Dodaj do ulubionych

Do mam ktore chodza na basen z maluszkiem

22.08.05, 19:56
Witam!
Mam zamiar zapisac sie na basen z maluszkiem. Na razie maly ma 6 tyg, ale
wiem ze mozna od 2 miesiaca. Czy ktoras z mam chodzi na basen na ul. Olawska
na Bemowie?? Chcialam spytac o wrazenia, jak to wyglada w praktyce, gdzie
mozna kupic takie male kapieluszki dla dzidzi, czy zajecia sa fajnie
prowadzone?? Bede wdzieczna za wszelkie informacje.
Obserwuj wątek
    • leuven7 Re: Do mam ktore chodza na basen z maluszkiem 22.08.05, 20:11
      Wlasciwie to wszystkie info znalazlam w wyszukiwarce...
    • kanna Re: Do mam ktore chodza na basen z maluszkiem 26.08.05, 17:23
      ja to bym Ci radziła pójść najpierw bez żadnych zajęć, tylko z maluchem i druga
      osoba (tatą). Na zajęciach najczęściej moze byc w wodzie tylko jeden rodzic
      (minus), jest dużo ruchu, zamieszania i krzyku, trzeba sie wyrobic na godzine,
      co budzi niepotrzebna nerwowość. Wejdźcie sobie normalnie o dowolnej ogodzine
      na swobodne pływanie, powoli oswoisz dzieciaczka z wodą, a dopiero jak
      zobaczysz, ze mu się podoba (a lubi sie kapac w wannie z Tobą?), to sie
      zapiszecie na zajęcia.

pozd. Ania
    • kara13 Re: Do mam ktore chodza na basen z maluszkiem 26.08.05, 21:10
      Można też wykupić najpierw tylko jedną lekcje za 20 zł. My tak zrobimy smile
    • leuven7 Re: Do mam ktore chodza na basen z maluszkiem 27.08.05, 13:15
      Dzieki za rady i odpowiedzi, poczytalam sobie w wyszukiwarce pare postow. A wy
      gdzie chodzicie? Moze cos polecicie? Chcialam na Olawska na Bemowie, ale
      przeczytalam jeden post jak przepadly zajecia z powodu choroby maluszka i byl
      problem z ich oddaniem i jakos mi sie odechcialosad Moze na Potockiej sa jakies
      zajecia? nie wiecie? w gre wchodzi Zoliborz.
      • rysia_mama_wiktorka Re: Do mam ktore chodza na basen z maluszkiem 28.08.05, 07:52
        Leuven / a swoją drogą to moje ulubione miastosmile/ na Potockiej od zawsze były
        prowadzone zajęcia dla maluszków. I to porwadzone przez baardzo dobrych
        instruktorów. Mysmy zaczęłi jak Wiktor miał 5 msc ale tylko dlatego że zbiegało
        się to z początkiem zajęć we wrześniu. Były dziewczyny, które zaczynały właśnie
        od 6 tygsmile Wejdź na stronę internetową / wyszukiwarkę i wpisz Żoliborz
        Potocka/ i znajdziesz namiary. Obawiam iętylko, że może nie bć miejsc. Ja
        zapisywałam się ok czerwca.
        pozdrawiam
      • margo1976 Re: Do mam ktore chodza na basen z maluszkiem 31.08.05, 23:30
        hej, chyba wiem o czym piszesz z tym zamieszaniem przy odrabianiu...Ja tez
        sledzilam ten watek. Ale dobre wiesci sa takie, ze od wrzesnia rusza tam z
        zajeciami inna firma. Ja juz sie zapisalam i jak na razie to jestem bardzo
        zadowolona z obslugi smile Jesli masz ochote, napisze, jak bylo na zajeciach.

margo
        • kara13 Re: Do mam ktore chodza na basen z maluszkiem 01.09.05, 08:09
          Jaka nowa firma??
          • margo1976 Re: Do mam ktore chodza na basen z maluszkiem 01.09.05, 13:01
            Hej, to nowa firma. Przed przerwa techniczna zajecia prowadzila inna, a teraz
            zaczyna nastepna. Ja kiedys kontaktowalam sie z tamta firma, ale obsluga
            zdecydowanie przyjemniejsza jest w tej nowej. Nazwa jest podobna, nawet bardzo.
            Pani, z ktora rozmawialam powiedziala chyba cos takego, ze ta nowa firme
            zalozyla czesc pracownikow z tamtej firmy, a nowi wlasciele mieli prawa
            autorskie do logo. I kiedy zglaszali je do Urzedu Patentowego to dziali zgodnie
            z prawem, poniewaz maja prawo pierwszenstwa, itd. Na szczescie nie wprowadzaja
            w blad i jesli ktos pyta, czy to tamta firma - to odsylaja do nich. Mam
            nadzieje, ze spotkamy sie w sobote - Malutka ma jakis podejrzany katar. Bede Ja
            kurowac do soboty smile
    • leuven7 Re: Do mam ktore chodza na basen z maluszkiem 28.08.05, 09:45
      Dzieki wielkie rysiu_mamo_wiktorka. Znalazlam wszystko w wyszukiwarce-bede
      dzwonic jutro, ale tak jak mowilas moze byc klopot z miejscami. Pierwsze
      zajecia zaczynaja sie juz 19 wrzesnia.
      Pozdrawiam
      p.s.to milo ze znasz Leuven.
      • rysia_mama_wiktorka Re: Do mam ktore chodza na basen z maluszkiem 28.08.05, 13:26
        Leuven nei tylko znam ale i baardzo lubię. Jedno z najbardzije urokliwych miast
        w jakim mieszkałamsmile
        pozdroofka
      • anka_po_prostu Re: do leuven7 28.08.05, 23:00
        leuven7 napisała:

> Znalazlam wszystko w wyszukiwarce-bede
        > dzwonic jutro, ale tak jak mowilas moze byc klopot z miejscami. Pierwsze
        > zajecia zaczynaja sie juz 19 wrzesnia.
        >
        ------
        witaj, zobacz tutaj:
        www.aquamaster.met.pl/zapisy.html
        nasz synek chodzi do tej szkoły i jesteśmy bardzo zadowoleni.

Zapisy dla nowych uczestników są od 5 września, więc jeszcze macie czas.

W tej chwili trwają zapisy dzieci, które będą kontynuować naukę.

Życzę powodzenia,
        A.
    • leuven7 Re: Do mam ktore chodza na basen z maluszkiem 29.08.05, 08:20
      Super-dzieki! Bylam na tej stronie, wszystko przeczytalam i wlasnie mam zamiar
      zadzwonic-mam nadzieje ze beda jeszcze miejsca...
    • leuven7 Re: Do margo1976 01.09.05, 15:27
      Hej! Mam prosbe! Napisalas ze idziesz w sobote na basen, na pierwsze zajecia-
      napisz prosze jak bylo i ile zaplacilas za kurs? Dziekismile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka