Gość: juliiaa IP: *.* 17.09.02, 11:38 czy jest tu ktos z Bukowego?..od niedawna mieszkam na tym osiedlu..moze ktos sie odezwie?...laurka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dalia Re: haloo!!!Bukowe:))))) IP: *.* 18.09.02, 08:01 Z tej strony Bukowe Ja mieszkam na Fioletowej, mam 4,5 letniego synka. Dalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia23 Re: haloo!!!Bukowe:))))) IP: *.* 23.10.02, 08:50 HEJ HEJ !!!Ja sie tez melduje. Mieszkam na Bukowym od 10 lat a od szesciu miesiecy jestem mama. Mieszkam na ulicy Fioletowej i jak chcesz to mozemy sie spotkac.Ps. Laura czemu sie nie odzywasz do mnie. Czekalam na Twoj telefon bo myslam ze pijdziemy sobie na spacer. Ze wzgledu na brzydka pogode zapraszam do siebie na ciepla kawusie.Pozdrawiam Magda.Ucaluj coreczke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: haloo!!!Bukowe:))))) IP: *.* 25.03.03, 20:59 Witaj!!!!Mieszkam na ul.Łubinowej na os Majowym. Mam 7 mies. córkę Julię. Jesli chcesz pogadać lub spotkać sie to zadzwoń 4645-475. (11lat mieszkałam na Bukowym na Brązowej)Pozdrowienia biedronka Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowa1 Re: haloo!!!Bukowe:))))) 24.02.04, 16:48 Ja też od niedawna mieszkam na Fioletowej z moją 6-miesięczną córeczką.Chętnie poznam sąsiadkę.Cel towazryski.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś