Dodaj do ulubionych

gdzie przyjmuje dr. Albrecht?

30.12.04, 21:37
Pilnie szukam informacji o miejscu, w którym przyjmuje dr. Albrecht. Podobno
gdzieś na Mokotowskiej.

pozdrowienia,

kali_gandaki
Obserwuj wątek
    • mami7 Re: gdzie przyjmuje dr. Albrecht? 31.12.04, 14:07
      W Rentgenie.
      www.rentgen.pl

Pozdrawiam
      • kali_gandaki Re: gdzie przyjmuje dr. Albrecht? 04.01.05, 12:25
        tam niestety tylko w środy a w fundacji na Działdowskiej już nie przyjmuje,
        znacie może jakieś inne miejsce?
        pozdrowienia,

s.
        • amarika Re: gdzie przyjmuje dr. Albrecht? 04.01.05, 14:03
          Co Wy z tym Albrechtem - strasznie przereklamowany...ale oprócz tego można
          sobie zamówić wizytę do domu, choć to nieźle kosztuje...
          • mami7 Re: gdzie przyjmuje dr. Albrecht? 04.01.05, 15:32
            A ile, tak z ciekawości?
            • kali_gandaki do amariki 06.01.05, 00:47
              możesz napisać coś o dr. Albrechcie? Czy leczysz u niego dzieci jako u
              gastroenterologa czy jako ogólnie u pediatry?

Ja osobiście poszukiwałam namiarów na jakiegokolwiek lekarza z oddziału
              gastroenterologii z działdowskiej a w związku z tym, że znałam stamtąd tylko to
              jedno nazwisko, poszukiwałam jego.
              Póki co, trafiłam do prof. Radzikowskiego, ordynatora oddziału ale jeszcze nie
              wiem, czy będziemy się u niego leczyć gastroenterologicznie na stałe czy
              poszukamy innego lekarza. Tak więc wszelkie informacje są dla mnie bardzo cenne.

pozdrawiam,

kali_gandaki
              • grazbed Do Kali_Gandaki 06.01.05, 05:49
                Napisałam do Ciebie na adres gazetowy. Będę wdzięczna za odpowiedź.
                Mój adres grazbed@gazeta.pl

Pozdrawiam
                Grażyna
              • amarika Re: do amariki 06.01.05, 15:35
                Ja tam Go nie wzywam...za to mam kilkoro znajomych którym udziela pomocy
                pediatrycznej ogólnej za 120-150 zł za wizytę. Po rezultatach sądząc bez
                rewelacji.
                • mami7 Re: do amariki 06.01.05, 15:55
                  Ja nie korzystam z usług pana doktora, ale z kilku innych pediatrów.
                  Płaciłam 130 zł za wizytę domową. Wydaje mi się, że bardzo duże sumy.
                  • lilka.w Re: do amariki 06.01.05, 22:21
                    Ta kwota nie jest duża lecz wręcz astronomiczna.Do moich dzieci przyjeżdża
                    całkiem sensowna pani dr pediatra - pulmunolog i płacę 50 zł za wizytę,ale ona
                    działa raczej chyba w naszej okolicy(Białołęka),a nie w całej W-wie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka