meggg 27.07.05, 10:23 witam, czy wiecie moze gdzie miesci sia restauracja Słodko-Słony na Mokotowie chyba? prosze o pomoc. Moze znacie adres? nie moge znalezc w internecie pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawusia76 Re: Słodko-Słony 27.07.05, 10:25 słodkoi-słony Magdy Gessler? na Mokotowskiej,pomiedzy Piekną a Koszykową,blizej Pieknej. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Słodko-Słony 27.07.05, 10:28 ale można nie zauważyć, wejście jest niepozorne i w drewnie - sprzedają tam PYSZNE ciasta (choć nie są tanie) i dalej jest mała knajpka...mniam mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
kawusia76 Re: Słodko-Słony 27.07.05, 10:29 cudowna kawa i tort bezowy a szarlotka... Odpowiedz Link Zgłoś
najada Re: Słodko-Słony 27.07.05, 18:33 Cześć, czy to Ty, Gosiu? Pozdrawiam - ale Ci fajnie, do niezłej knajpki się wybierasz (jak rozumiem). Jadłam tam kiedyś jakieś pyszności. Napisz, jak Ci tam było, no i odezwij się w ogóle na priv (ze Skypem dalej mam kłopoty, próbowałam się do Ciebie dobijać z nowego systemu, ale mnie nie autoryzowałaś ((( Odpowiedz Link Zgłoś