany. Najdalej w
        2005 roku mają zacząć napełniać zbiornik.
    • kuba203 Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa 05.08.03, 16:09
      Gość portalu: mouset napisał(a):

> Koledzy inspektorzy! Co Wy na to?

I'm in, zresztą można połączyć to z Nowym Targiem w jedną całodzienną
      wyprawę :)
      • Gość: mouset Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 06.08.03, 09:07
        Adaś szykujesz brygadę 339? hihihhi
    • Gość: PR110 Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa IP: *.crowley.pl 06.08.03, 12:19

> Czytając artykuł o zaporze w Świnnej Porębie przypomniałem sobie o linii
      > Wadowice - Sucha, tu nie ma szans an reaktywację, ale może ocalały budynki
      > stacyjne, nasypy....
      >
      > Koledzy inspektorzy! Co Wy na to?

Z pozostałości po linii Wadowice - Skawce, to w Zagórzu jest jeszcze most
      kolejowy, z tym że obecnie pełni on funkcję mostu drogowego.
      • Gość: mouset Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa IP: *.cm-uj.krakow.pl 06.08.03, 15:45
        A jakieś stacje ocalały?
        • Gość: PR110 Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa IP: *.crowley.pl 06.08.03, 19:49

> A jakieś stacje ocalały?

Nie mam pojecia czy cos jeszcze ocalalo. Przydaloby sie to sprawdzic w terenie.
    • Gość: Forman Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa IP: proxy / 192.168.3.* 08.08.03, 22:10
      A wiecie że pod koniec lat 60tych i może na początku 70tych jeżdził tędy
      Express Tatry ciągnęły go od Trzebini do Zakopanego dwa madziary SM 41.Tatry
      jeżdziły z Wa-wy p.Koluszki,Czstochowę,Ząbkowice Będzińskie,Jaworzno
      Szczakową,Trzebinię,Suchą.Z chwilą elektryfikacji linii Kraków-Zakopane
      prawdopobnie Tatry jeżdziły p.Kraków.W owym czasie było to najszybsze
      połączenie kolejowe z Zakopanego na Śląsk z przesiadką w Szczakowej ok 4
      godziny.Podczas gdy Z Zakopanego do Krakowa Gł jeżdziło się osobowym rowne 5
      godzin.Obsługiwały tę linie Okz 32 i sporadycznie Tkt 48.
      • kuba203 Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa 08.08.03, 22:19
        Gość portalu: Forman napisał(a):

> Podczas gdy Z Zakopanego do Krakowa Gł jeżdziło się osobowym rowne 5
        > godzin.

Teraz jest niewiele szybciej :/
        • Gość: mouset Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa IP: 217.96.109.* 08.08.03, 23:04
          Trzebinia - Wadowice - Skawce, chlip, chlip
          • kuba203 Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa 08.08.03, 23:08

> Trzebinia - Wadowice - Skawce, chlip, chlip

Żebyśmy za kilka lat nie płakali tak samo za liniami Chabówka - Nowy Sącz i
            Sucha - Żywiec...
            • Gość: mouset Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa IP: 217.96.109.* 08.08.03, 23:13
              Kobyłka u płotu.... już 11
              • kuba203 Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa 08.08.03, 23:20

> Kobyłka u płotu.... już 11

Pamiętam i trwam w oczekiwaniu :)
                • Gość: ADAŚ Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 23:22
                  kuba203 napisał:

> Pamiętam i trwam w oczekiwaniu :)

Ja też już trwam razem z Kubą.
                  • Gość: mouset Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa IP: 217.96.109.* 08.08.03, 23:32
                    A ja z małopolskim Wyścigiem Górskim zrobiłem pre-inspekcję, widziałem Kasine,
                    Limanowa , Mordarkę, Pisarzową i Chomranice, a na innej linii Wilczyska, Bobową
                    i Siedliska
                    • kuba203 Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa 08.08.03, 23:36
                      Trzeba rozeznać teren ;)
                      • Gość: mouset Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa IP: 217.96.109.* 08.08.03, 23:39
                        Najbardziej mnie rozsmieszyły: Bobowa-miasto oraz dworzec Gorlice Zagórzany,
                        przygniótł mnie swoim rozmachem
                        • kuba203 Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa 08.08.03, 23:41
                          Jakieś szczegóły? Nigdy w tamtych stronach nie byłem :)
                          • Gość: mouset Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa IP: 217.96.109.* 08.08.03, 23:44
                            Bobowa miasto to poszereznie szlaku do trzech torów, na jednym stał kibel ,
                            chyba do Sacza, na drugim ogromny towaropwy, całość brzydka , podobna do
                            składnicy złomu

A Gorlice Zagórzany to węzeł na kilkanascie torów przy trasie do jasła, stały
                            dwa kible
                            • kuba203 Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa 08.08.03, 23:46
                              Aha :)
                              • Gość: Yasioo Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa IP: *.ramtel.com.pl / 172.20.6.* 09.08.03, 09:24
                                W Gorlicach Zagórzanach jest taki maksymalny rozmach, bo ta stacja miała być
                                kiedyś ważną stacja węzłową. Linia z Gorlic Zagórzan miała przechodzić przez
                                Gorlice, dalej do Korczowej i przez granicę do Beherova i Bardejova. Niestety I
                                Wojna Światowa pokrzyżowała te plany skutecznie, w okolicach Gładyszowa toczyły
                                się ciężkie walki, w których zginęło kilkadziesiąt tysięcy żołnierzy różnych
                                narodowości. Potem do planów budowy linii kolejowej wracano kilkakrotnie,
                                jednak nigdy nie przystąpiono do realizacji...
                                • Gość: mouset Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa IP: *.ghnet.pl 09.08.03, 12:32
                                  Rety! Ile Ty Yasioo wiesz
                                  • Gość: azazel gorlice-zagorzany i bobowa-miasto IP: base7:* / 10.10.84.* 11.08.03, 22:43
                                    do jakiej korczowej?? do jakiej korczoweJ?? do koniecznej czlowieczku. tam
                                    jest teraz przejscie graniczne, ale drogowe. a sama trasa miala przebiegac
                                    przez ropice polska, szymbark, w ropie odbijac na poludnie i przez losie,
                                    klimkowke (po dnie obecnego jeziora), smerekowiec do gladyszowa, a stamtad do
                                    koniecznej.
                                    a co do gorlitz-zagorzan. z tego co wiem, to kiedys tam byla malutka
                                    lokomotywownia na jeden parowoz, obslugujaca odgalezienie do gorlitz ;-)
                                    do tego kilka kilometrow dalej jest zajefajny mostek przez rzeke Rope na
                                    bocznicy do Bazy Rurowej PGNiG w Libuszy. Zachowala sie nawet
                                    tabliczka "koniec jazdy parowozu PKP" :) Co jest najlepsze, most ten
                                    skads "przywedrowal" bo data samej konstrukcji jest starsza niz data
                                    pojawienia sie pierwszych torow w promieniu do km.
                                    mouset, Ty opisalem stacje Bobowa, a nie Bobowa Miasto. Bobowa miasto to po
                                    prostu najzwyklejszy przystanek, choc polozony w bardzo malowniczym miejscu. I
                                    co najwazniejsze na nim zatrzymuja sie pospiechy, a nie na stacji Bobowa.
                                    • Gość: ADAŚ Re: gorlice-zagorzany i bobowa-miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 22:49
                                      Gość portalu: azazel napisał(a):

> mouset, Ty opisalem stacje Bobowa, a nie Bobowa Miasto. Bobowa miasto to po
                                      > prostu najzwyklejszy przystanek, choc polozony w bardzo malowniczym miejscu.
                                      I co najwazniejsze na nim zatrzymuja sie pospiechy, a nie na stacji Bobowa.

