Gość: zawada IP: *.centertel.pl 13.03.08, 22:47 wiwat Pcim, wiwat hiszpańska inkwizycja! szyję już płaszcz i ukradnę mamusi pas do pończoch! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pandaaalej uwaga, kto do konkursu kroków? moje propozycje! IP: *.centertel.pl 13.03.08, 22:56 1. Marcin Prokop 2. Dorociński 3. Szymon Majewski 4. Marcin Kydryński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagutek& moja lista - na sportowo ;).... IP: *.centertel.pl 13.03.08, 23:26 1. Mariusz Wlazły 2. Jurek Dudek 3. Hołek Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Mój 14.03.08, 12:20 Mój chód stał się ostatnio wyjątkowo głupi i przez to trzy razy dłużej idę do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policyjny Serwis I Policyjny Serwis Informacyjny : IP: 62.233.214.* 14.03.08, 17:01 ///===== Policyjny Serwis Informacyjny : www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewforum.php?f=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policyjny Serwis I Policyjny Serwis Informacyjny : IP: 62.233.214.* 14.03.08, 17:02 ]]]]] Policyjny Serwis Informacyjny : www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewforum.php?f=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ten wojt to hcyba jakis niezbyt IP: *.autocom.pl 13.03.08, 23:19 rozgarniety, ze sam nie wpadl na pomysl, ze dzieki temu ma promocje za friko skoro musieli mu to powiedziec PR-owcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bliżniak od tego one so, od tego so! IP: *.centertel.pl 13.03.08, 23:30 po owocach go poznacie, po owocach Odpowiedz Link Zgłoś
mkot2005 To bardzo polskie. 14.03.08, 08:39 Najpierw ujmujemy się honorem, nie patrząc czy naprawdę doznał uszczerbku. Dopiero potem zaczynamy mysleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: To bardzo polskie. IP: 81.219.10.* 14.03.08, 08:44 lepiej późno niż wcale- nie zniechęcać! Jak ida w dobrym kierunku to chwalić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habizi gulala Pcim do Johna Cleese: proponujemy meldunek IP: *.b-ras2.chf.cork.eircom.net 13.03.08, 23:43 Nie trza tak było od razu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Pcim do Johna Cleese: proponujemy meldunek IP: *.wolfson.cam.ac.uk 14.03.08, 00:20 taka refleksja mnie naszla po przeczytaniu artykulu, ze teraz kazda zabita dechami wiocha probuje stawiac na turystyke; jak wladze wsi/miasta nie maja pomyslu na rozwoj swojego terenu to zaraz wymyslają turystyke nie bacząc na to, ze tereny ktore probuja turystycznie wypromowac dla turystow atrakcyjne mogą wcale nie być; firma PRowska za kilka milionow porady kazdy kit wladzom gminy wcisnie a przeciez taki pomysl powinien byc poprzedzony rzetelnymi badaniami wsrod mieszkancow Polski czy Pcim jest turystycznie atrakcyjnym dla nich miejscem; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAAAAAAAAAA Re: Pcim do Johna Cleese: proponujemy meldunek IP: *.centertel.pl 14.03.08, 00:34 Zabity dechami to ty jesteś, przyjedź i zobacz a potem truj du..szę. Pcim ma akurat świetne położenie i dojazd - 25 minut od Krakowa - działeczki niedługo podrożeją, podrożeją...lepiej kupować taniej teraz a nie czekac na przyszłą wiosnę! coś czuję ze o nich będzie głośno...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: Pcim do Johna Cleese: proponujemy meldunek IP: *.wolfson.cam.ac.uk 14.03.08, 01:12 nie mam nic przeciwko Pcimowi - zycze miastu i jego mieszkancom jak najlepiej; mnie chodzilo o bardziej ogolne przemyslenie, ze w dzisiejszej Polsce 100 proc miejscowosci probuje sie wypromowac turystycznie, a to sensu po prostu nie ma, bo sa regiony ktore sa atrakcyjne turystycznie i sa takie ktore atrakcyjne nie są; argument o 20-minutowym dojezdzie z Pcimia do Krakowa tylko potwierdza moją obserwacje, ze Pcim ma szanse stać się sypialnią Krakowa i tak nalezaloby Pcim promowac: "Pcim - tylko 20 minut od Rynku Glownego a ceny domow wciaz 1/5 krakowskich!', zamiast 'Pcim - miasto w ktorym miesza ciotka komedianta angielskiego'; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Pcim do Johna Cleese: proponujemy meldunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 06:46 Jak już próbujesz być taki dowcipny to pcim nie jest miastem, a wsią gminną. - DOUCZ SIĘ Z GEOGRAFII! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Pcim do Johna Cleese: proponujemy meldunek IP: 151.193.120.* 14.03.08, 07:00 Akurat gmina Pcim _jest_ atrakcyjna turystycznie. Porosniete lasem gorki 800-900 metrow npm, z szerokimi widokami, w tym na Tatry, gorska rzeka, teraz co prawda troszke przytloczona nowa zakopianka, ale nie mozna miec wszystkiego... Jesli ktos lubi mieszkac w gorach a musi pracowac w Krakowie, trudno o lepsze miejsce na dom niz okolice Pcimia. Dojechac do Krakowa w 25 minut mozna, ale poziom adrenaliny podniesie sie mocno. W 40 minut dojedziesz bezstresowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: td Re: Pcim do Johna Cleese: proponujemy meldunek IP: *.crowley.pl 14.03.08, 08:48 I bardzo dobrze że wszyscy stawiają na turystykę. "Zadupie" też może być atrakcyjne jak się je dobrze wypromuje. Np. mnóstwo ludzi z zachodu jeździ we wschodnie rejony Polski żeby zobaczyć "koniec Uni Europejskiej", albo wsie z zabytkowymi chatami które u nich są już tylko w skansenach. Taka np. Austria żyje prawie tylko z turystyki i bardzo dobrze na tym wychodzi. A poza tym również uważam że Pcim akurat zadupiem nie jest. Ma fajne położenie, można sobie pochodzić po Beskidzie Wyspowym gdzie są super widoki a nie ma tłumu ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drogownik Re: Pcim do Johna Cleese: proponujemy meldunek IP: *.chello.pl 14.03.08, 07:02 Proponuję stworzyć w Pcimiu bractwo rycerzy, którzy mówią "Ni" i drugie konkurekcyjne "Nu". Ale będą bitki na wiosnę i atrakcja turystyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
rasklaat Re: Pcim do Johna Cleese: proponujemy meldunek 14.03.08, 07:55 Trzeba jeszcze gdzies postawic Tima Czarodzieja. On bedzie dzielnym rycerzom wskazywac droge do jaskini Caer Bann Og gdzie tajemniczymi runami wyryte na zywej skale ostatnie slowa Olfina Bedvera z Rhegedu objasniaja ostatnie miejsce spoczynku najbardziej Swietego Graala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROZCZAROWANY Moje zdanie o WOJCIE. IP: *.abhsia.telus.net 14.03.08, 07:41 Dlaczego w tym kraju jest tyle ludzi ktorzy sa zupelnie niekumaci? Dlaczego pierwsza reakcja bylo tutaj glupie oburzenie, bezmyslny krzyk "nie damy se pluc w tfarz"? Dlaczego?!?! Przeciez srednio rozgarniety ktokolwiek, od razu powienien wiedziec ze nazwa miasta wypowiedziana przez kogos takiego jak John Cleese to dla owego miasta blogoslawienstwo. A nasz polski "kmiec" byl oburzony. Ta zasciankowa mentalnosc, zupelny brak wyobrazni, brak polotu, wrecz prymitywizm to powod dla ktorego Polska jest tam gdzie jest i niestety, dlugo stamtad sie nie wyrwie. Sredniowiecze. Jest mi wstyd choc nie jestem zaskoczony. Tego goscia powinni zdjac ze stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mewa Re: Moje zdanie o WOJCIE. IP: 213.77.10.* 14.03.08, 08:03 Bardzo trafna uwaga. Trzeba być mało rozgarniętym, aby tego nie wykorzystać na plus dla Pcimia. Mądrzy producenci "ruskich" też powinni to wykorzystać. Taaaaaki gościu lubi "ruskie"! Odpowiedz Link Zgłoś
lokis76 Pcim do Johna Cleese: proponujemy meldunek 14.03.08, 07:47 no i tak trzeba bylo od razu a nie sie obrazac... swoja droga moze byc wesolo jak sie zgodzi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
cozy Pcim do Johna Cleese: proponujemy meldunek 14.03.08, 08:05 Dobrze, że wójt poszedł po rozum do głowy. Szkoda tylko, że to co robi, robi kompletnie bez klasy. Treść listu jest cienka jak dupa węża. A ma sporą szansę by za friko ugrać coś dla swojej wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubus Pcim do Johna Cleese: proponujemy meldunek IP: *.regionline.fi 14.03.08, 08:18 Mozna by tak i tak. Kazdy system promicji dobry. Brawo wojt ze posluchal fachmanow. Nie kazdy sie zna na wszystkim "nie badz baran " SAm przy okazji doklepie jako turysta do Pcimia. ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROZCZAROWANY Jesli wojt musi sluchac w takich oczywistych... IP: *.abhsia.telus.net 14.03.08, 08:37 sprawach rad PR-owcow z "mniasta" to moze czas na niego zeby ustapil miejsca komus kto umie samodzielnie podejmowac decyzje w sprawach oczywistych. Przeciez chyba do hal ma stamtad niedaleko, moze owce pasc alboco. Ladnie bedzie. Sprawa jest tak glupia, tak beznadziejnie "po naszemu" glupia, ze az serce boli ze tak glupio. Dlaczego jest tak glupio w tym kraju? Przeciez ten wojt napewno uwaza ze mundrzejszy od calej Ewropy jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex21 Brako!!! To wlasnie sugerowalem ... IP: *.lutn.cable.ntl.com 14.03.08, 08:39 Zamiast obrazac sie na aktora, lepiej pojechac na fali reklamy i zarobic kase! Brawo, brawo i jeszcze raz brawo! Jedyne co mi sie nie podobalo w tej reklamie to 'guten morgen'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Pcim do Johna Cleese: proponujemy meldunek IP: 81.219.10.* 14.03.08, 08:42 Gratuluje Ciotki i świetnego John Cleese ! Pcim-jacy ogromnie sie cieszę ,z Waszych starań, lubie ludzi z poczuciem humoru, dystansem do samych siebie! Gratulacje dla Was! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Pcim do Johna Cleese: proponujemy meldunek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 08:47 Cudaczne to nieco. Cleese im odpiszę: "Panowie, na zlecenie Agencji PR, wykonałem usługę, wypowiedziałem napisany przez scenarzystę tekst dokładając do tego własny imge. Na tym polega moja profesja. Usługę wykonałem, zapłacono mi ustalona stawkę... i niewiele mnie interesują Państwa stresy i dalsze zamierzenia, nie wiem i nie chce wiedzieć gdzie jest Pcim. Jeśli jednak chcieliby Państwo wykorzystać mnie do jakichkolwiek dowolnych celów promocyjnych, proszę zwrócić się do mnie tak samo jak Bank, zaproponować odpowiednią stawkę, zaproponować dowolny tekst do odegrania - mój agent, po przeanalizowaniu oferty, udzieli odpowiedzi..." Skąd naiwne i dziecinne przekonanie że Cleese będzie zainteresowany promocją jakiegoś prowincjonalnego miasteczka... i to za frico ? Odpowiedz Link Zgłoś
vooxa Świetny pomysł! 14.03.08, 08:51 Wójt pokazał klasę. Z "kartofla" potrafił przeobrazić się w faceta na poziomie z poczuciem humoru. Przykład wójta Pcimia pokazuje, że można wycofać się z głupich pomysłów i zrobić z klasą. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Pcim do Johna Cleese: proponujemy meldunek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 08:57 A ja w ten weekend się przejadę do Pcimia. Mimo tego, że mam 150km do zrobienia, kusi mnie zobaczenie tej metropolii i napicie się soku a dziewczyna i kumple piwa. Jest tam jakaś knajpa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: Pcim do Johna Cleese: proponujemy meldunek IP: *.wolfson.cam.ac.uk 14.03.08, 09:50 hehe swietny tekkst; pcimioki zaraz ci odpiszą, ze knajp to moze i nie ma ale za to jest pole i to duże, z marchewką; no i banner z angielskim komikiem tez jest; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lazarowitch Re: Pcim do Johna Cleese: proponujemy meldunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 10:00 mam lepszy tekst, ty chyba jesteś z Wąchocka malkontencie urodzony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Pcim do Johna Cleese: proponujemy meldunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 09:07 Troche dlugo to trwalo, ale sie wreszcie pcimiaki obudzily i zobaczyly szanse promocji za cudze pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Brawo! Haha! Zróbcie muzeum głupich kroków! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 11:20 Jak to dobrze ubierzecie, to zjazd z zakopianki na Pcim będzie oblegany.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofokles I to sie nazywa facet z głowa na karku!!! IP: *.maxima-fides.pl 14.03.08, 13:08 Brawo za pomysł! Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 ten soltys Pcima jest obojniakiem, 15.03.08, 01:47 najpierw narzeka a pozniej klaszcze - zenada zasada jest prosta - ma sie jaja, albo ci.. no coz sa jeszcze wyjatki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Daniel zaskoczył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 02:28 lepiej późno niż wcale;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyPOkraka Mam pytanie! IP: *.autocom.pl 15.03.08, 23:26 Kto to jest w ogóle ten cały John Cleese? Cały czas tylko w reklamach pełno o nim i teraz tutaj na necie. Nigdy nie słyszałem o takim gościu. Wszyscy się nim tak podniecają jakby to była jakaś gwiazda filmowa czy coś... Odpowiedz Link Zgłoś