kali_gandaki 30.12.04, 21:37 Pilnie szukam informacji o miejscu, w którym przyjmuje dr. Albrecht. Podobno gdzieś na Mokotowskiej. pozdrowienia, kali_gandaki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mami7 Re: gdzie przyjmuje dr. Albrecht? 31.12.04, 14:07 W Rentgenie. www.rentgen.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kali_gandaki Re: gdzie przyjmuje dr. Albrecht? 04.01.05, 12:25 tam niestety tylko w środy a w fundacji na Działdowskiej już nie przyjmuje, znacie może jakieś inne miejsce? pozdrowienia, s. Odpowiedz Link Zgłoś
amarika Re: gdzie przyjmuje dr. Albrecht? 04.01.05, 14:03 Co Wy z tym Albrechtem - strasznie przereklamowany...ale oprócz tego można sobie zamówić wizytę do domu, choć to nieźle kosztuje... Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: gdzie przyjmuje dr. Albrecht? 04.01.05, 15:32 A ile, tak z ciekawości? Odpowiedz Link Zgłoś
kali_gandaki do amariki 06.01.05, 00:47 możesz napisać coś o dr. Albrechcie? Czy leczysz u niego dzieci jako u gastroenterologa czy jako ogólnie u pediatry? Ja osobiście poszukiwałam namiarów na jakiegokolwiek lekarza z oddziału gastroenterologii z działdowskiej a w związku z tym, że znałam stamtąd tylko to jedno nazwisko, poszukiwałam jego. Póki co, trafiłam do prof. Radzikowskiego, ordynatora oddziału ale jeszcze nie wiem, czy będziemy się u niego leczyć gastroenterologicznie na stałe czy poszukamy innego lekarza. Tak więc wszelkie informacje są dla mnie bardzo cenne. pozdrawiam, kali_gandaki Odpowiedz Link Zgłoś
grazbed Do Kali_Gandaki 06.01.05, 05:49 Napisałam do Ciebie na adres gazetowy. Będę wdzięczna za odpowiedź. Mój adres grazbed@gazeta.pl Pozdrawiam Grażyna Odpowiedz Link Zgłoś
amarika Re: do amariki 06.01.05, 15:35 Ja tam Go nie wzywam...za to mam kilkoro znajomych którym udziela pomocy pediatrycznej ogólnej za 120-150 zł za wizytę. Po rezultatach sądząc bez rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: do amariki 06.01.05, 15:55 Ja nie korzystam z usług pana doktora, ale z kilku innych pediatrów. Płaciłam 130 zł za wizytę domową. Wydaje mi się, że bardzo duże sumy. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka.w Re: do amariki 06.01.05, 22:21 Ta kwota nie jest duża lecz wręcz astronomiczna.Do moich dzieci przyjeżdża całkiem sensowna pani dr pediatra - pulmunolog i płacę 50 zł za wizytę,ale ona działa raczej chyba w naszej okolicy(Białołęka),a nie w całej W-wie. Odpowiedz Link Zgłoś