teclaw 08.08.12, 12:19 Mam pytanie do Mam z Warszawy: gdzie można kupić ładne, nowe ( i najlepiej oryginalne) rzeczy ciążowe, żeby nie zbankrutować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awprawo Re: Ubrania ciążowe - Warszawa 17.08.12, 19:08 Polecam sklep internetowy: alternatywnamama.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
makingama Re: Ubrania ciążowe - Warszawa 21.09.12, 09:12 Jejku. Dzięki, to pierwsze sukienki ciążowe, ktore mi się podobają )) Odpowiedz Link Zgłoś
julisia2005 Re: Ubrania ciążowe - Warszawa 22.10.12, 11:16 Ja polecam C&A ( zarówno sklep jak i strona internetowa, na której jest większy wybór), poza tym wszystkie sieciówki typu h&m cubus . Ceny są naprawdę dostępne i można coś wybrać dla siebie. Nie wszystko powala. Czasami na ulicy u kobiet w ciąży widzę świetne ciuchy i zastanawiam się, gdzie się zaopatrują bo w sklepach jakoś średnio mi się wszystko podoba. Na razie kupiłam sobie jeansy i spódnicę jeansową i dwie zwykłe bluzki ,niestety obydwie czarne. Jak są jakieś kolorowe to brzydkie. Odpowiedz Link Zgłoś
marikaszambor Re: Ubrania ciążowe - Warszawa 28.12.16, 00:45 Mamabaja przy Polu Mokotowskim ładne ciuchy, przyjemne miejsce i jak nie ma rozmiaru to Pani stara się domówić www.mamabaja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia8899 Re: Ubrania ciążowe - Warszawa 14.05.17, 19:40 Polecam Agnes odzież ciążowa w Warszawie (w pobliżu metra Politechnika). Mają super ciuszki dobre gatunkowo i niezłe ceny. Oryginalne od takich firm jak Torelle Mają również sklep internetowy: modnaciaza.pl więc można obejrzeć, a dopiero potem pójść przymierzyć i kupić Odpowiedz Link Zgłoś