Azazel ma rację. Nie doczytałem dokładnie, bo bym to od razu sprostował.
                                      Bobowa Miasto - rzeczywiście malowniczy przystaneczek.
                                    • Gość: mouset Re: gorlice-zagorzany i bobowa-miasto IP: *.ghnet.pl 12.08.03, 20:25
                                      Hehhe, dzięki za infa, bocznica do Libuszy wygląda na zupełnie nieużywaną, ale
                                      most 1 klasa
                                      • Gość: azazel Re: gorlice-zagorzany i bobowa-miasto IP: base7:* / 10.10.84.* 13.08.03, 11:24
                                        > Hehhe, dzięki za infa, bocznica do Libuszy wygląda na zupełnie nieużywaną,
                                        ale
                                        > most 1 klasa

Bo nie jest uzywana. Na terenie bazy rurowej PGNiG stacjonuja dwie
                                        lokomotyffki 401Da i od dwoch lat (czyli od kiedy monitoruje ich polozenie)
                                        nie zmienily miejsca pobytu ani o metr :-(. Tak samo z reszta jest w
                                        gorlicach, w Matizolu sa dwie kolejne 401Dai tylko jedna ruszyli, a to z tego
                                        powodu, bo czesc zakladu w ktorej sie znajdowala sprzedali koncernowi
                                        SaintGobain. Chyba jedyna uzywana lokomotywa jest SM30 w EC Gorlice, choc to
                                        tez nie jest pewne. W kazdym razie ostatnio przeszla zewnetrzny remont
                                        przykuwa wzrok swiezym malowaniem. Kiedys chcieli ja sprzedac za 65000zl, ale
                                        im sie nie udalo :)
                                        • Gość: mouset Re: gorlice-zagorzany i bobowa-miasto IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 13.08.03, 11:31
                                          W Gorlicach podobal mi się jeden tor wzdłuz płotu rafinerii, tam chyba tylko
                                          kilka kibli na dzień jedzie, a tak to towary
                                          • Gość: azazel Re: gorlice-zagorzany i bobowa-miasto IP: base7:* / 10.10.84.* 13.08.03, 22:41
                                            tia, kilka kibli?? wg internetowego rozkladu dwa w jedna strone...ale to chyba
                                            nieprawda, bo kiedys musialem zatrzymac autko na przejezdzie bo jechal kibel,
                                            ktory wg e-rozkladu byl pociagiem-widmo ;-) na tym przejezdzie, czyli zaraz
                                            obok przystanku Gorlice-Glinik bylo ograniczenie do 10 km/h, ale je zdjeli.
                                            • kuba203 Re: gorlice-zagorzany i bobowa-miasto 13.08.03, 22:45

> jechal kibel,
                                              > ktory wg e-rozkladu byl pociagiem-widmo ;-)

A to akurat nic dziwnego, pod moim oknem kilka razy dziennie jeżdżą pociągi-
                                              widma, których w rozkładzie nie uświadczysz :)
                                              PS O której Wy w ogóle linii mówicie?
                                              • Gość: azazel Re: gorlice-zagorzany i bobowa-miasto IP: base7:* / 10.10.84.* 14.08.03, 02:21
                                                o linii Gorlice-Zagorzany i ogolnie o kolei tarnowsko-leluchowskiej
                                                • kuba203 Re: gorlice-zagorzany i bobowa-miasto 14.08.03, 12:37

> o linii Gorlice-Zagorzany

To tam przecież sporo pociągów jeździ :)
                                                  • Gość: mouset Re: gorlice-zagorzany i bobowa-miasto IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 14.08.03, 12:39
                                                    Ależ skąd pocięli ile się dało, ale tylko 2 to chyba coś nie tak , ja obstawiam
                                                    5 par
                                                  • kuba203 Re: gorlice-zagorzany i bobowa-miasto 14.08.03, 13:10
                                                    Jest 7 par, w tym jedna do Krakowa :) Wycięli tylko 1.
                                                  • Gość: mouset Re: gorlice-zagorzany i bobowa-miasto IP: *.cm-uj.krakow.pl 14.08.03, 15:14
                                                    A o której jest ten do Krakowa, i powrotny?
                                                  • kuba203 Re: gorlice-zagorzany i bobowa-miasto 14.08.03, 15:17

> A o której jest ten do Krakowa, i powrotny?

No nie jest to niestety ludzka pora :(
                                                    Do Krakowa jedzie o 03:32, a przyjeżdża z powrotem o 19:45 (to już lepiej).
                                                  • Gość: azazel Re: gorlice-zagorzany i bobowa-miasto IP: base7:* / 10.10.84.* 14.08.03, 15:21
                                                    a co?? chce mnie ktos odwiedzic?? bo ja wlasnie w gorlicach mieszkam (no, do
                                                    pazdziernika).
                                                  • Gość: ADAŚ Do Azazela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.03, 16:31
                                                    Azazel !!!

Jak wygląda dworzec PKP Gorlice ???
                                                  • Gość: mouset Re: Do Azazela IP: 217.96.109.* 14.08.03, 17:58
                                                    Najlepiej przyslij foty do klubu: klub428@wp.pl
                                                  • Gość: azazel Re: Do Azazela IP: base7:* / 10.10.84.* 14.08.03, 18:42
                                                    i z tym bedzie problem, bo chwilowo nie mam aparatu fotograficznego. coz, przy
                                                    moim uzywaniu okres dzialasnosci poprzedniego wyniosl caly...1 miesiac, a
                                                    pozniej go rozpieprzylem bo mnie zdenerwowal jak sie zepsul. ale jak tylko
                                                    skombinuje to nie ma sprawy.
                                                  • Gość: mouset Re: Do Azazela IP: 217.96.109.* 14.08.03, 19:49

, a
                                                    > pozniej go rozpieprzylem bo mnie zdenerwowal jak sie zepsul.

Buachachachacha, dobre!
                                                  • Gość: azazel Re: Do Azazela IP: base7:* / 10.10.84.* 14.08.03, 23:35
                                                    no wiesz...ja jestem bardzo nerwowy, a akurat spieprzyl sie w najgorszym
                                                    momencie czyli na inspekcji
                                                  • Gość: mouset Re: Do Azazela IP: *.ghnet.pl 15.08.03, 22:22
                                                    No i chyba był dosyć tani, nie mów że wyp...... Minoltę lub Canona
                                                  • Gość: azazel Re: Do Azazela IP: base7:* / 10.10.84.* 15.08.03, 23:52
                                                    no nie, nie przesadzajmy. po prostu kiedys sprzedalem lustrzanke, i "na
                                                    chwile" potrzebne mi bylo cos w zamian, wiec kupilem jakiegos "glupiego jasia"
                                                    za 350 zl i myslalem ze mi wystarczy na kilka filmow...a tu przy trzecim go
                                                    szlag trafil...a potem trafil mnie i nastapil koniec aparatu. a od tego czasu
                                                    nie kupilem nic nowego bo musialem troche zainwestowac w sprzet
                                                    turystyczny...i takim trafem jestem bez zadnego urzadzenia, ktore mogloby
                                                    uwiecznic to, co widza moje oczy :-((
                                                  • Gość: mouset Re: Do Azazela IP: *.ghnet.pl 16.08.03, 10:07
                                                    Szkoda że nie byłeś w Krakowie, mógłbyś cisnąć nim w 428 lub 16
                                                  • Gość: ADAŚ Re: Do Azazela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.03, 10:10

> Szkoda że nie byłeś w Krakowie, mógłbyś cisnąć nim w 428 lub 16

A jakbys był na Prądniku Białym to jeszcze w przegubową "114".
                                                    Spokojnie - nie byłoby ofiar, no bo skąd miałyby się wziąć !!! (no może poza
                                                    kierowcą hihihi)
                                                  • Gość: mouset Re: Do Azazela IP: *.ghnet.pl 16.08.03, 10:12
                                                    Celując w tylną szybę, spokojnie doleciałby do kierowcy
                                                  • Gość: azazel Re: Do Azazela IP: base7:* / 10.10.84.* 16.08.03, 10:16
                                                    rotfl :) no, jeszcze wszystko przede mna
                                                  • Gość: mouset Re: Do Azazela IP: *.ghnet.pl 16.08.03, 10:21
                                                    W każdym razie cele masz nakreślone
    • Gość: mouset Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa IP: *.ghnet.pl 21.08.03, 17:58
      Moje małe sledztwo wykazało że do takich linii należy jeszcze Katowice -
      oświęcim oraz Cieszyn - Zebrzydowice
      • kuba203 Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa 21.08.03, 21:15
        Z Katowic do Oświęcimia jeszcze coś jeździ przecież :)
        • Gość: mouset Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa IP: *.ghnet.pl 21.08.03, 22:06
          Aż 5 par
          • kuba203 Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa 21.08.03, 22:14

> Aż 5 par

To całkiem nieźle, jak na polskie warunki :)
            • Gość: mouset Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa IP: *.ghnet.pl 21.08.03, 22:19
              No fakt Chabówka ma tylko 3
              • kuba203 Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa 21.08.03, 22:22

> No fakt Chabówka ma tylko 3

A nawet 2 :)
                • Gość: mouset Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa IP: *.ghnet.pl 21.08.03, 22:23
                  Mam na myśli 3 pary
                  • kuba203 Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa 21.08.03, 22:25

> Mam na myśli 3 pary

Wiem, ale do Chabówki akurat tylko 2 pary jeżdżą :)
                    • Gość: mouset Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa IP: *.ghnet.pl 21.08.03, 22:27
                      Jak to ?
                      • kuba203 Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa 21.08.03, 22:31
                        No bo pierwszy kurs szynobusa z Nowego Sącza nie ma skomunikowania w
                        Limanowej :)
                        • Gość: mouset Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa IP: *.ghnet.pl 21.08.03, 22:39
                          Ano faktycznie, ogólnie to w wakacje powinna jechac para z Sącza i Chabówki ok
                          10.30
                          • kuba203 Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa 21.08.03, 22:47

> Ano faktycznie, ogólnie to w wakacje powinna jechac para z Sącza i Chabówki
                            ok
                            >
                            > 10.30

Zacznijmy od tego, że popołudniowa powinna jeździć codziennie...
                            • Gość: mouset Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa IP: *.ghnet.pl 21.08.03, 22:53
                              Wtedy nie musiałbym iść na wagary jak ostatnio
                              • kuba203 Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa 21.08.03, 23:04

> Wtedy nie musiałbym iść na wagary jak ostatnio

Hihihi, podobno łikendy masz zajęte? :)
                                • Gość: mouset Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa IP: *.ghnet.pl 21.08.03, 23:05
                                  Do końca sierpnia tak ale we wrześniu znalazłbym coś
                                  • kuba203 Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa 21.08.03, 23:18

> Do końca sierpnia tak ale we wrześniu znalazłbym coś

Napiszę Ci mejla zaraz :)
                                    • Gość: mouset Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 22.08.03, 09:04
                                      Hihihi uzbierało się...
                                      • Gość: ADAŚ Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 21:24
                                        Przywrócić cywilizowane kursy w relacji Chabówka - Nowy Sącz (stonka + 3
                                        bonanze).

LUDU - jeździć pociągami !!!
                                        • Gość: mouset Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa IP: *.ghnet.pl 23.08.03, 11:45
                                          Chociaż jak popatrzyzmy gdzie Kasina a gdzie jej stacja, to chyba tylko tacy
                                          jak my pojechaliby tam pociągiem
                                          • kuba203 Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa 23.08.03, 11:53

> Chociaż jak popatrzyzmy gdzie Kasina a gdzie jej stacja, to chyba tylko tacy
                                            > jak my pojechaliby tam pociągiem

Dokładnie, a jeśli jeszcze wziąć pod uwagę prędkość tego pociągu... :(
                                            • Gość: mouset Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa IP: *.ghnet.pl 24.11.03, 20:19
                                              Właśnie chciałem Ci wysłać Kuba testowy skan szynobusu z naszej wyprawy, ale
                                              coś nazbyt pojemny plik mi powstał :(
                                              • pavlack Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa 24.11.03, 20:29
                                                To go spróbuj zmniejszyć jakimś programem np. Paint Shop Pro itp. :)
                                                Czekam na jakieś fotki z nocnych wypraw na Walcownię :D
                                                • Gość: mouset Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa IP: *.ghnet.pl 24.11.03, 20:35
                                                  A masz rację obiecałem coś z Walcowni. Już szukam.
                                                  • Gość: ADAŚ Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 18:49
                                                    A o Adasiu nie zapomnij.
                                              • kuba203 Re: Kolejna zapomniana linia kolejowa 25.11.03, 22:00

> Właśnie chciałem Ci wysłać Kuba testowy skan szynobusu z naszej wyprawy, ale
                                                > coś nazbyt pojemny plik mi powstał :(

Jak wiesz zapewne, doszedł :)
    • Gość: ADAŚ Chabówka - New Sącz (Summer 2004 Edition) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 21:12
      Panowie
      Co prawda już tam byliśmy i do następnych wakacji jeszcze trochę, ale co
      powiedziecie, gdybyśmy powtórzyli tę niesamowita podróż raz jeszcze w przyszłym
      roku.
      Wiem, że Misiek K też chętnie przejechałby się.
      Ja drugi raz także. Może pojadą także nasi trubadurzy lalalalalalelelelele.
      • Gość: mouset Re: Chabówka - New Sącz (Summer 2004 Edition) IP: *.ghnet.pl 24.11.03, 21:18
        Szkoda że w zimie nie da się jechać (egipskie ciemności), ale oczywiście że
        powtórzymy, tylko weźmiemy własny jabol coby nie być gorszymi
        • Gość: ADAŚ Re: Chabówka - New Sącz (Summer 2004 Edition) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 21:20
          A własne paliwo to zajebisty pomysł. Jestem ZA.
          Tylko trzeba będzie pilnować Przeqpę żeby się hamował, bo jak ten urżnie mordę
          to będzie nie do zniesienia (tak słyszałem hihihi)
          • Gość: mouset Re: Chabówka - New Sącz (Summer 2004 Edition) IP: *.ghnet.pl 24.11.03, 21:28
            No chyba że przedawkuje to będzie zawadzał w przejściu między siedzeniami
            • Gość: ADAŚ Re: Chabówka - New Sącz (Summer 2004 Edition) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 21:29
              A to jest BARDZO możliwe.
              I jeszcze mu się kataryna włączy. Rany bossskie - ja zostaję w domu !!!
              • Gość: mouset Re: Chabówka - New Sącz (Summer 2004 Edition) IP: *.ghnet.pl 24.11.03, 21:30
                To musi dawka być taka żeby kataryna się WYŁĄCZYŁA
                • Gość: ADAŚ Re: Chabówka - New Sącz (Summer 2004 Edition) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 21:31
                  Ty jesteś lekarzem - co proponujesz
                  • Gość: ADAŚ Re: Chabówka - New Sącz (Summer 2004 Edition) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 21:33
                    Odbiegając na chwilę od tematu.
                    Lokiego nie bierzemy. Napisze jeszcze skargę i linię zawieszą hihihi
                    • Gość: mouset Re: Chabówka - New Sącz (Summer 2004 Edition) IP: *.ghnet.pl 24.11.03, 21:34
                      Buachchacha, a miałem pisać że może integracyjna impreza....
                      • Gość: ADAŚ Re: Chabówka - New Sącz (Summer 2004 Edition) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 21:36
                        No wiesz, trzeba byż dalekowzrocznym. Jak nam się zachce jechać jeszcze w 2005
                        roku.
                  • Gość: mouset Re: Chabówka - New Sącz (Summer 2004 Edition) IP: *.ghnet.pl 24.11.03, 21:33
                    Spiryt, albo metyl
                    • Gość: ADAŚ Re: Chabówka - New Sącz (Summer 2004 Edition) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 21:35
                      A może barany w Dobrej. Pierdolną go w dupę to może otrzeźwieje.
                      • Gość: mouset Re: Chabówka - New Sącz (Summer 2004 Edition) IP: *.ghnet.pl 24.11.03, 21:36
                        Heeeeee?
                        lalalalalalulalaulaaalala
                        yyyyyyyychhhhhhhhhggggggg.........(chlust)
                        • Gość: ADAŚ Re: Chabówka - New Sącz (Summer 2004 Edition) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 21:52
                          No i Kuba trzeźwy hihihi
                          • Gość: kuba203 Re: Chabówka - New Sącz (Summer 2004 Edition) IP: *.biezanow.net 24.11.03, 21:57
                            ROTFL:) A podobno jak się urżnę to siedzę cicho :D
                            • Gość: ADAŚ Re: Chabówka - New Sącz (Summer 2004 Edition) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 21:59
                              NIE UWIERZĘ W TO !!!
                              • Gość: kuba203 Re: Chabówka - New Sącz (Summer 2004 Edition) IP: *.biezanow.net 24.11.03, 22:01
                                Gość portalu: ADAŚ napisał(a):

> NIE UWIERZĘ W TO !!!

Hehe, nie namawiam Cię do sprawdzania ;)
                                • Gość: ADAŚ Re: Chabówka - New Sącz (Summer 2004 Edition) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 22:02
                                  Prędzej czy później obawiam się, że się przekonam hehe
                                  • Gość: kuba203 Re: Chabówka - New Sącz (Summer 2004 Edition) IP: *.biezanow.net 24.11.03, 22:04
                                    Gość portalu: ADAŚ napisał(a):

> Prędzej czy później obawiam się, że się przekonam hehe

Może nie będzie bolało ;))
                                    • Gość: mouset Re: Chabówka - New Sącz (Summer 2004 Edition) IP: *.ghnet.pl 24.11.03, 22:08
                                      Weżmiemy sprzęt grającozagłuszający
                                      • Gość: ADAŚ Re: Chabówka - New Sącz (Summer 2004 Edition) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 18:48
                                        Czyli pożyczymy się młota od "sprawdzacza" kół na stacji.
                                        Wtedy Przeqpa prawie na 100% się uciszy.

A ja wtedy z Miśkiem K i Mousetem lalalalalalelelelelele.
                                        A stonka będzie z nami gwizdać.
                                        • Gość: mouset Re: Chabówka - New Sącz (Summer 2004 Edition) IP: *.ghnet.pl 29.11.03, 15:36
                                          Nie będziemy też deliberowac jak robić foty tylko wywalimy te pieprzone drzwi
                                          • Gość: mouset Re: Chabówka - New Sącz (Summer 2004 Edition) IP: *.ghnet.pl / 62.233.214.* 05.02.04, 01:11
                                            Jakie są szanse na Summer Chabówka edition?
    • Gość: mouset Inne propozycje do summer-edition IP: *.ghnet.pl 14.12.03, 22:55
      Jeszcze, co chciałbym podkreślić, mamy po 7 par pociągów lokalnych Sucha-
      Żywiec i Stróże - Jasło, oraz 9-10 sztuk Jasło- Zagórz
      Może więc inspekcja na tych trasach?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka