db19 31.07.06, 13:27 Wiem że już był jeden czy dwa takie wątki, ale bardzo dawno. A teraz otworzyli przychodnię na Chmielnej. A może z innej placówki Lux Med ktoś może polecić pediatrę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muuunia Re: Pediatra Lux Med Chmielna - polećcie 03.08.06, 16:38 zdecydowanie odradzam pediatrów Lux Med. wróciłam skruszona na łono przychodni rejonowej po tym jak dr Kurowska doprowadziła moje dziecko do ponad tygodniowego pobytu w szpitalu na Litewskiej. Mimo batalii trwającej kilka miesięcy nie wskurałam nawet przeprosin od LuxMedu. Zdecydowanie odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinamonika Re: Pediatra Lux Med Chmielna - polećcie 04.08.06, 18:19 Ja jestem bardzo dobrego zdania o pani Rostropowicz oraz p. Kwitkowskiej-Hołocińskiej, a także niezłego o doktor Sułek. Z doktor Kurowską miałam styczność raz i mam nadzieję, że był to raz ostatni. Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
misiaa_187 Re: Pediatra Lux Med Chmielna - polećcie 18.02.07, 12:21 znam prawie kazdego lekarza który przyjmuje naChmielnej w czesci pediatrycznej . Moge polecic dr Rostropowicz Dr hołocińska DR Sułek DR Pawliszak Odpowiedz Link Zgłoś