evelk 06.12.04, 12:32 czy mozecie polecic dobrego pediatre z medicover? chccialabym trafic do dobrego, dokladnego lekarza ktory zajmie sie moim dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona281 Re: medicover-pediatra 06.12.04, 13:35 Ja polecam dr Tomasza Zajkowskiego. Przyjmuje na Mokotowie. Jeszcze nigdy się na nim nie zawiodłam, a leczę u niego mojego syna już od dwóch lat. Zawsze można o wszystko zapytać, wszystko dokładnie wytłumaczy, ma podejście do dzieci - mój trzyletni synek bardzo go lubi, nie zapisuje od razu antybiotyków. Gdy mój syn miał silną biegunkę to sam do nas dzwonił do domu choć miał wolną sobotę. Gdy miał urlop trafiłam do kilku innych pediatrów w Medicover, ale niestety tylko się zawiodłam. Pozdrawiam - Iwona. Odpowiedz Link Zgłoś
lulka77 Re: medicover-pediatra 06.12.04, 15:10 ja polecam dr. Świerżewskiego- rewelacyjny miły spokojny, dokładny przyjedża na wizyty domowe, i ważne ze zawsze ma czas pogadac przez telefon i dać dobre rady moge dzwonić dzien i noc- wiem ze na niego zawsze moge liczyć L. Odpowiedz Link Zgłoś
monikab75 Re: medicover-pediatra 07.12.04, 08:43 A mogłybyście mi napisać, jakie są koszty leczenia w tej klinice i wizyt domowych? Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: medicover-pediatra 07.12.04, 09:33 To zalezy - karta rodzinna zlota np. kosztuje miesiecznie prawie 100 zl. Obejmuje prawie wszystko - czyli i wizyty domowe i normalne w klinice i hospitalizacje i badania dla calej rodziny. Potem sa inne karty, ktore oczywiscei kosztuja duuuzo mniej. Po prostu najlepiej jak zadzwonisz do nich pod nr 9596 i poprosisz o oferte. Wtedy zastanowisz sie co Cie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
micia Re: medicover-pediatra 28.12.04, 15:45 a ja dr Zajkowskiego nie polecam. Bylismy u niego raz na wizycie, ale się tak spieszył, że dziecko kończyłam ubierać na korytarzu (z kaszlem i temperaturą). Tak naprawdę to nie spotkałam się tam jeszcze z lekarzem pediatrą takim od serca. W poprzednim miejscu, w zwykłej rejonowej przychodni NFZ lekarze więcej interesowali się dzieckiem niż w Medicoverze Micia Odpowiedz Link Zgłoś