konikdrewniany07 24.08.09, 23:51 uprawy, folie, domy, ciągniki, auta - nieubezpieczone ? ZNOWU to samo ? przepusty nieczyszczone - też nic nowego.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Teodor Dobczyce po wielkiej wodzie IP: 77.236.0.* 25.08.09, 07:54 W Dobczycach powinno się powołać Społeczny Komitet Mieszkańców aby wreszcie usunąć burmistrza Pawlaka. O jego od lat pozorowanej działalności można przeczytać w Krakowskiej Gazecie Internetowej:krakowska.info Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Dobczyce po wielkiej wodzie 25.08.09, 09:01 Pewnie nie zauważyłeś, ale raz na kilka lat w całej Polsce odbywa się wielka akcja usuwania burmistrzów. Nazywa się WYBORY. Odpowiedz Link Zgłoś
bartosz.klimek Re: Dobczyce po wielkiej wodzie 25.08.09, 12:55 Nie mogłem zrozumieć, o co chodzi szanownemu przedmówcy. Gdzie związek burmistrza z ulewą? Eureka! Przecież ta ulewa to nic innego tylko kara Boska dla p. burmistrza, że dopuścił do rozwoju pewnej branży przemysłu gumowego na terenie gminy! No, to faktycznie, lepiej go usuńmy! Odpowiedz Link Zgłoś
ari.vatanen droga przejezdna? 25.08.09, 11:05 Czy może ktoś powiedzieć czy droga od strony Winiar-ul.Zarabie-ul.Myślenicka jest przejezdna na całej długości? Planuję podróż tamtędy i nie wiem czy wybrać się może inną trasą? Odpowiedz Link Zgłoś
bartosz.klimek Re: droga przejezdna? 25.08.09, 12:56 Tak, ale są utrudnienia. ari.vatanen napisał: > Czy może ktoś powiedzieć czy droga od strony Winiar-ul.Zarabie-ul.Myślenicka > jest przejezdna na całej długości? Planuję podróż tamtędy i nie wiem czy > wybrać się może inną trasą? Odpowiedz Link Zgłoś