bubu27 08.11.05, 21:53 dziewczyny pomóżcie, poszukuję w Warszawie dobrego ortopedy. Będę wdzięczna za kontakty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renata28 Re: ORTOPEDA!!!! 08.11.05, 22:33 Państwowo nie znam, ale jeśli chcesz namiar na doktor Wasserman (bardzo dobra doktor ortopeda) - niestety prywatnie - to daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
bubu27 Re: ORTOPEDA!!!! 09.11.05, 08:51 Byłabym wdzięczna za namiar. nie liczyłam na możliwośc dobrej wizyty nieodpłatnej, niestety nie w naszym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
klubofaza Re: ORTOPEDA!!!! 19.11.05, 21:23 Państwowo polecam dr Posielską na Kieleckiej, polecam, jak chcesz napisz na priva Odpowiedz Link Zgłoś
ulanka_k Re: ORTOPEDA!!!! 09.11.05, 12:30 Ja polecam lekarza mojej córki dr Okłota, któremu po przejściach z pańswową służbą zdrowia bezgranicznie ufam. Przyjmuje na Niekłańskiej w państwowym szpitalu, ale ja byłam prywatnie. Wszystkie informacje na stronie. www.drmed-oklot.waw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
bubu27 Re: ORTOPEDA!!!! 14.11.05, 22:14 dziękuję byłam na stronie tylko nie wiem juz sama czy trzeba się do niego zapisywać wcześniej czy wystarczy pójsc w godzinach które wskazał? bardzo proszę o podpowiedż i dziękuję za wszystkie pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamonia1 Re: ORTOPEDA!!!! 15.11.05, 17:10 przyjmuje w środy od 13 ale warto pójść wcześniej bo nie ma zapisó na konkretne godziny tylko czeka się w kolejce. Koszt wizyty 80 zł. Polecam dr Anyżewskiego na przyjmuje na miączyńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
umpli23 Re: ORTOPEDA!!!! 09.11.05, 14:30 Mój synek jest pod opieką świetnego ortopedy w Otwocku to niedaleko, więc może się zdecydujesz? Chodzimy normalnie państwowo, wystarczyło skierowanie, dr Pietrzak przyjmuje w piątki (wtedy są tylko małe dzieci) między 12 a 14, jak trzeba przedłuża wizyty i nikomu nie odmówił pomocy mimo, ż ejuż nie było numerków!Gorąco polecam, zwłaszcz jakby trzeba było zalożyc gipśkik jak u nas to można to zrobic na miejscu!Przyjmuje w szpitalu na Konarskiego w przychodni Odpowiedz Link Zgłoś
nadiativoli Re: ORTOPEDA!!!! 15.11.05, 15:17 Pani dr Wassermann przyjmuje również w przychodni w Powsinie - refundowane wizyty ze skierowaniem, niestety długie kolejki. Chodziłam tam na kontrolę bioderek jak córka miała pare miesięcy. Bardzo miła kobieta z niesamowitym podejsciem do dzieci: moja płaczliwa wówczas i krnąbrna corka robiła wszystko co pani dr chciała (chyba myślała że to zabawa). Teraz młoda ma trzy lata i znowu się wybieramy do Pani dr Wassermann w sprawie wady postawy tym razem. A prywatnie gdzie przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: ORTOPEDA!!!! 20.11.05, 02:11 Jak chcesz do niej numer komórki to napisz na priv. Pierwszy raz prywatnie byliśmy u niej gdzieś na Ursynowie (dla nas to było strasznie daleko, bo to gdzieś przy stacji rozrządowej metra), potem już przychodziła do nas do domu (być może mieszkamy tak, że to nie był dla niej problem, a cena praktycznie ta sama i duża oszczędność czasu). Odpowiedz Link Zgłoś