Gość: milka IP: 192.166.0.* 29.10.03, 16:17 no tak.. i bedzie coraz gorzej.. wyjde wieczorem na spacer i dostane łeb. No i właśnie dlatego mam dwa amstaffy he he he... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przerażona Re: Znaleziono zwłoki mężczyzny przy ul. Majora IP: *.comnet.krakow.pl 30.10.03, 08:57 Od chwili kiedy nasz komisariat został przeniesiony na ulice Radzikowskiego, stan bezpieczeństwa pogarsza sie w zastraszającym tempie. Nie widać wcale radiowozów z policjantami.Dotarcie do dzielnicowego to wyprawa na połowę dnia.Telefonów nie odbierają. A gdy się w końcu dojedzie a raczej dojdzie na tą komendę to okazuje się,że nikogo tam nie ma, bo albo wyszli w rejon albo mają zabezpieczenie.Jestem schorowaną kobietą, nie potrafię się obronić do kogo mam sie zwrócić o pomoc. Może nowy Komendant Główny Policji zrobi również czystki wśród komendantów komisariatów, odpowiedzialnych za nasze bezpieczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iskierka Re: Znaleziono zwłoki mężczyzny przy ul. Majora IP: *.gemini.net.pl / 192.168.21.* 30.10.03, 10:40 A jeszcze do niedawna nasze osiedle uchodzilo za takie bezpieczne. :( Słabo mi sie robi jak pomysle,ze przechodzilam tamtedy we wtorek wieczorem zastanawiajac sie dlaczego przy Majorze stoja dwa radiowozy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nike Re: Znaleziono zwłoki mężczyzny przy ul. Majora IP: 62.181.178.* 30.10.03, 12:38 Nasz komisariat, na Prądniku Czerwonym, tam gdzie jest właśnie ul. Majora, mieści się... na Pędzichowie!! A patroli ani na lekarstwo, poza samochodowymi strażaków miejskich, polujących na psie g*wna. I tyle z naszych podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Re: Znaleziono zwłoki mężczyzny przy ul. Majora IP: *.chello.pl 30.10.03, 13:07 jak narazie to ja gliniarzy widze tylko w dzien jak sobie jezdza autkami w miejscach gdzie jeste spokojnie , nawet im sie nie nie chce ruszyc d*** na alejki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany zajebiscie , ja mieszam niedaleko tej ulicy .... IP: *.chello.pl 30.10.03, 13:02 zajebiscie , ja mieszam niedaleko tej ulicy i widzialem tego kolesia , policje jak jechalem autobusem :(((( okropny widok :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Re: zajebiscie , ja mieszam niedaleko tej ulicy IP: *.chello.pl 30.10.03, 13:05 najgorsze jest to ze to juz nie pierwszy przypadek pobicia na tym osiedlu :((( a to osiedle staje sie coraz bardziej neibezpeiczne wieczorami Odpowiedz Link Zgłoś
yogy rejon - Majora 30.10.03, 14:04 Na prądniku czerwonym wieczorem można zobaczyć tylko jeden radiowóz. Niestety panowie policjanici nie patrolują ulic, tylko śpią w zaparkowanym radiowozie na rogu 29 aleji i Dobrego Pasterza. Ludzie, to jest jakaś kpina! W jakim kraju my żyjemy?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś