Gość: Misha IP: *.freedom2surf.net 23.01.09, 17:17 Czy juz ktos odebral mieszkanie w Tarasach Verony. Inwestycja wyglada na w miare skonczona i wyglada dosc przyjemnie. Czy kupowaliscie mieszkanie tam dla siebie czy pod wynajem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cavucador Re: Tarasy Verona IP: *.compower.pl 25.01.09, 17:18 Odebralem mieszkanie w Grudniu (23.12), ale do zamieszkania potrzebny jest akt notarialny, ktory Verona mowi, ze zacznie podpisywac od lutego. Kupilem dla siebie. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cos Bylo by dobrze gdyby nie te grzejniki na oknach IP: *.autocom.pl 25.01.09, 21:52 zal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cavucador Re: Bylo by dobrze gdyby nie te grzejniki na okna IP: *.compower.pl 26.01.09, 19:08 Bylo na to czas, aby zmienic. Kazdy mieszkaniec mogl spotkac sie z architektem i zmienic cale mieszkanie. Widocznie osoby, ktore to nie zrobily nie zalezalo im na tym... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano Re: Bylo by dobrze gdyby nie te grzejniki na okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 04:46 Masakra jakaś, przecież to jest miejsce dobre na biurowiec, a nie mieszkania. A ceny - teraz w okolicy na lepszych osiedlach można kupić sporo taniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misha Re: Bylo by dobrze gdyby nie te grzejniki na okna IP: *.freedom2surf.net 28.01.09, 14:48 Ceny po jakich mieszkania byly kupowane nie sa szokujace. Wiekszosc raczej kupila je po ok.6 tys. i mniej. Silownia, basen, portier, reprezentacyjne wnetrza. Zalezy co kto szuka. Ciekawe, ktore osiedla w okolicy sa atrakcyjniejsze i tansze? Lokalizacja dla jednych nie do zaakceptowania dla innych wymarzona. Centra finansowe np Canary Wharf w Londynie to przyklad apartamentowcow budowanych wsrod biurowcow i nie ma czym sie szokowac, niektorzy lubia miec blisko do pracy:-) Oczywiscie nie ma co porownywac Canary Wharf z ul. Armii Krajowej, ale moze to dobry poczatek. Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: Bylo by dobrze gdyby nie te grzejniki na okna 29.03.09, 11:40 wolałbym aby Armii Krajowej nie stały się canary. Piękne miejsce, ale do pracy a nie do mieszkania. Byłem na Canary Wharf w niedzielę w południe, wygladało jak miasto duchów! Nikogo przez godzinę poza ochrona nie widziałem, ciemne szyby w oknach, zamkniete knajpy, zero świateł w tych "apartamentowcach", po prostu koszmar, zreszta takim miejscem ma szanse stać sie Zabłocie, gdzie w tygodniu ciężko będzie sie poruszać, natomiast w weekendy nie zpobaczysz zywego ducha. Co do Lokalizacji w Krakoweie - Armii Krajowej jest doskonałym przykładem świetnie połozonego osiedla, z perspektywami tylko na plus. Zarówno wynajem jak i zamieszkiwanie w tym miejscu jest rewelacyjne. Niestety ale same budynki verony są już sporym minusem, słabe jako budynki, słabe układy mieszkań, nieciekawe pod kątem funkcjonalnym. I te grzejniki w oknach balkonowych! Choć jak zaznaczałem lokalizacja rewelacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Tarasy Verona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 11:23 ja kupiłem tam mieszkanie dla siebie, ale biorąc pod uwagę lokalizacje zastanawiam sie nad wynajęciem:) można dośc dużo wiąść za wynajem Odpowiedz Link Zgłoś