Dodaj do ulubionych

ORTOPEDA!!!!

08.11.05, 21:53
dziewczyny pomóżcie, poszukuję w Warszawie dobrego ortopedy. Będę wdzięczna za
kontakty.
Obserwuj wątek
    • renata28 Re: ORTOPEDA!!!! 08.11.05, 22:33
      Państwowo nie znam, ale jeśli chcesz namiar na doktor Wasserman (bardzo dobra
      doktor ortopeda) - niestety prywatnie - to daj znać.
      • bubu27 Re: ORTOPEDA!!!! 09.11.05, 08:51
        Byłabym wdzięczna za namiar. nie liczyłam na możliwośc dobrej wizyty
        nieodpłatnej, niestety nie w naszym krajusmile
      • klubofaza Re: ORTOPEDA!!!! 19.11.05, 21:23
        Państwowo polecam dr Posielską na Kieleckiej, polecam, jak chcesz napisz na
        priva
    • ulanka_k Re: ORTOPEDA!!!! 09.11.05, 12:30
      Ja polecam lekarza mojej córki dr Okłota, któremu po przejściach z pańswową
      służbą zdrowia bezgranicznie ufam. Przyjmuje na Niekłańskiej w państwowym
      szpitalu, ale ja byłam prywatnie. Wszystkie informacje na stronie.
      www.drmed-oklot.waw.pl/
      • bubu27 Re: ORTOPEDA!!!! 14.11.05, 22:14
        dziękuję byłam na stronie tylko nie wiem juz sama czy trzeba się do niego
        zapisywać wcześniej czy wystarczy pójsc w godzinach które wskazał? bardzo proszę
        o podpowiedż i dziękuję za wszystkie pomysły.
        • mamamonia1 Re: ORTOPEDA!!!! 15.11.05, 17:10
          przyjmuje w środy od 13 ale warto pójść wcześniej bo nie ma zapisó na konkretne
          godziny tylko czeka się w kolejce. Koszt wizyty 80 zł. Polecam dr Anyżewskiego
          na przyjmuje na miączyńskiej.
    • umpli23 Re: ORTOPEDA!!!! 09.11.05, 14:30
      Mój synek jest pod opieką świetnego ortopedy w Otwocku to niedaleko, więc może
      się zdecydujesz? Chodzimy normalnie państwowo, wystarczyło skierowanie, dr
      Pietrzak przyjmuje w piątki (wtedy są tylko małe dzieci) między 12 a 14, jak
      trzeba przedłuża wizyty i nikomu nie odmówił pomocy mimo, ż ejuż nie było
      numerków!Gorąco polecam, zwłaszcz jakby trzeba było zalożyc gipśkik jak u nas
      to można to zrobic na miejscu!Przyjmuje w szpitalu na Konarskiego w przychodni
      • jagasz Re: ORTOPEDA!!!! 15.11.05, 12:46
        Dr Kłoszewski polecam! tel.825 43 04
        • nadiativoli Re: ORTOPEDA!!!! 15.11.05, 15:17
          Pani dr Wassermann przyjmuje również w przychodni w Powsinie - refundowane
          wizyty ze skierowaniem, niestety długie kolejki. Chodziłam tam na kontrolę
          bioderek jak córka miała pare miesięcy. Bardzo miła kobieta z niesamowitym
          podejsciem do dzieci: moja płaczliwa wówczas i krnąbrna corka robiła wszystko
          co pani dr chciała (chyba myślała że to zabawa). Teraz młoda ma trzy lata i
          znowu się wybieramy do Pani dr Wassermann w sprawie wady postawy tym razem.
          A prywatnie gdzie przyjmuje?
          • renata28 Re: ORTOPEDA!!!! 20.11.05, 02:11
            Jak chcesz do niej numer komórki to napisz na priv. Pierwszy raz prywatnie
            byliśmy u niej gdzieś na Ursynowie (dla nas to było strasznie daleko, bo to
            gdzieś przy stacji rozrządowej metra), potem już przychodziła do nas do domu
            (być może mieszkamy tak, że to nie był dla niej problem, a cena praktycznie ta
            sama i duża oszczędność czasu).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka