blesia 27.03.03, 15:56 cześć jest tu ktoś taki? Ja mam Zuzanne 7 miesięcy skończy w niedziele, jestem na urlopie i chętnie chodzę na spacerki Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosia.bobas Re: mamy z Żoliborza? 29.03.03, 15:52 Hej, a gdzie mieszkasz bo ja na Starym Żoliborzu przy Cytadeli. Pracuję od zeszłego tygodnia na pół etatu tj. 2x w tygodniu, więc jak zrobi się cieplej chętnie pospotykałabym się. Julcia skończyła 6 miesięcy (ur.22.09.02)a Twoja Zuzia kiedy się urodziła. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.bobas Re: mamy z Żoliborza? 29.03.03, 15:53 Ups, łatwo policzyć jak kiedy Zuzia się urodziła. Pozdrowienia jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
blesia Re: mamy z Żoliborza? 31.03.03, 10:42 hej ja na Elblaskiej prawie rog Broniewskiego, ten tydzien ma byc zimny ale moze jak jednak sie okaze ze pogoda sie nie sprawdzi he he? Ja mieszkam tu od stycznia zeszlego roku wiec dokladnie nie wiem gdzie i co ale to chyba bllisko (jak na to ze lubie chodzic). To miedzy naszymi corciami niecaly miesiac roznicy? I jak Ci sie podoba chodzenie do pracy? Monika Odpowiedz Link Zgłoś
dorocia25 Re: mamy z Żoliborza? 14.04.03, 13:49 Witam serdecznie ... Ja tez mieszkam na Żoliborzu i na ul.Elbląskiej moja Sarcia w sierpniu bedzie miala 2 latka chetnie spotkala bym sie z Wami i pochodzila na spacerki bo samej mi sie za bardzo nie chce . Wrocilam juz jakis czas temu do pracy wiec nie jestem tak dyspozycyjna , ale mysle ze znalazl by sie jakis dogodny termin . POZDRAWIAM goraco Dorota z Sarcią Odpowiedz Link Zgłoś
bietka2 Re: mamy z Żoliborza? 08.04.03, 22:00 blesia napisała: > cześć jest tu ktoś taki? A ja mieszkam przy kanalku, blizej Krasinskiego, mam 3 letnia Zosie i 5 mies. Ludwiczka, a do domu wracam juz przed 14.00 Odpowiedz Link Zgłoś
blesia Re: mamy z Żoliborza? 09.04.03, 09:31 o! to blisko - no dosyc - to jak ustana te zawieruchy to mozemy sie umowic na spacerek co? blesia Odpowiedz Link Zgłoś
bietka2 Re: mamy z Żoliborza? 09.04.03, 17:28 Buloby super, pozdrawiam bietka (a wlasciwie Ania) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.bobas Re: mamy z Żoliborza? 10.04.03, 15:32 Hej babeczki, to znowu ja. Nie odzywałam się przez to zamieszanie z pracą i chrzest do którego się przygotowuję. Mam nadzieję, że po Świętach spotkamy się gdzieś po środku. Życzę Wesołych i Zdrowych Świąt Wam i Waszym bliskim. Całusy. Szkoda, że nie przychodzą zawiadomienia, że nadszedł nowy post, mam nadzieję że tu zaglądacie. Odpowiedz Link Zgłoś
bietka2 Re: mamy z Żoliborza? 10.04.03, 16:46 Ja tez zycze, Wam i waszym rodzinom zdrowych, spokojnych i przede wszystkim SLONECZNYCH swiat. Mam nadzieje, ze przy sprzyjajacej aurze uda nam sie spotkac. Moj Ludek widze nzjmlodszy w towarzystwie. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
blesia Re: mamy z Żoliborza? 12.04.03, 21:13 Czesc kobitki dla Was i Waszych rodzin wszystkiego dobrego! Ja wyjedzam do Poznania na Swieta i wracam dopiero 4.05 bo jeszcze mam tam weselisko mojej przyjaciolki wiec moze wtedy? monika Odpowiedz Link Zgłoś
aldik1 WITAJCIE MAMUSIE Z ŻOLIBORZA!!! 14.04.03, 14:23 Chciałabym do was dołączyć, mam nadzieję że przyjmiecie mnie i będziemy wspólnie odbywać te spacerki. Za ok 2 tygodnie prawdopodobnie urodzę Lenkę, więc na pierwszy spacer z wami mogę umówić się z wami za 4 tygodnie... Mam nadzieję że te kilka miesięcy to nie będzie zbyt duża różnica wieku między naszymi dziećmi. nadmieniam, że mieszkam na ul. Rudnickiego, obok Broniewskiego, na wysokości Elbląskiej. Pozdrawiam was i wasze dzieciaczki serdecznie, życzę dużo słoneczka, spokoju i odpoczynku na święta. Odezwę się jak wrócę z Leną ze szpitala do domu. Trzymajcie za nas kciuki. Aldona Odpowiedz Link Zgłoś
blesia Re: WITAJCIE MAMUSIE Z ŻOLIBORZA!!! 15.04.03, 12:54 Trzymam kciuki! Na spacer chetnie sie umowie - umowimy monika Odpowiedz Link Zgłoś
bietka2 Re: WITAJCIE MAMUSIE Z ŻOLIBORZA!!! 15.04.03, 14:11 Trzynam kciuki i do zobaczenia na spacerku. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kluncia Re: mamy z Żoliborza? 29.04.03, 07:56 Ja mieszkam na ulicy Dyminskiej tj blisko Dworca Gdanskiego i Cytadeli,moja coreczka Joasia 11 maja skonczy piec miesiecy Bardzo chetnie spotkam sie z jakos mama i jej pociecha, nie pracyje wiec dysponuje wieksza iloscia czasu Czekam na propozycje i zapraszam na nasza strone swistaczek.republika.plKasia Odpowiedz Link Zgłoś
blesia Re: mamy z Żoliborza? 06.05.03, 10:35 czesc kobitki a moze tak spacerek? wczoraj dopiero wrocilam z wojazy ale jest tak slicznie ze ciagnie mnei na spacerek co Wy na to? monika Odpowiedz Link Zgłoś
bietka2 Re: mamy z Żoliborza? 06.05.03, 14:53 Ja bardzo chetnie, od ok. 14 jestem do dyspozycji. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kluncia Re: mamy z Żoliborza? 12.05.03, 10:20 Ja bardzo chetnie sie spotkam, moze jutro po poludniu? Odpowiedz Link Zgłoś
bietka2 Re: mamy z Żoliborza? 12.05.03, 11:16 Ja tez moglabym jutro. Jak dla mnie najlepsza jest jakas 15.00, ale moge sie dostosowac, jak to za wczesnie. Przed 14.00 nie moge bo pracuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blesia Re: mamy z Żoliborza? 13.05.03, 12:42 czesc kurcze wczoraj nie czytalam..i dzis to pewnie juz za pozno..moze umowmy sie w czwartek??? najlepiej po 14, no i gdzie ? Sady Zoliborskie to chyba dla Was za daleko? no i jak sie poznamy? Ja mam granatowa spacerowke a raczej Zuza ja ma A sama korkie czarne wlosy i 168 cm monika Odpowiedz Link Zgłoś
kluncia Re: mamy z Żoliborza? 13.05.03, 21:15 Ja niestety w czwrtek nie moge , chyba ze jakos po 16 bo na 15 mamy zajęcia na basenie na Potockiej, no włansie gdzie bysmy sie spotkały? Odpowiedz Link Zgłoś
bietka2 Re: mamy z Żoliborza? 14.05.03, 09:21 Nie wiem czy dla Blesi Kepa to nie jest za daleko. Jezeli nie to moglybysmy sie umowic po Waszym basenie w czwartek, gdzies na Kepie, albo poprostu pod basenem. Nie ukrywam, ze dla mnie byloby super bo mieszkam w okolicy. POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kluncia Re: mamy z Żoliborza? 14.05.03, 09:24 WItam Bardzo chetnie sie spotkamy po tym basenie tak okolo 16 moze nawet troche przed 16 , ja bede z Joasia w nosidelku..poza tym jestem blondynka z włosami do ramion, zreszta wiecej można zobaczyc na stronie, swistaczek.republika.pl Podaje Ci moj adres : moze tak bedzie lepiej korespondowac kajka@friend.pl Odpowiedz Link Zgłoś
blesia Re: mamy z Żoliborza? 14.05.03, 12:03 ok moze byc 16 przy basenie hi hi mam nadzieje ze trafie monika Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.bobas Re: mamy z Żoliborza? 18.05.03, 21:13 hej dziewczyny, szkoda ze nie zajrzałam tu wczesniej. Szkoda, że do szkrzynki, nie przychodzą zawiadomienia o nowych postach. Jak udało się spotkanie? Przygarniecie jeszcze mnie i 8 miesięczną Julcię Też mieszkamy blisko basenu, bo przy Cytadeli. Pozdrawiam mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
kluncia Re: mamy z Żoliborza? 19.05.03, 08:55 Witam W koncy spotkanie sie nieodbylo bo padal deszcz Ale co powiecie na srode, czekam na propozycje godzin i miejsca Do zobaczenia Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
bietka2 Re: mamy z Żoliborza? 19.05.03, 09:19 jak dla mnie ok, ale tez tak ok. 16.00. Bede z dwojka 6 mies Ludkiem i 3 letnia Zosia. Co do miejsca to dla mnie okolice Kepy sa super, ale moze byc tez gdzie indziej, o 15.30 odbieram Zoise z przedszkola na Popieluszki, wiec pozniej mozemy dojsc gdziekolwiek. Zosia jezdzi na podstawce do wozka Ludka, wiec przemieszczamy sie w miare szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
blesia Re: mamy z Żoliborza? 19.05.03, 15:36 czesc a moze wtorek lub czwartek? w poniedziali i srody chodze na basen niby na 18.15 ale kurcze mala trzeba zawiezc do dziadko i wogole..ale jak nie to ja bede na chwilke A co to jest Kepa? Bo ja kurcze czasem sie gubie jeszcze w tym Zoliborzu A! i jeszcze jedno pytanko! Czy gdzies blisko sa sklepy ze zdrowa zywnoscia? Albo warzywami ekologicznymi? Bo ja chcialabym zaczac gotowac zupki Zuzce ale troche sie boje z tych z bazarku..MOnika Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.bobas Re: mamy z Żoliborza? 20.05.03, 21:35 Ja kupuję warzywka na ul. Mickiewicza niedaleko pętli 36 (przy Potockiej) tam jest taki sklep z napisem Warzywa Polskie Naturalne i mają różne rzeczy z atestem. To co z tym spotkaniem? Dla mnie najlepszy byłby czwartek ok.15-16. I najlepiej gdzies, gdzie dojedziemy wozkiem z Julką od Pl. Inwalidów. Odpowiedz Link Zgłoś
bietka2 Re: mamy z Żoliborza? 20.05.03, 21:49 Jak nie sroda to nie ukrywam, ze wolalabym w przyszym tygodniu, MOze do tego czasu ustabilizuje sie pogoda, bo w czwartek tez ma jeszcze padac. Odpowiedz Link Zgłoś
blesia Re: mamy z Żoliborza? 21.05.03, 14:32 koietki to ja sprawczyni calego zmiesania! kurcze cos sie nie mozemy zebrac...to moze umowmy sie orazu na przyszly tydzien ale juz konkretnie i na mur co? Ja moge w wtorek, czwartek i piatek! I w tym tygodniu jutro. To kto moze jutro i gdzie a jelis nie to w przyszlym i gdzie? MOnika Odpowiedz Link Zgłoś
kluncia Re: mamy z Żoliborza? 21.05.03, 20:03 Ja niestety jutro wyjezdzam do rodzinki ale raczej na pewno bede mogła we wtorek godzina obojętnei któa i moze być w parku koło placu Willsona pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.bobas Re: mamy z Żoliborza? 21.05.03, 20:46 HI, hi ja niestety w przyszłym nie mogę bo prawie pewnikiem jedziemy z mężem na 7 dni na działkę (tylko z pompą - to będzie czad), ale z chęcią dołączę do Was przy następnej okazji. Pozdrowionka. Napiszcie jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
blesia Re: mamy z Żoliborza? 22.05.03, 14:48 kobietki to moze umowmy sie w ten wtorek - kto moze park mi odpowiada, jakos tam dojdziemy godzina obojetna , Zosia milego wyjazdu! monika Odpowiedz Link Zgłoś
bietka2 Re: mamy z Żoliborza? 22.05.03, 22:28 Jestem za wtorkiem. Czy moze byc godzina 16.00? Odpowiedz Link Zgłoś
blesia Re: mamy z Żoliborza? 23.05.03, 10:55 moze to gdzie w parku przy placu wilsona? Odpowiedz Link Zgłoś
aldik1 URODZIŁAM!!!! 23.05.03, 13:36 Witajcie drogie mamusie z Żoliborza!!! Śpieszę was zawiadomić, że już wkrótce będę mogła dołączyć do tych spacerków. 12.05.2003r. wykluła się z brzuszka moja Lenka. Poród był okropny, potem niemiłe wspomnienia ze szpitala i podejrzenie o infekcję Leny... ale wszystko zakończyło się dobrze. Jesteśmy w domku. Lena ma tylko zapalenie spojówek, które nie chce przejść od porodu. Jutro planujemy wyjść na nasz pierwszy spacer. Mam nadzieje że maluchowi się spodoba. Narazie siedzimy sobie na balkonie. Moniko, czytałam że umawiacie się na Wilsona, ja mam trochę za daleka, Lena jest jeszcze za mała. Wiem, że mieszkasz przy Broniewskiego, może byśmy sie gdzieś tam umówiły. Dojście do tej ulicy zajmuje mi ok 10 minut. Pozdrawiam was wszytkie i życzę udanego spotkania. Aldona Odpowiedz Link Zgłoś
blesia Re: URODZIŁAM!!!! 26.05.03, 09:33 czesc to jak z umawianiem na wtorek??? czesc Aldona gratulacje!!! MOzemy sie mowic blizej na Elblaskiej lub w Sadach jak wolisz. pa Odpowiedz Link Zgłoś
bietka2 Re: URODZIŁAM!!!! 26.05.03, 21:56 Ja tez przylaczam sie do gratulacji z okzaji przyjscia na swiat malenstwa. Co do spotkania to zglaszam swoja gotowosc. Kolo kosciola cw St Kostki jest taki zalesiony park z placem zabaw, mysle ze to dobre miejsce. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
blesia Re: URODZIŁAM!!!! 26.05.03, 22:26 ok dla mnei moze byc to o ktorej o 16? i jak sie poznamy??? a! ja bede w czerownej dlugie sukience w kwiaty z granatowa spacerowka Odpowiedz Link Zgłoś
bietka2 Re: URODZIŁAM!!!! 26.05.03, 22:42 Czyli o 16.00. Ja mam zielona spacerowke peeg perego, do ktorej doczepiona jest dostawaka dla starszego dziecka na ktorej zapewne bedzie stala moja starsza 3 letnia Zosia. Najlepirj umowic sie przy piaskownicy, moge glosno mowic do coreczki uzywajac non stop jej imienia, Odpowiedz Link Zgłoś
blesia Re: URODZIŁAM!!!! 27.05.03, 08:18 ok mam nadzieje ze znajde tam piaskownice do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
bietka2 Re: Dzisiejsze spotkanie 27.05.03, 12:48 Strasznie mi glupio, ale musze odwolac dzisiejsze spotkanie. Myslalam, ze wyrobie sie z praca do 15.00, ale okazalo sie ze niestety potrzebuje wiecej czasu. Czuje, ze musicie dziewczyny umawiac sie beze mnie, a ja poprostu kiedys sie dostosuje. Naprawde jest mi glupio, przepraszam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
blesia Re: Dzisiejsze spotkanie 27.05.03, 14:54 no i spotkanie padlo...to kto moze w czwartek i gdzie?) Odpowiedz Link Zgłoś
bietka2 Re: Dzisiejsze spotkanie 27.05.03, 15:52 Uff, ulzylo mi, ze odczytalas wiadomosc. Ja nadal pracuje, ale za to caly piatek robie sobie wolny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
blesia Re: Dzisiejsze spotkanie 28.05.03, 09:38 no zajrzalam na wszelki wypadek a widzisz to moze sie uda w piatek Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.bobas Re: Dzisiejsze spotkanie 10.06.03, 21:04 Hej dziewczyny, to jak planujemy jakies wspolne spotkanko. A moze juz tu nie zagladacie? Odpowiedz Link Zgłoś
blesia Re: Dzisiejsze spotkanie 11.06.03, 11:01 my z Zuzia zagladamy ale przyznam sie ze sie zniechecilam..nic nie wychodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.bobas Re: Dzisiejsze spotkanie 11.06.03, 14:30 Blesiu a kiedy Ty mozesz sie spotkac? Ja oprocz poniedzialkow i wtorkow moge w pozostale dni sobie to jakos zorganizowac. Napisz moze uda sie w koncu wybrac jakis dobry termin. Odpowiedz Link Zgłoś
blesia Re: Dzisiejsze spotkanie 11.06.03, 17:18 ja moge codzinnie bo nie pracuje a aerobik niestety sie juz konczy Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.bobas Re: Dzisiejsze spotkanie 11.06.03, 20:04 A w sobotę też. Pytam bo mój mąż pracuje caly dzień i trochę zawsze mi smutno? Odpowiedz Link Zgłoś
blesia Re: Dzisiejsze spotkanie 12.06.03, 11:25 moj na szczescie zazwyczaj nie ale zdarza sie ze tez np. chyba w ta bedzie pracowac...ale czasy mamy co? a tak to moge od poniedzialku do piatku Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.bobas Re: Dzisiejsze spotkanie 12.06.03, 14:36 To może wspólny spacerek, jeśli zostaniemy słomianymi wdowami, może któraś jeszcze mama się dołączy? W tygodniu przyszłym mamy długi weekend więc wyjeżdżamy z mężem na działkę. Jeśli nie uda nam się spotkać w sobotę to napiszę po przyjeździe i już na mur beton (hi, hi). Pozdrowionka serdeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
blesia Re: Dzisiejsze spotkanie 13.06.03, 11:44 to moze sobota? 14? tylko gdzie...? Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.bobas Re: Dzisiejsze spotkanie 14.06.03, 06:52 Cześć Monika, wczoraj miałam urwanie głowy i tu nie zajrzałam. Bardzo chętnie wybiorę się na spacerek, tylko o 14 Julka je, to może ok. 14.30. Co powiesz na poprzednią propozycję w parku koło Kostki. Czy to nie za daleko dla Ciebie? Napisz najlepiej na prive pawelromanowski@acn.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.bobas Re: Dzisiejsze spotkanie 22.06.03, 17:58 hej, hej czy ktoś ma czas pod koniec tygodnia (od czwartku dalej). Chętnie bym pospacerowała jeśli pogoda będzie sprzyjająca. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.bobas Re: Dzisiejsze spotkanie 24.06.03, 18:04 Pewnie tu nie zaglądacie a szkoda. Moja Julka strasznie wlepia oczy w dzieciaczki i chyba już czas by poznała rówieśników. Nadal mam nadzieję, że jakoś uda nam się spotkać. Pozdrowionka Zosia i Jula (9m.ż) Odpowiedz Link Zgłoś
blesia Re: Gdzie jesteście? 14.07.03, 16:35 ja juz jestem w warszawie a Ty? monika Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.bobas Re: Gdzie jesteście? 18.07.03, 15:24 Hejka , hejka już tu przestałam zaglądać. Jestem jeszcze tydzień tzn. do następnej soboty i bardzo chętnie wybiorę się na plac zabaw. Fajny odkryłam przy Merkurym. Może w przyszłym tygodniu ok. 10. Napisz kiedy możesz, albo w niedzielę bo jestem słomianą wdową. Pozdrawiam serdecznie zajrzę wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
blesia Re: Gdzie jesteście? 21.07.03, 11:11 no ja juz tez przestalam to moze jutro? albo jeszcze lepiej w srode? Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.bobas Koniec wakacji, kto jest chętny na wspólny spacer? 18.08.03, 12:59 Hej babeczki wróciłam dwa dni temu, może wreszcie uda nam się umówić? Pozdrawiam Zosia. Odpowiedz Link Zgłoś
blesia Re: Koniec wakacji, kto jest chętny na wspólny sp 21.08.03, 08:37 to moze przyszly tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
aldik1 Re: Koniec wakacji, kto jest chętny na wspólny sp 21.08.03, 08:50 Ale wy jesteście dziewczynki drogie, zapisałyście już całą stronę i nic... Weżcie przykład z nas tzn. ja i Monika - Blesia. Spotykamy sie już od dawna i to często!!! Kto chce się przyłączyć??? Jutro (piątek) będziemy ok 14.00 w Sadach Żoliborskich. Jeśli macie ochotę to zapraszamy serdecznie!!! Pozdrowionka cieplutkie. Aldonka + Lenka Odpowiedz Link Zgłoś
dorocia25 Re: Koniec wakacji, kto jest chętny na wspólny sp 31.08.03, 11:30 Czy te spacerki sa jeszcze aktualne ? Ostatnio pogoda ciut sie popsula , ale czemu nie . Od 1 wrzesnia Sarcia idzie do zlobka ale ok. 12 bede ja odbierala wiec 15-16 mozemy juz isc na spacerek , tylko dobrze by bylo zeby byl jakis plac zabaw bo moje dziecie to zywe srebro POZDRAWIAM Dorota z Sarcią (24.08.2001) Odpowiedz Link Zgłoś
macinak Re: Koniec wakacji, kto jest chętny na wspólny sp 01.09.03, 18:50 Jakby spotkanie było w tym tygodniu to ja baaardzo chętnie się przyłączę. Tylko też mam ogromną prośbę o placyk bo bez placyku to ja moich szkrabów nie dopilnuję. Pozdrawiam Gośka Odpowiedz Link Zgłoś
dorocia25 Re: Koniec wakacji, kto jest chętny na wspólny sp 02.09.03, 21:18 Ja tez bym sie raczej pisala na ten tydzien bo pozniej to wracam do pracy po urlopie . Pozostaje tylko kwestia dogadania miejsca . Mi tez raczej bedzie potrzebny plac zabaw I godzinka raczej po poludniowa bo tak do 12 to Sarcia jest w zlobku czyli wchodzi w gre godz. ok 15-16 . Odpowiedz Link Zgłoś
przygodaa Re: Koniec wakacji, kto jest chętny na wspólny sp 01.09.03, 19:26 Na Broniewskiego , na tyłach bazarku jest nie duży ale bogato wyposażony placyk zabaw. W parku Olszyna jest też tyle że mniejszy. Po drugiej stronie Hali Marymonckiej też jest (a przynajmniej był) fajny placyk. W parku (za Elleą) też coś widziałam (nie wiem tylko w jakim stanie). Przy Kochanowskiego też jest spory teren z atrakcjami. To chyba tyle, zależy jaka lokalizacja Wam pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.bobas Re: Koniec wakacji, kto jest chętny na wspólny sp 02.09.03, 21:08 Hej dziewczyny w tym tygodniu nie zdążę bo mam jeszcze spotkanie pierwszoroczniaków wrześniówkowo-październikowych. Ale w następnym od środy jestem do dyspozycji. Tylko strasznie daleko te placyki ode mnie Ja mieszkam na Pl. Inwalidów a Wy? Pozdrawiam serdecznie Zosia i Juleczka (22.09.02) Napiszcie cos wiecej o swoich maluchach i wogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
blesia Re: Koniec wakacji, kto jest chętny na wspólny sp 03.09.03, 16:57 hallooo ciakwe czy uda nam sie wreszcie spotkac? Moja Zuza miala wielkei świeto w sobote! Skonczyla ROK! Ah jak czas przelecial! Ja moge w kazdy dzien i miesce tez mi obojeten bo lubie chodzic a i Zuza ostatnio woli polazegowac niz siedziec w wozku - pare krokow chwiejnych ale zawsze monika Odpowiedz Link Zgłoś
aldik1 WRESZCIE JAKIŚ ODZEW!!! 04.09.03, 12:09 Dziewczynki kochane. Z tego co przeczytałam najlepszym miejscem bedą Sady Żoloborskie, każdy bedzie miał blisko, jest gdzie połazić, usiąść i jest fajny plac zabaw dla maluchów. Jakby co to my z Moniką - Blesia jesteśmy tam prawie codziennie po 14.00. Jeśli macie ochotę to przyłączcie sie do nas. Dziś pada więc nie pójdziemy, moze jutro??? Jakby co jestem pod numerem gg: 1294075. pozdrawiam gorąco w ten mokry dzień. Odpowiedz Link Zgłoś