karolcia111 17.05.05, 16:33 czy są nma tym formu mamy z tarchomina?? czy maci jakąś sprawdzoną kosmetyczkę, godną polecenia?? napisałam post na mamie cud, ale może tutaj dostanę szybciej jakieś info... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czajkax2 Re: tarchomin e- mamy 17.05.05, 16:38 mam taką jedną godną polecenia kosmetyczkę-SIEBIE))) Ale z Bialegostoku,niestety hihih. Pozrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia111 Re: tarchomin e- mamy 17.05.05, 16:44 kurde, szkoda że nie z Warszawy(( szukam godnej polecenia bo mam dwie znajome (z zupełnie różnych miejscowości) co jak poszły do kosmetyczki to zaraziły się gronkowcem skórnym... tragedia. to może podpowiedz mijako fachowiec na co mam zwrócić uwagę wybierając kosmetyczkę aby się nie naciąć? będe wdzięczna za fachową radę. pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: tarchomin e- mamy 17.05.05, 16:47 jeśli chcesz to moge ci telefon podac do kosmetyczki na żoliborzu. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia111 Re: tarchomin e- mamy 17.05.05, 16:55 dziękuję Ci bardzo, ale zależy mi żeby była na miejscu. jest u nas kilka salonów więc pewnie coś by się i u nas znalazło ale jak nie znajdę to się odezwę do Ciebie) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
twinmama76 Re: tarchomin e- mamy 17.05.05, 16:53 Przypominam, że dublowanie tego samego wątku na różnych podforach jest niezgodne z regulaminem. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia111 Re: tarchomin e- mamy 17.05.05, 16:59 wysłałam już reygnację z mamy cud, ale jeśli pozwolisz może uda mi się na tym forum uzyskać jakąś odpowiedź ( tu się cześciej coś dzieje) , byłabym wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
twinmama76 Re: tarchomin e- mamy 17.05.05, 19:11 Nie skasuję, ale admini przeniosą ten watek na forum regionalne. Odpowiedz Link Zgłoś