00q 08.04.06, 08:01 mam krótkie włosy i zależy mi na niskiej cenie.Ktoś moze mi dać namiary i ceny? Dwa kolory, na bardoz krótkie włosy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_r_i_n Re: gdzie mozna tnaio zrobic ładny balejaż???? WA 08.04.06, 10:08 Tanio pewnie w kazdym osiedlowym zakładzie. Co nie znaczy dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
psylwia Re: gdzie mozna tnaio zrobic ładny balejaż???? WA 08.04.06, 11:40 wiesz co raczej nie jestem zwykle złośliwa, ale jakoś mnie to uderzyło w jednym wątku piszesz , że masz dramatyczną sytuację finansową , a w drugim o fryzjerze myślę , że jak się nie ma na nic kasy to nie chodzi się do fryzjera tylko prosi o pomoc w zrobieniu nowej fryzury np. koleżankę Odpowiedz Link Zgłoś
00q Re: gdzie mozna tnaio zrobic ładny balejaż???? WA 08.04.06, 11:45 psylwia napisała: > wiesz co raczej nie jestem zwykle złośliwa, ale jakoś mnie to uderzyło > w jednym wątku piszesz , że masz dramatyczną sytuację finansową , a w drugim o > fryzjerze > myślę , że jak się nie ma na nic kasy to nie chodzi się do fryzjera tylko prosi > > o pomoc w zrobieniu nowej fryzury np. koleżankę ale ja nie mam koleżanek fryzjerek. A ty jestes zlosliwa, bo nie rozumiem, mam chodzic zaniedbana bo nie układa mi sie? odwal sie. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: gdzie mozna tnaio zrobic ładny balejaż???? WA 08.04.06, 12:19 a j amysle tak samo, jak psylwia Jak sie nie ma kasy na zycie i wynajem i w ogóle, to sie nie robi balejazu. Balejaz to znaczy "zadbanie"? Nie wiedziałam... sorry, tez jestem wredna, ale twoj poprzedni watek i teraz ten jakos sie skladaja w nieciekawa całośc Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p a balejaz ja robilam kolezance, nie jestem 08.04.06, 12:20 fryzjerka, wyszedł super a wydała na farbe 9 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
lajlah Re: gdzie mozna tnaio zrobic ładny balejaż???? WA 08.04.06, 12:15 Na krotkie włosy łatwo zrobi Ci koleżanka nawet nie-fryzjerka. Są gotowe zestawy w sklepach do pasemek i balejażu (różne kolory, blondy, czerwienie), bardzo łatwo się robi, wiem bo robiłam mojej mamie i efekt bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: gdzie mozna tnaio zrobic ładny balejaż???? WA 08.04.06, 12:28 No właśnie...ja jak mieliśmy kłopoty finansowe to odmawiałam sobie nawet lepszego szamponu.Kupowalam wszystko najtańsze.A farba do wlosów to był luksus...O fryzjerze nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p ano:( Ja sie henne nauczylam sama robic 08.04.06, 12:29 z czego sie zreszta bardzo ciesze, wychodzi mi duzo lepiej, niz u kosmetyczki)) Odpowiedz Link Zgłoś
psylwia Re: ano:( Ja sie henne nauczylam sama robic 08.04.06, 13:42 można być zadbaną przy małych kosztach-tak jak piszą dziewczyny na początku mażeństwa jak mieliśmy bardzo mało pieniędzy to wynajmowaliśmy domek (pod Warszawą)bez łazienki- za 300zł+opłaty. Nie chodziłam do fryzjera- był nim mój mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
00q Re: ano:( Ja sie henne nauczylam sama robic 09.04.06, 10:49 ja nie narzekam na brak gotówki, to ze nie mogę kupic mieszkania nie oznacza ze mne juz na fryzejra nie stac raz na rok.Nie powinnam jeśc też? ani się myś i nie kupowac kosmetyków do mycia ciała i nie prac, bo proszek też kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinkap1 W "Strefie Cięcia" na Andersa 22 12.04.06, 08:37 Mają promocję-dla osób które przychodzą do nich po raz pierwszy baleyage-119 zł, strzyżenie+modelowanie - 35 zł. Ja skorzystałam z tej promocji na strzyżenie z modelowaniem. Pasemka robiłam sama z pomocą męża. Kupiłam zestaw Palette za 20 zł z czepkiem, haczykiem i pędzelkiem. Mam super fryzurę za 55 zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz fryzjer 12.04.06, 13:34 Polecam p. Afrodyta na Żelaznej tel. 022/6540241 albo Agnieszka na Ursynowie: 0504097185 aga Odpowiedz Link Zgłoś
zuzulek Re: fryzjer - do jagasz 13.04.06, 14:49 A gdzie ta Agnieszka na Ursynowie? Zuza Odpowiedz Link Zgłoś
dzwonek11 polecam p.Dorotę z ul. Działdowskiej 12-16 23.08.06, 22:35 (róg Wawelberga 1) tel. 632-27-53 warto sie wybrać bardzo dokładna osoba, dobrze doradza, cena przystępna, nie wygórowana bardzo polecam mi uratowała włosy zrobiła mi super balejaż Odpowiedz Link Zgłoś