Dodaj do ulubionych

Tarasy Verona

IP: *.freedom2surf.net 23.01.09, 17:17
Czy juz ktos odebral mieszkanie w Tarasach Verony. Inwestycja wyglada na w miare skonczona i wyglada dosc przyjemnie. Czy kupowaliscie mieszkanie tam dla siebie czy pod wynajem?
Obserwuj wątek
    • Gość: Cavucador Re: Tarasy Verona IP: *.compower.pl 25.01.09, 17:18
      Odebralem mieszkanie w Grudniu (23.12), ale do zamieszkania potrzebny jest akt notarialny, ktory Verona mowi, ze zacznie podpisywac od lutego. Kupilem dla siebie.
      Pozdrawiam,
      • Gość: cos Bylo by dobrze gdyby nie te grzejniki na oknach IP: *.autocom.pl 25.01.09, 21:52
        zal
        • Gość: Cavucador Re: Bylo by dobrze gdyby nie te grzejniki na okna IP: *.compower.pl 26.01.09, 19:08
          Bylo na to czas, aby zmienic. Kazdy mieszkaniec mogl spotkac sie z architektem i zmienic cale mieszkanie. Widocznie osoby, ktore to nie zrobily nie zalezalo im na tym... ;-)
          • Gość: jano Re: Bylo by dobrze gdyby nie te grzejniki na okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 04:46
            Masakra jakaś, przecież to jest miejsce dobre na biurowiec, a nie
            mieszkania. A ceny - teraz w okolicy na lepszych osiedlach można
            kupić sporo taniej...
            • Gość: Misha Re: Bylo by dobrze gdyby nie te grzejniki na okna IP: *.freedom2surf.net 28.01.09, 14:48
              Ceny po jakich mieszkania byly kupowane nie sa szokujace. Wiekszosc raczej
              kupila je po ok.6 tys. i mniej. Silownia, basen, portier, reprezentacyjne
              wnetrza. Zalezy co kto szuka. Ciekawe, ktore osiedla w okolicy sa
              atrakcyjniejsze i tansze? Lokalizacja dla jednych nie do zaakceptowania dla
              innych wymarzona. Centra finansowe np Canary Wharf w Londynie to przyklad
              apartamentowcow budowanych wsrod biurowcow i nie ma czym sie szokowac, niektorzy
              lubia miec blisko do pracy:-) Oczywiscie nie ma co porownywac Canary Wharf z ul.
              Armii Krajowej, ale moze to dobry poczatek.
              • morfinka_12 Re: Bylo by dobrze gdyby nie te grzejniki na okna 29.03.09, 11:40
                wolałbym aby Armii Krajowej nie stały się canary. Piękne miejsce,
                ale do pracy a nie do mieszkania. Byłem na Canary Wharf w niedzielę
                w południe, wygladało jak miasto duchów! Nikogo przez godzinę poza
                ochrona nie widziałem, ciemne szyby w oknach, zamkniete knajpy, zero
                świateł w tych "apartamentowcach", po prostu koszmar, zreszta takim
                miejscem ma szanse stać sie Zabłocie, gdzie w tygodniu ciężko będzie
                sie poruszać, natomiast w weekendy nie zpobaczysz zywego ducha.

Co do Lokalizacji w Krakoweie - Armii Krajowej jest doskonałym
                przykładem świetnie połozonego osiedla, z perspektywami tylko na
                plus. Zarówno wynajem jak i zamieszkiwanie w tym miejscu jest
                rewelacyjne. Niestety ale same budynki verony są już sporym minusem,
                słabe jako budynki, słabe układy mieszkań, nieciekawe pod kątem
                funkcjonalnym. I te grzejniki w oknach balkonowych! Choć jak
                zaznaczałem lokalizacja rewelacyjna.
    • Gość: Marcin Re: Tarasy Verona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 11:23
      ja kupiłem tam mieszkanie dla siebie, ale biorąc pod uwagę
      lokalizacje zastanawiam sie nad wynajęciem:) można dośc dużo wiąść
      za wynajem
      • Gość: jaca Re: Tarasy Verona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 19:14
        wziąć!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka