isztar5 07.04.08, 14:54 Witam Szukam namiaru na firme która wykona posadzke z żywicy epoksydowej w domku jednorodzinnym, powierzchnia kolo 50 -70 m2 czyli niewielka. Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniqua3 Re: żywice epoksydowe 07.04.08, 16:48 witam, bedzie ci trudno znalezc, a jesli sie uda, koszt to okolo 200/metr. efekt jest wspanialy ale problemow technicznych TAK wiele, ze ja zezygnowalam...wszyscy pukali mi w glowe, ze jakas awangarde wymyslam, znalazlam nawet super produkt firmy BECKERS /zywica epoksydowa/ i juz nawet ekipe, po czym okazalo sie, ze produkt.. wycofano z rynku PL bo nikt nie byl zainteresowany. Niewazne, znalazlam plytki identyczne jak epoksyd, do tematu wroce jednak napewno za klika lat, jak bede wykanczac dom. Moi znajomi z Poznania zrobili wersje czarna, efekt mega designerski ale rysuje sie toto jak cholera... jak juz dotrzesz do kogos, napisz prosze namiary, bede wdzieczna atg@interia.pl, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
isztar5 Re: żywice epoksydowe 07.04.08, 17:26 Dziękuje za info Trochę sie zmartwiłam, rzeczywiście ciężko jest znaleść firmę, która chce się bawić a tak małe powierzchnie Mogę zapytać jakie to płytki znalazłaś? Może to jest rozwiazanie isztar5@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
moniqua3 Re: żywice epoksydowe 08.04.08, 12:01 po dlugich poszukiwaniach w sieci i sklepach najrozniejszych znalazlam w "max flizie" wyrafinowane wloskie plytki 65x65 cm z polerowanego bialego gresu /chcialam bialy epoksyd/ blyszcza sie identycznie mocno, koszt podobny, a pan fliziarz prawie nie zaznaczyl fug i calosc w efekcie wyglada very nice :) jesli jednak znajdziesz ekipe do epoksydu w KRK daj prosze cynk, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: żywice epoksydowe 08.04.08, 13:18 Co wy dziewczyny, jakieś sado-maso-abnegatki jesteście, cycuś? Żywica! Nie dość, że droga, rysuje się jak cholera, to jeszcze nikt nie chce sprzedać ani ułożyć. Przecież to jest dobre na wielopoziomowy parking w hipermarkecie a nie do domku jednorodzinnego;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniqua3 Re: żywice epoksydowe 08.04.08, 19:54 mowilam CI???? takich wlasnie samych przemadrzalych panow spotykalam na swej drodze, a zatem wymieklam, tlumaczyc komus w Polsce co to epoksyd to lepiej odrazu sobie w leb strzelic oni znaja wylacznie panel, fliz w kolorze jasnej sraczki, drzwi z papieru i wanne z castoramy... porazka.... cala moja rodzina zagranica ma epoksyd w swoich wypasionych domach i domkach i NIKT tak sie nie dziwi, no i fachmani problemow nie robia...lata przed nami powodzenia sprobuj szukac pomocy w Poznaniu-tam sa ciut do przodu, KRK to zascianek Odpowiedz Link Zgłoś
isztar5 Re: żywice epoksydowe 08.04.08, 19:58 Witam Nic dodac, nic ujac niestety:( Firme w KRK znalazlam, jedni jedyni sie zlitowali ale cene dali ze ech... :( przesyłam ci info na priva Odpowiedz Link Zgłoś