Dodaj do ulubionych

Ubrania ciążowe - Warszawa

08.08.12, 12:19
Mam pytanie do Mam z Warszawy:
gdzie można kupić ładne, nowe ( i najlepiej oryginalne) rzeczy ciążowe, żeby nie
zbankrutować?

Obserwuj wątek
    • awprawo Re: Ubrania ciążowe - Warszawa 17.08.12, 19:08
      Polecam sklep internetowy:

alternatywnamama.pl/
      • makingama Re: Ubrania ciążowe - Warszawa 21.09.12, 09:12
        Jejku. Dzięki, to pierwsze sukienki ciążowe, ktore mi się podobają smile))
        • julisia2005 Re: Ubrania ciążowe - Warszawa 22.10.12, 11:16
          Ja polecam C&A ( zarówno sklep jak i strona internetowa, na której jest większy wybór),
          poza tym wszystkie sieciówki typu h&m cubus . Ceny są naprawdę dostępne i można coś wybrać dla siebie. Nie wszystko powala. Czasami na ulicy u kobiet w ciąży widzę świetne ciuchy i zastanawiam się, gdzie się zaopatrują bo w sklepach jakoś średnio mi się wszystko podoba. Na razie kupiłam sobie jeansy i spódnicę jeansową i dwie zwykłe bluzki ,niestety obydwie czarne. Jak są jakieś kolorowe to brzydkie.
    • marikaszambor Re: Ubrania ciążowe - Warszawa 28.12.16, 00:45
      Mamabaja przy Polu Mokotowskim smile

ładne ciuchy, przyjemne miejsce i jak nie ma rozmiaru to Pani stara się domówić
      www.mamabaja.pl
    • ewcia8899 Re: Ubrania ciążowe - Warszawa 14.05.17, 19:40
      Polecam Agnes odzież ciążowa w Warszawie (w pobliżu metra Politechnika). Mają super ciuszki dobre gatunkowo i niezłe ceny. Oryginalne od takich firm jak Torelle smile Mają również sklep internetowy: modnaciaza.pl więc można obejrzeć, a dopiero potem pójść przymierzyć i kupić smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka