Dodaj do ulubionych

Bobashki - sklep od Mam dla Mam

15.11.21, 14:49
Witajcie,

moja znajoma niedawno odtworzyła sklep o nazwie Bobaski od Mam dla Mam. Chciałabym zapytać co myślicie o takim pomyśle ? Poniżej kilka informacji o sklepie.

W Bobashkach chcemy stworzyć miejsce, gdzie każdy będzie mógł przynieść ubranka po swoich dzieciach, z których ono już wyrosło i kupić nowe zestawy we właściwym rozmiarze.

Bobashki powstały, aby pomóc naszym dzieciom cieszyć się czystszym światem, przeciwdziałać importowi zużytych ubrań i niepotrzebnej produkcji nowych ubranek. Pomagamy mamom wrócić na rynek pracy, przeciwdziałając przemocy ekonomicznej.

Chcemy pomóc Mamom w rozsądnym gospodarowaniu domowym budżetem. Wiemy, jak szybko dzieci wyrastają ze swoich ubranek, ile kosztują nowe, a zarazem – ile z nich tak naprawdę wciąż świetnie wygląda po tak krótkim okresie ich używania.

Pomagamy Mamom, które chcą wrócić do pracy i połączyć ją z opieką nad dzieckiem. Zatrudniamy tylko Mamy, które nie mają możliwości podjęcia pracy na pełen etat. Dzięki temu możesz poradzić się Eksperta, jeśli nie wiesz, czego Twoje dziecko może potrzebować na Nowym Etapie Życia!

Daj rzeczom drugie życie – Twoje dziecko zastanie lepszy, czystszy świat!

Sklep bobashki znajduje się w Warszawie na ul. Targowej 67.

Więcej informacji o sklepie: www.bobashki.pl
Kontakt do ewentualnej współpracy: kontakt@bobashki.pl
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka