Gość: POprawny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 06:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xymena nie zaklinajcie rzeczywistości IP: *.autocom.pl 05.06.09, 08:33 i tak będzie inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ziobro nawet nie mówi po angielsku... IP: *.ghnet.pl 05.06.09, 10:46 żałosny jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Umiej wybierać!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 11:00 Cyt. z rozmowy przeprowadzonej w Dzienniku Polskim z prof.Jadwigą Staniszkis przez Wlodzimierza Knapa. "SLD do Krakowa i Kielc musiał ściągnąć Joannę Senyszyn aż z Gdańska. - Jeżeli zdobędzie mandat, poszerzy listę posłów zajmujących się egzotyką obyczajową w PE. Z okręgu małopolsko-świętokrzyskiego o mandat ubiega się również Róża Woźniakowska-Thun, która była szefową Przedstawicielstwa Komisji Europejskiej w Polsce od 2005 r. Ona chyba świetnie zna Unię od strony instytucjonalnej? - Jestem wobec niej sceptyczna. Właśnie dlatego, że swoją funkcję pełniła w czasie, gdy kraje bogate narzucały biedniejszym, w tym Polsce, niekorzystne warunki, zwłaszcza w zakresie konkurencji. Wtedy należało krzyczeć, że dla nas takie rozwiązania są mordercze. Nie słyszałam wówczas głosu pani Thun. W mojej ocenie, najpierw powinna zostać rozliczona za działalność jako wysokiego urzędnika Komisji Europejskiej w Polsce. Jej przeciwieństwem jest - w mojej ocenie - Bogusław Sonik. Nie bryluje na salonach, a robił w PE porządną robotę. Z drugiej strony pobyt w PE może pomóc Ziobrze w lepszym prowadzeniu polityki krajowej, gdy wróci z Brukseli". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Umiej wybierać!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 11:02 "POlska Róża" więdnie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosalinda Re: Umiej wybierać!!! IP: 94.254.154.* 05.06.09, 11:24 heh, róża ;) "Mniejsza frekwencja będzie sprzyjać PiS-owi, którego elektorat jest najbardziej zdyscyplinowany." smiech na sali; w tym momncie wyraznie widac preferencje polityczne autora tekstu; to oczywiste, ze najwiekszy beton to lewica i im mniejsza frekwencja, tym jej wyniki wieksze, ale zaraz za nimi jest elektorat PO; im wieksza frekwencja, tym lepsze wyniki PiSu, bo to znaczy, ze sie babcie ruszyly...; bardziej reprezentatywne wyniki wyborow, to zdecydowana przewaga pisowcow, bo to jeszcze katolicki kraj; no tak, jeszcze wiezienia i lgbt...; u nich pewnie 100-procentowa frekwencja i podzial glosow 60% PO a reszta lewica O, MORES! Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Re: Umiej wybierać!!! 05.06.09, 12:27 Wybacz, ale ta nawiedzona podstarzała dama nie jest dla mnie zadnym ale to zadnym autorytetem ! Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Moherowy elektorat to wciąż spora liczba ! 05.06.09, 12:31 Nie znajduje absolutnie zadnego innego wytłumaczenia, zeby glosować na takie ZERO jak pan Zbyszek Zero ! Ten facio nie ma pojecia ani o Unii ani nie umie odezwać sie w zadnym obcym języku, po prostu dyletanctwo i amatorszczyzna do kwadratu ! Ale wlasnie tacy kandydaci zbieraja głosy polskiego ciemnego kołtunstwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
ojej24 Re: Moherowy elektorat to wciąż spora liczba ! 06.06.09, 09:25 simonh napisał: > Nie znajduje absolutnie zadnego innego wytłumaczenia, zeby glosować > na takie ZERO jak pan Zbyszek Zero ! Ten facio nie ma pojecia ani o > Unii ani nie umie odezwać sie w zadnym obcym języku, po prostu > dyletanctwo i amatorszczyzna do kwadratu ! > Ale wlasnie tacy kandydaci zbieraja głosy polskiego ciemnego > kołtunstwa ! Całkowicie się zgadzam! Ziobro będąc u władzy nie zrobił NICZEGO dobrego, sprawił natomiast tyle ZŁA, że wierzyć się nie chce, że uważa się za człowieka "z zasadami"!! Ile osób zmarło PRZEZ NIEGO, nie doczekawszy się na przeszczep!!! Jak każdy PiS-owiec umie tylko wzniecać wojenki i nawoływać do nienawiści wszystkich przeciw wszystkim!!! Języki obce? - o czym my mówimy?!!!Myślę, że myślący elektorat krakowski i świętokrzyski weźmie to wszystko pod uwagę oddając swój głos w niedzielę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xymena lewica pod kreską... IP: *.autocom.pl 05.06.09, 12:43 łojejku. A tyle się napracowali w GW a tutaj pod kreską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca staniszkis IP: *.autocom.pl 05.06.09, 13:12 Staniszkis: Z okręgu małopolsko-świętokrzyskiego o mandat ubiega się również Róża Woźniakowska-Thun, która była szefową Przedstawicielstwa Komisji Europejskiej w Polsce od 2005 r. Ona chyba świetnie zna Unię od strony instytucjonalnej? - Jestem wobec niej sceptyczna. Właśnie dlatego, że swoją funkcję pełniła w czasie, gdy kraje bogate narzucały biedniejszym, w tym Polsce, niekorzystne warunki, zwłaszcza w zakresie konkurencji. Wtedy należało krzyczeć, że dla nas takie rozwiązania są mordercze. Nie słyszałam wówczas głosu pani Thun. W mojej ocenie, najpierw powinna zostać rozliczona za działalność jako wysokiego urzędnika Komisji Europejskiej w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palikotek Koszerna jak zwykle podkręca sondaże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 16:47 przed wyborami . to takie specyficzne rozumienie słowa "informacja" Pamiętacie w 97 w czasie trwania ciszy wyborczej GW dała na pierwszej stronie rewelacje , że Unia Demokratyczna ma nadzwyczaj wysokie , niespodziewane poparcie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. Eurosondaż Gazety. Lewica pod kreską IP: *.chello.pl 05.06.09, 17:50 Jedyni rozsądni kandydaci są na listach SLD. Ale i tak niestety wygra "pijar" Platformy oraz zaściankowość PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasek Lewicowi bankruci IP: *.client.mscd.edu 05.06.09, 18:05 Komunisci/lewica spierprzyli wszystko czego sie dotkneli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. wybory IP: *.chello.pl 05.06.09, 17:51 Jedyni rozsądni kandydaci są na listach SLD. Ale i tak niestety wygra "pijar" Platformy oraz zaściankowość PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teodor Staniszkis o Szczerskim IP: 77.236.0.* 05.06.09, 19:33 istotnie prof. Staniszkis wspomniała coś grzecznościowo o Soniku. Natomiast powiedziała w dr Krzysztofie Szczerskim: " Krzysztof Szczerski który kapitalnie zna Unię Europejską (uczestniczył w czasie negocjacji traktatu Lizbońskiego) a kto nie wierzy, nich przeczyta jego książki na ten temat" Moim zdaniem najlepszym kandydatem wśród polskich kandydatów jest Szczerski. Buzek to przy nim małe piwko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 19:33 pokaz mi ten rozsadek palcem, prosze? bo twoj post nie zawiera zadnych informacji, tylko SUBIEKTYWNE opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzemesnia@o2.pl Lewica pod kreską - dlatego na wybory pójdę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 22:12 By lewaki spod tej kreski nie wylazły! Odpowiedz Link Zgłoś