ragneda 11.01.10, 18:35 Poszukuje rehabilitanta/przychodnia jak prywatnie tak i panstwowo godnego/godna polecenia w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ragneda Re: Ragneda 12.01.10, 11:05 zona_mi napisała: > Nie widzisz przyszpilonego wątku bj32? Widze, tylko nie interesuja mnie reklamy, a osrodki polecane. Odpowiedz Link Zgłoś
guska24 Re: Ragneda 12.01.10, 13:43 Osobiście polecam prywatny gabinet przy ul. Ćmielowskiej (naprzeciwko Kościoła) na Tarchominie. Mój synek był tam rehabilitowany przez ponad rok, fantastyczna rehablitantka, i ogólnie Poradnia wspaniałaa jeśli chodzi o państwowe to na Szajnochy 8 i na Romera, pozdrawiam,Guśka Odpowiedz Link Zgłoś
jantonka Re: Ragneda 19.01.10, 09:51 ul. Białostocka 4, w poradni dla dzieci z wadą słuchu, ale przyjmują też dzieci słyszące ul. Remiszewska i w szpitalu na Kopernika jest poradnia przyszpitalna tylko nie wiem jakie są obecnie terminy Odpowiedz Link Zgłoś
mama-mia123 Re: rehabilitacja ruchowa w Warszawie 19.01.10, 10:31 www.medikar.pl/?str=main mój synek jak miał 6 mies. był tu rehabilitowany w ramach NFZ, niestety nie pamiętam nazwiska rehabilitanta. Odpowiedz Link Zgłoś
mandzito Re: rehabilitacja ruchowa w Warszawie 26.08.14, 16:53 W kazdym razie odradzam warszawska klinike Po Urazie. Jej wlasciciel i glowny fizjoterapeuta Ernest Wisniewski skoncentrowany jest na liczeniu zyskow, a nie samopoczuciu pacjentow. To przede wszystkim ksiegowy i menedzer, ktory chce handlowac ludzkim zdrowiem na gruponie. Polecici z kolei moge z czystym sumieniem Klinike Ruchu przy ul.Bialy Kamien i fizjoterapeute Lukasza Krzyzaka. Odpowiedz Link Zgłoś