pl35 08.06.06, 19:25 Witam, czy któraś z was robi zakupy przez internet w supermarkecie typu TESCO, LECLERC itp. Możecie coś polecić ( jakąś stronkę). Czy wnoszą zakupy do domu? Jak to wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kammik Re: zakupy przez internet 08.06.06, 19:51 www.hipernet24.pl/ Skaldasz zamowienie on-line. Jezeli jakiegos produktu nie maja na stanie, dzwonia do ciebie i proponuja cos w zamian. Mrozonki wnosza zawsze w turystycznych lodowkach, wszystko jest popakowane w kartony. Oczywiscie kurier przynosi ci wszystko pod drzwi. Polecam, bo odpada klebienie sie w tlumie sklepowym. Odpowiedz Link Zgłoś
pl35 Re: zakupy przez internet 08.06.06, 19:59 a czy za taką usługę dodatkowo się płaci? Czy ceny towarów są takie jak w sklepie? Odpowiedz Link Zgłoś
kammik Re: zakupy przez internet 08.06.06, 20:08 Tak, oczywiscie za dowoz sie placi - w zaleznosci od wagi zakupow (podczas skladania zamowienia widzisz, ile zaplacisz za kuriera). Ja zwykle place 27zl, ale za naprawde duuuuuze zakupy. Nie wiem, czy ceny sa identyczne - w supermarkecie jestem mniej wiecej raz na pol roku. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: zakupy przez internet 11.12.13, 21:36 Ja zwykle place 27zl, ale za naprawde duuuuuze zakupy. Miałam czas kupowania spożywczych przez net - wraz z ilością cena dostawy MALAŁA, lub zerowała się. Tutaj wzrasta? Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka96 Re: zakupy przez internet 02.01.14, 08:53 Osttanio natknęłam się na artykuł dotyczący wprowadzenia nowych dyrektyw przez Unię Europejską w sprawie zakupów przez internet: e-prawnik.pl/wiadomosci/informacje/zakupy-przez-internet-beda-bardziej-bezpieczne.html Czy może mi ktoś powiedzieć czy tyczy się to również artykułów spożywczych?! Odpowiedz Link Zgłoś
dexon Re: zakupy przez internet 08.06.06, 21:06 Ceny sa identyczne jak w sklepie.ja też tam robię i jestem BBBBzadowolona,że nie muszę tracić 2h na zakupy i dźwigać tobołów na górę.jam mieszkam blisko więc płacę 11 lub 14zl Odpowiedz Link Zgłoś
pl35 Re: zakupy przez internet 08.06.06, 22:10 dzięki za info. Spróbuję. Naprawdę mi szkoda czasu i nie mam siły targać tobołów na II piętro. Odpowiedz Link Zgłoś
zorza28 Re: zakupy przez internet 08.06.06, 23:59 Mam pytanie: Jak to jest z żywnością, która ma krótki termin ważności? Nie chciałabym kupić 10 jogurtów z ważnością do jutra. I jeszcze jak jest przewożona taka żywność bo wiadomo, że musi być przechowywana w lodówce a kurier pewnie nie jedzie tylko do mnie ale załatwia po drodze innych klientów a to trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mm Re: zakupy przez internet 09.06.06, 09:21 z mojego 2 letniego doswiadczenia z zakupami w Leclerc24: - produkty spozywcze tyou nabial/mieso/wedliny/ mrozonki - zawsze przyjezdzaja w lodowce (turystycznej ale zimnej) - terminy przydatnosci nigdy "na ostatnia "chwile - tak samo jak wedliny czy mieso - zawsze wybieraja najladniejsze najchudsze zeby nie bylo reklamacji - warzywa i owoce - ja np nie kupuje ziemniakow bo pare razy kupilam i byly nie za specjalne, ale owoce - dzwonia i pytaja "avocado twarde czy miekkie" "winogrona mamy nie za piekne moze cos innego zamienic? " ogolnie POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mm Re: zakupy przez internet 09.06.06, 09:23 aha dodam jeszcze ze ceny sa takie jak w pozostalych hiperach ja juz sobie nie wyobrazam chodzenia z dziecmi i stania w kolejkach do kasy, plus denerwowania sie czy znowu nam nie ukradna samochodu przed hiperem wole wydac 20-27 zl na dowoz z dostawami jest tak ze w okresie swiatecznym trzeba zamowic sporo wczesniej bo jest masa zlecen - ale np wczoraj ok 12 zlozylam zamowienie a o 20.30 mialam dostawe - czesto mozna to zalatwic z dnia na dzien Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_tanich_zakupow Re: zakupy przez internet 17.01.14, 14:22 Hej! ja polecam stronkę kod rabatowy , znajdziesz tam te sklepy i rabaty do nich na Twoje zakupy! powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
scaliaaa Re: zakupy przez internet 24.08.16, 14:23 Ja systematycznie robię przez polskikoszyk.pl i zawsze wszystko jest ok. Super obsługa i mailowo i przez telefon, zamówienia docierają w uzgodnionym czasie, produkty świeże i kompletne. Jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś