Dodaj do ulubionych

lekarze dziecięcy w Luxmedzie

09.06.05, 14:34
Mam pytanie do mam, które korzystają z usłuj Luxmedu - jakich lekarzy
dziecięcych poleciłybyście? Chodzi mi o pediatrę, ortopedę, itp...
Dzięki, pozdrawiam,a.
Obserwuj wątek
    • madzia761 Re: lekarze dziecięcy w Luxmedzie 09.06.05, 15:07
      Witaj, jeśli chodzi o ortopedę-to polecam dr Feder - przyjmuje z tego co wiem
      na Chmielnej. A pediatrzy - dr Kurowska, dr Nitka, dr Sułek - moim zdaniem są w
      porządku. Pozdrawiam.
    • fikmisio Re: lekarze dziecięcy w Luxmedzie 09.06.05, 16:50
      Polecam także dr. Feder. Przemiła, cudowna młoda pani doktor ortopeda. Nawet
      przzy badaniu mogłam karmić piersią. Pani doktor poczekała i poradziła sobie.
      Jeśli chodzi o pediatrów polecam dr. Nitkę oraz tzw. dr. interwencyjną dr.
      Rostropowicz. Jako jedyna wykryła u naszego syna bezgorączkowe zapalenie płuc.
      A była kolejną tzw. dokktor z kolei. Jeśli cokolwiek cokolwiek dzieje się z
      moim synem pierwsze co robię to dzwonię kiedy dyżur ma dr. Rostropowicz. Nikomu
      już tak nie ufam. Dr. Sułek też jest super.
    • milka73 Re: lekarze dziecięcy w Luxmedzie 09.06.05, 17:59
      a w jakim mieście???
      • madzia761 Re: lekarze dziecięcy w Luxmedzie 10.06.05, 08:26
        w warszawie smile
        • aggu Re: lekarze dziecięcy w Luxmedzie 10.06.05, 11:31
          dziewczyny, dzięki serdeczne! widzę, że nie jest tak źle z lekarzami
          dziecięcymi w luxiesmile))
    • mamaczarusia Re: lekarze dziecięcy w Luxmedzie 10.06.05, 21:10
      Polecam dr Sułek, Stańczak. Natomiast mam zastrzeżenia do dr Nitki.Zgłosiłam
      sie do niej z moim 4 miesięcznym wówczas synkiem obserwując u niego dziwnie
      miękkie kości czaszki aż do lekkiego zapadania sie ich włącznie.Podawałam mu
      wówczas 2kropole wit. d3, ale był kwiecień i sądziłam, ze może przy słonecnej
      pogodzie nie trzeba mu aż tyle tej witaminy.Dr go zbadała, potwierdziła miękość
      kości i stwierdziła, ze to krzywica. Kazała zwiększyć liczbe kropli do 5
      dziennie robiąc to stopniowo i obserwując dziecko.To kazało mi zastanowić sie
      nad tym specyfikiem i oczywiscie samym zaleceniem p. dr. Nie zwiekszyłam
      witaminy, za to odwiedziła innego pediatrę, tez z tytułem dr n. med. I ten
      powiedział, ze absolutnie nie wolno nam przechodzic do większej liczby kropelek
      wit. d3, najpierw trzeba zrobić badania jej poziomu w organizmie.Takie badania
      wykonuje CZDz. Trafiliśmy tam do poradni metabolicznej i okazało się ,ze
      dziecko ma 3 krotnie przekroczony poziom wit. w organizmie i rozregulowaną tym
      gospodarke wapniowo-fosforanową. Nie chcę myśleć co by sie stało, gdybyśmy
      posłuchali się wspomnianej p. dr. Dodam jeszcze, ze jak juz wiedziałam
      cokolwiek o diagnozie, poczytałam sobie o nadmiarze wit. d3 i okazało się że
      rozmiękczenia kości zwłaszcza w części potylicznej to typowy tego objaw.pozdr.
    • anikwaw dr Partyka? 10.06.05, 23:38
      • anikwaw Re: dr Partyka? 10.06.05, 23:40
        Sorka,pośpieszyłam sięz ENTER-EM.....
        A czy ktoś już może był u dr Partyki?? To podobno nowy pediatra-alergolog w
        LuxMedzie na Racławickiej??
        Mi osobiście najbardziej do tej pory przypadła do gustu dr Kurowska.

Pozdrawiam,
        Ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka