trudny2002 08.08.03, 08:45 Konkurs bez nagród. trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myst Re: Ile lat mają PLANTY 08.08.03, 08:55 Prawdopodobnie trafną odpowiedź można uzyskać pytając jednej z panien oferyjących tam swoje usługi. Bo jak porównuję Planty i owe panny - to te pierwsze na dużo młodsze wyglądają ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Ile lat mają PLANTY 08.08.03, 08:57 chciałem sie dodzwonic do dietla, ale nikt w um nie chce mi podac do niego numeru telefonu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora5 Re: Ile lat mają PLANTY IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 08.08.03, 08:58 2003 minus 1817 oto odpowiedź na Twoje pytanie Witaj, Trudny! miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 To jest konkurs 08.08.03, 09:05 zamknięty... Zadne takie, ze jak napisane, to kazdy moze odpowiadać. I to jescze albo z taką precyzją i zagadką matematyczną jak Dora, albo dokuczliwie z napastliwością na Telekomunikację jak Peteen, albo Myst co to analizie poddaje planciarską obyczajowość i koloryt... Zamknięty konkurs i uprasza się nie pisać ...niektótrym. Oczekuję stosownych wyjaśnień...;-)) trudny Witaj dora, witaj peteen'ie i myst też witaj...i nie interesujcie się az tak Plantami. Dla was mam inne pytania i zaznaczam ze też tendencyjne trudny Odpowiedz Link Zgłoś
myst Re: To jest konkurs 08.08.03, 09:08 A tak zupełnie na marginesie....... Czy jakieś piwko na Kazku się szykuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Podobno trwają odwierty 08.08.03, 09:16 i jak założą krany na szyby to piwo lać się będzie nieustannie. podobno Kazimierz ma stać się pierwszym światowym centrum wydobycia piwa wtórnego tego co zalega w ziemi od setek lat chłonącej aurę i chmiel... Kolega Peteen sugerował dzień przed świętem czyli czwartek...i wspominał o Piwnicy ale to moze być kazimierz...Stajnia? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
myst Re: Podobno trwają odwierty 08.08.03, 09:21 Czyli radosne nowiny ku mym zmysłom dochodzą :-)) Choć optymizm mój niepoprawny zaburzyć może fakt powrotu do pracy w poniedziałek po trzy tygodniowym byczeniu się ;-)) Ale mam nadzieję, że w końcu dotrę, bo za każdym razem jak dotąd musiałem pracować podczas Waszego piwkowania i nie dane mi było ..... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Ale wiesz.... 08.08.03, 09:23 że ja piwa nie lubię. I piję ale muszę się zmuszać... trudny Odpowiedz Link Zgłoś