Dodaj do ulubionych

SP 53 na Pogodnie

25.09.10, 19:05
Witam,
chciałabym poznać opinie rodziców na temat SP 53 na Pogodnie. Jedyne co o niej słyszałam to trzy zmiany lekcji, które są trochę uciążliwe dla dzieciaków.
Proszę o informację, bo stoję przed wyborem szkoły dla mojej małej.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • lila1974 Re: SP 53 na Pogodnie 27.09.10, 14:41
      To moja rejonowa, ale wolałam SP 45 na Benesza.
    • nuri71 Re: SP 45 zawadzkiego 29.09.10, 10:55
      53 tez moja rejonowa, ale syn zaczął w tym roku chodzić do 45 (I klasa). Jesteśmy bardzo zadowoleni. Cały tydzień tylko na 8 godzinę, wielka, czysta (!), przestronna szkoła, maluchy są w oddzielnej częsci niż klasy III-VI, smaczne obiady (bo u nas niestety świetlica do conajmniej 15.45). Fajna pani - a to dla pierszaków najważniejsze.
      SP 53 ma więcej zajęć pozalekcyjnych, ale te 3 zmiany dla nas byłyby nie do przeskoczenia.
    • plamka_com_pl Re: SP 53 na Pogodnie 01.10.10, 02:55
      Witam!
      Nasi przyjaciele maja synka w tej szkole w I klasie i są bardzo zadowoleni. Również chwaliła ją moja koleżanka, która przez kilka lat uczyła tam na zastępstwie klasy 1-3.Z tych dwóch źródeł wiem,że szkoła jest przyjazna dla dziecka i też reprezentuje dobry poziom. Problem z parkowaniem przed szkołą i te zmiany :(

Ja swoja córę posłałam na Benesza i też jestem bardzo zadowolona, jednakże nie dałabym tam dziecka do zerówki.
      Jak byłam na rozpoczęciu roku to dzieci wręcz gubiła, nawet o tym nie widziała.Jak ją teraz obserwuję w szkole to mam ochotę jej czasem zwrócić uwagę ale ja z tych mam, co bardzo dbają o bezpieczeństwo więc może przesadzam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka