Dodaj do ulubionych

Taniec dla dzieci Warszawa

27.02.13, 03:17
Czy mozecie polecić zajęcia taneczne dla 3 latka w Warszawie.Wiadomo wielki kurs to nie będzie ale chodzi o zabawę przy muzyce.Egurrola,Sowińscy a moze Piruecik na Tamce?Albo inne warte polecenia..Czekam na Wasze opinie
Obserwuj wątek
    • mirellag Re: Taniec dla dzieci Warszawa 30.08.13, 15:36
      Moreno, jeśli jeszcze nie znalazłaś żadnego miejsca dla roztańczonego dzieciaka, to powiem Ci jak ja to rozwiązałam smile Po prostu posłałam maleńką do przedszkola, gdzie są tańce (oprócz standardowej rytmiki). Tak jest na przykład w Radosnej Planecie na Żoliborzu, którą Ci zresztą z całego serca polecam, jest naprawdę miło, a do tego dzieciaczki uczą się równocześnie angielskiego i hiszpańskiego, co jest super smile
      • 90weronka.w Re: Taniec dla dzieci Warszawa 29.01.14, 13:29
        Są w Warszawie dobre szkoły, w których dzieci mogą uczyć się tańca od najmłodszych lat. moje dziecko uczestniczyło w kursie dla dzieci w Studiu Tańca Rytm na Woli i, zarówno córka, jak i ja byłyśmy bardzo zadowolone z wyboru szkoły. Warto dać dziecku szansę na rozwój i zapisać je na odpowiedni kurs. Polecam Rytm rytmdance.pl/oferta
    • katarzynalll Re: Taniec dla dzieci Warszawa 27.02.14, 10:33
      moja córcia chodzi od niedawna na taniec klasyczny do szkoły Etoile przy Świętojerskiej. pani która prowadzi zajęcia jest przemiła, moim zdaniem ma super podejście do dzieci. maluchu wychodzą pełne energii i zadowolone smile jak czekamy na dzieci po zajęciach to zawsze tak rozmawiamy między sobą (takie pogaduszki między mamuśkami) i wiele z nas zauważyło, że dzieci od kiedy chodzą na taniec to stały się śmielsze smile fajnie, polecam wszystkim rodzicom zapisać swoje dzieciaczki na tego typu zajęcia
    • 20jojo Re: Taniec dla dzieci Warszawa 17.09.14, 12:45
      Ja z synkiem polecam Studio Tańca RYTM na Woli. Bardzo fajna atmosfera, a i instruktorzy są niesamowici. Zumba Kids dla maluchów w środy o 17:45 to coś super smile mój syn jest zachwycony.
      Polecam polecam smile
    • susieque Re: Taniec dla dzieci Warszawa 03.10.14, 18:42
      ja zapisałam córcię do Egurroli w Blue City i chodzi do takiej instruktorki z You Can Dance, jest zachwycona, ale ona jest troche starsza, widziałam tam maluchy takie też na korytarzu, więc myślę, że tam na pewno znajdziesz odpowiednie zajęcia.
    • fey-li Re: Taniec dla dzieci Warszawa 14.10.15, 14:38
      Polecam Danceweek na Targówku i Ursynowie, grupy są kameralne, zajęcia ciekawe i rozwijają ruchowo i muzycznie.
      Polecam - www.taniec-warszawa.pl
    • alicja.konecka Re: Taniec dla dzieci Warszawa 14.05.16, 23:21
      Serdecznie zapraszam na wakacyjny OBÓZ TANECZNY "Baletniczki" dla dzieci 7-10 lat smile
      Ośrodek Pałacu Młodzieży w Pieczarkach nad jeziorem Dargin
      TERMIN: 02-18 sierpnia 2016
      Koszt 17-dniowego pobytu: 2130 zł
      Zakwaterowanie: 4-5 osobowe namioty typu NS z drewnianą podłogą, łóżkami kanadyjki i półeczkami. Łazienki i prysznice w budynkach niedaleko namiotów. Stołówka, świetlice i sale taneczne na terenie ośrodka.
      Wymagania: Chęć do tańca i ćwiczeń

W PRGRAMIE:
      Zajęcia taneczne: podstawy tańca klasycznego (balet), nauka i pokazy układów tanecznych, elementy ćwiczeń na macie, zabawy muzyczne
      Zajęcia tematyczne: m.in. baletowa sesja zdjęciowa, poszerzanie wiedzy o tańcu poprzez bajki i zabawy, zadania plastyczne (np.: papierowe tancerki, idealne tutu)
      Zajęcia specjalistyczne: m.in. kajakowe, żeglarskie, rowerów wodnych, sportowe, plastyczne oraz zajęcia na kąpielisku
      Imprezy centralne: m.in. igrzyska olimpijskie, festyny, pokazy ratownicze, ogniska, dyskoteki, karaoke, regaty, różnorodne konkursy i rywalizacje międzyobozowe
      Więcej informacji: alicja.konecka@wp.pl
      ZAPRRASZAMY!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka