Dodaj do ulubionych

INWEST DOM

IP: *.pnet.com.pl 13.10.03, 14:51
PROSZĘ O WSZELKIE INFORMACJE O FIRMIE INWEST DOM. CHCIALABYM KUPIC OD NICH
MIESZKANIE NA UL. SŁOMCZYNSKIEGO.CZY KTOŚ COŚ O NICH SŁYSZAŁ?
Obserwuj wątek
    • Gość: zbig Re: INWEST DOM IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.03, 23:45
      Interesowałem się tą budową, bo też chcę tam kupić mieszkanie. Inwestor nie ma
      w nazwie dodatku: "firma uduś się":-))) i nie jest to jego pierwsza budowa.
      Poza tym druga firma tych samych właścicieli jest wykonawcą. To chyba dobra
      inwestycja, a projekt dostał nagrodę - nominację w konkursie Projekt Roku SARP
      za rok 2001.
      • Gość: ALICJA Re: INWEST DOM IP: *.pnet.com.pl 14.10.03, 10:27
        Dzwonilam wczoraj do nich i powiedzieli ze moge obejrzec mieszkanie, wiec dzis
        tam zawędrowałam. Myslałam ze mozna bedzie cos wiecej zobaczyc i troche sie
        zdziwilam. budowa i budowa...... moze blondynki maja troche wieksza wyobrażnie?
        przeraza mnie najbardziej to, ze sasiadowi z bloku naprzeciwko mozna podac
        reke... ale chyba bede sie decydowac poniewaz to chyba jedyna firma która ma
        jeszcze mieszkania w innej okolicy niż np. ruczaj , prokocim itp. A Ty masz
        jeszcze jakies informacje? Jeżeli sie zdecydujesz na zakup to daj znac bedziemy
        wymieniac sie informacjami a moze masz jeszcze cos innego na oku? pozdrowienia
        dla "Sasiada"!!
    • Gość: darek Re: INWEST DOM IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 19:45
      witam,
      również mam zamiar kupić mieszkanie przy Słomczyńskiego, czy mogę liczyć na
      jakieś spostrzeżenia ?
    • Gość: darek Re: INWEST DOM IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 19:45
      witam,
      również mam zamiar kupić mieszkanie przy Słomczyńskiego, czy mogę liczyć na
      jakieś spostrzeżenia ?
      • Gość: ALICJA Re: INWEST DOM IP: *.pnet.com.pl 28.10.03, 10:08
        JAKIE SPOSTRZEZENIA CIE INTERESUJĄ, BO JA JUZ JESTEM PO PODPISANIU UMOWY. JUZ
        NIE ZOSTAŁO DUZO MIESZKAN WIEC RADZĘ CI SIE POSPIESZYC!
        • Gość: Darek Re: INWEST DOM IP: *.um.krakow.pl / *.um.krakow.pl 06.11.03, 11:36
          powiedz proszę, czy kontaktowałaś się z kimś, kto już podpisał umowę notarialną
          kupna, interesuje mnie zwłaszcza wywiązywanie się przez Inwest z zobowiązań,
          terminów, dziękuję że odpowiedziałaś - prawdopodobnie będziemy sąsiadami - w
          którym etapie odbierasz mieszkanie ?
          • Gość: ALICJA Re: INWEST DOM-DO DARKA IP: *.pnet.com.pl 07.11.03, 14:56
            NIE ROZMAWIAŁAM Z NIKIM ALE W BANKU PRZY ZAŁATWIANIU KREDYTU PANI POWIEDZIAŁA
            ZE ZNAJA TA FIRME I NIE MA Z NIMI PROBLEMÓW. MIESZKANIE /JAK WSZYSTKO ZAŁATWIE
            OK Z KREDYTEM/ BEDE ODBIERAC 03.2004. A U CIEBIE NA JAKIM ETAPIE JEST ZAKUP
            MIESZKANIA? POZDRAWIAM -ALA
            • Gość: Alicja Re: INWEST DOM-DO DARKA IP: *.pnet.com.pl 14.11.03, 14:21
              Halo!!!!!!!!! Darek dlaczego sie nie oddzywasz, co z twoim domkiem??
              • Gość: Darek Re: INWEST DOM-Do Ali IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.03, 21:48
                Halo! Alu, mój domek będzie młodszy od Twojego! nazwię go - Andrzej, a jak się
                spóźnią to - Sylwester!, oby tylko nie był tak zimny...
                Właśnie dzisiaj złożyłem wniosek kredytowy, więc niedługo będzie wiadomo,czy
                spełni się moje marzenie, by pieniądze oddawać bankowi, zamiast nucić na
                lodowcu tyrolskie piosenki trochę nosowo - z powodu odmrożenia.
                Mam nadzieję, że dowiedziałem się wszystkiego, co mogłem na temat Inwest...,
                ale mam świadomość powierzchowności tych badań i zmienności sytuacji, a
                przecież w ciągu roku zmienić się wiele może...
                Miło mi, że o mnie pamietasz - pozdrowienia.
                • Gość: Alicja Re: INWEST DOM-Do Darka IP: *.pnet.com.pl 19.11.03, 15:28
                  Podaj mi jaks inny kontakt do Ciebie to wymienimy spostrzeżenia i refleksje!!
                  Ciekawa jestem z jakim bankiem zawarłes związek . Mam nadzieje ze szybciej sie
                  teraz odezwiesz!!
                  • Gość: Darek Re: INWEST DOM-Do Ali IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.03, 17:50
                    Postaram się przyśpieszyć reakcje.
                    Nowym wysysaczem konta będzie prawdopodobnie BPH-PBK,na razie czekam na decyzję
                    kredytową. A jaka pijawa do Ciebie się przykleiła ?

mój adres: dialog24@interia.pl
                    pozdrowienia

• sewilka a sasiedztwo 28.10.03, 11:49
      a sasziedztwo niezamieszkalych ruder was nie przeraza??

sa to pozostalosci po "SUKCESACH" ACCORD'U, w ktorych lubia sobie
      posiedziec "ciekawi" ludzie
      • Gość: Alicja Re: a sasiedztwo IP: *.pnet.com.pl 29.10.03, 17:30
        gdzie mieszkasz sewilko?
        • sewilka haslo reklamowe INWEST DOM 30.10.03, 09:03
          a najsmieszniejsze jest, ze reklamuja sie haslem: jedyny w krakowie widok na
          krakow i tatry...sic!

ja mieszkam bardzo blisko wlasnie tych ruder

CZasami latem chodzilam tam na spacery i przerazaly mnie te baraki

podczas montazu zamka do drzwi fachowiec mowil, ze te niby budynki sa
          przeznaczone do rozbiorki ale minal rok i nie widac efektow tej rozbiorki

dodatkowo moze byc problem z parkowaniem chyba, ze masz wykupiony garaz

prawie dantejskie sceny maja miejsce szczegolnie w zimie, bo jest i wasko i
          duzo chetnych do parkowania
      • Gość: Joanna Re: a sasiedztwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 20:07
        same wrażenia wizualne potwornej rudery wystarczą, zwłaszcza jak ktoś ma okna
        od południa - pozazdrościć...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka