lamia78 16.12.08, 15:52 witam, czy ktos moglby mi napisac gdzie moge zlozyc podanie o doplate do czynszu z tyulu niskich dochodow? z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buraque Re: doplata do czynszu 17.12.08, 08:54 lamia78 napisała: > witam, > czy ktos moglby mi napisac gdzie moge zlozyc podanie o doplate do > czynszu z tyulu niskich dochodow? zamiast próbować życia na socjalu może wzięłabyś się do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
anajas Re: doplata do czynszu 17.12.08, 13:55 Jeśli mieszkasz w mieszkaniu które jest "zasobem gminy" to w Zarządzie Budynków Komunalnych lub jednym z biur obsługi mieszkańca (dopłata do czynszu), a jeśli w mieszkaniu własnościowym lub spółdzielczym to w wydziale mieszkaniowym UMK, tam możesz się starać o dodatek mieszkaniowy. Odpowiedz Link Zgłoś
aanna6 Re: doplata do czynszu 17.12.08, 15:00 na os handlowym lub na ul stachowicza , to w tych osrodkach w których starasz sie o rodzinne, ale jakie dokumenty sa potrzebne to nie wiem bo nie korzystałam . Odpowiedz Link Zgłoś