Dodaj do ulubionych

sklep na wyprawkę

04.10.06, 13:04
dziewczyny polećcie mi jakiś sklep gdzie mogę zrobic kompleksową wyprawkę, bo
jestem juz w 7 mc więc chyba pora. Zalezy mi by było tam swszystki, obsługa
miła i kompetentna i ceny żeby były atrakcyjne. Są takie sklepy?
Pozdrawiam
PD
Obserwuj wątek
    • mama_kotula Re: sklep na wyprawkę 04.10.06, 13:32
      Jak napiszesz, z jakiego jesteś miasta, myślę, że będzie łatwiej cokolwiek polecić.
      Założę się, że jesteś z Warszawy, prawda? tongue_out
      • postkka Re: sklep na wyprawkę 04.10.06, 13:46
        Oczywiście W-wa smile)))))))))
        Pozdrawiam
        • sochacka34 Re: sklep na wyprawkę 04.10.06, 15:03
          Ja polecam sklep z Fieldorfa na Gocławiu emaluch.pl (nazwa jest też ich adresew
          inetrnetowym). Sklep nie największy, ale wszystko tam znajdziesz, obsługa
          fachowa. Nawet jak czegos nie mają to Ci sprowazdą. ceny arakcyjne a jak robisz
          u nich całą wyprawkę to jeszcze dotaenisz rabat 10%
          Pozdrawiam i zyczę miłych zakupów
          Anka
          • azjab Re: sklep na wyprawkę 04.10.06, 15:13
            ja swoją wyprawkę kupiłam w sklepie Maluszek, w Michałowicach. To są chyba
            jeszcze al. jerozoliskie, jadąc w kierunku Pruszkowa, po prawej stronie przy
            głównej drodze, za światłami. Stoi taki duży wózek, nie sposób nie zauważyć.
            Bardzo dobrze wyposażony sklep, super obsługa, pomogą i doradzą. No i ceny ok.
            20% niższe niż w W-wie, a przy wiekszych zakupach dostajesz dodatkowy rabat.
            Z tego co kojarzę czynny do 19.00.
            O!!! ale się rozpisałamsmile
      • antyka Re: sklep na wyprawkę 04.10.06, 15:15
        Kotulaaaaaa
        Ty wredziocho!!!!
        a kolezanka nic sie nie domyslila, no!
        nic a nic... e tam...
        • ireneusz97 Re: sklep na wyprawkę 24.04.15, 11:34
          Polecam, na dniach kupiłem w Zebra Świat Dziecka, kupisz tam wszystko dla dziecka, sklep znajduje się teraz na ulicy Kolorowej 19 lok. 142, przeniesiony jest z ulicy Bodycha. Niskie ceny i sporo kupilem drobizagow.
    • julka261 Re: sklep na wyprawkę 04.10.06, 16:05
      ja swoja kupowałam w Babicach (łącznie z wózkiem i łóżeczkiem) ul. Rynek 15,
      tel. 22 796-14-17. Czynne jest poniedziałek -piątek 10.00 - 19.00 sobota 10.00 -
      16.00

Jestem bardzo zadowolona
      • shemsi1 Re: sklep na wyprawkę 04.10.06, 16:24
        a ja allegro smile polecam
        • paczuszek7 Re: sklep na wyprawkę 04.10.06, 16:45
          jest taki sklep CALINECZKA
        • paczuszek7 Re: sklep na wyprawkę 04.10.06, 16:49
          kojaze ze jest taki sklep CALINECZKA na Grochowskiej w Wawie. duzy
          wybór,www.calineczka.pl,ale ja i tak prawie wszystko kupilam na allegro bo nie
          moglam za wiele chodzic, na allegro kupilam sliczne ubranka z firmy bellwit od
          sprzedajacego bambinos (www.bambinos .pl)i bylam zadowoona,takze kupowalam
          od "granika","bettina"lub betina,wiecej nie pamietamsmile a ceny naprawde duz
          nizsze niz w sklepachsmile pozdrawiam!
          • katrinkka1 Re: sklep na wyprawkę 04.10.06, 17:03
            Ja wszystkie zakupy dla mojego synka robiłam w Maluchu (w pobliżu stacji
            Statoil i Wału Miedzeszyńskiego) przy ul Fieldorfa. Porównywałam ceny i tam i
            wyszło najtaniej. To link do strony internetowej
            www.emaluch.pl/x/index.php
            Pzdr
    • mimik5 Re: sklep na wyprawkę 04.10.06, 22:46
      Wejdz na allegro tam jest pelno nowych, oryginalnych towarow po duzo nizszej
      cenie niz w sklepiesmile
      • markiza.24 Re: sklep na wyprawkę 11.10.06, 21:02
        polecam sklep w Babicach- na rynku. Super sklep,bardzo duzy asortyment- ubranka,
        kosmetyki, wózki, posciel, wanienki, mebelki - jednym słowem wszystko. Ceny o
        wile nizsze niz w innych sklepach( na wanience różnica 30zł). W sklepie mozna
        płacić kartą, ale jak płaci sie gotówką to jest jeszcze 3% rabat. POLECAM.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka