magdalena801 03.11.05, 21:41 Jestem mamą 6 miesięcznego chłopca. Chętnie poznam inne mamy z okolic Targówka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kowcia Re: Poznam inne mamy - Targówek 04.11.05, 10:29 Hej jestem z Bródna, mam 4,5 letniego łobuziaka i lada dzien spodziewam sie "niespodzianki" ) Odpowiedz Link Zgłoś
nadka1 Re: Poznam inne mamy - Targówek 04.11.05, 14:12 Cześć,ja też jestem z Bródna mam prawie roczną córeczkę. Kowcia jeszcze nie urodziłaś?-nie odzywałaś się więc myślałam że to już Odpowiedz Link Zgłoś
kowcia Re: Poznam inne mamy - Targówek 05.11.05, 07:34 juz mam nadzieję lada dzień ) 12 mam isc do szpitala jak nic wczesniej sie nie "wykluje" ) A dzis sie wybieram z moim 4 latkiem do parku kaczki karmic !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ajkija Re: Poznam inne mamy - Targówek 07.11.05, 09:17 Hej Ja też chętnie poznam inne mamy. Mieszkam na Targówku-Białołęce, w okolicach Głębockiej, mam dwuletniego syna, a niedługo urodzi mi się (prawdopodobnie) córka. Odpowiedz Link Zgłoś
rysia_mama_wiktorka Re: Poznam inne mamy - Targówek 07.11.05, 13:59 No to jeszcze ja Mieszkam na Bródnie przy Oginskiego. Mój synek ma 4,5 roku a braciszek urodzi się w Lutym. pozdrawiam mamy z Targówka, paulina Odpowiedz Link Zgłoś