Dodaj do ulubionych

mamy z Żoliborza?

27.03.03, 15:56
cześć jest tu ktoś taki?smile Ja mam Zuzanne 7 miesięcy skończy w niedziele,
jestem na urlopie i chętnie chodzę na spacerki Monika
Obserwuj wątek
    • zosia.bobas Re: mamy z Żoliborza? 29.03.03, 15:52
      Hej, a gdzie mieszkasz bo ja na Starym Żoliborzu przy Cytadeli. Pracuję od
      zeszłego tygodnia na pół etatu tj. 2x w tygodniu, więc jak zrobi się cieplej
      chętnie pospotykałabym się. Julcia skończyła 6 miesięcy (ur.22.09.02)a Twoja
      Zuzia kiedy się urodziła. Pozdrawiam serdecznie.
    • zosia.bobas Re: mamy z Żoliborza? 29.03.03, 15:53
      Ups, łatwo policzyć jak kiedy Zuzia się urodziła. Pozdrowienia jeszcze raz.
      • blesia Re: mamy z Żoliborza? 31.03.03, 10:42
        hej ja na Elblaskiej prawie rog Broniewskiego, ten tydzien ma byc zimny ale
        moze jak jednak sie okaze ze pogoda sie nie sprawdzi he he? Ja mieszkam tu od
        stycznia zeszlego roku wiec dokladnie nie wiem gdzie i co ale to chyba bllisko
        (jak na to ze lubie chodzic). To miedzy naszymi corciami niecaly miesiac
        roznicy? I jak Ci sie podoba chodzenie do pracy? Monika
        • blesia Re: mamy z Żoliborza? 01.04.03, 13:06
          ale gapa 5 tyg oczywiscie!
        • dorocia25 Re: mamy z Żoliborza? 14.04.03, 13:49
          Witam serdecznie ...

Ja tez mieszkam na Żoliborzu i na ul.Elbląskiej moja Sarcia w sierpniu bedzie
          miala 2 latka chetnie spotkala bym sie z Wami i pochodzila na spacerki bo
          samej mi sie za bardzo nie chce . Wrocilam juz jakis czas temu do pracy wiec
          nie jestem tak dyspozycyjna , ale mysle ze znalazl by sie jakis dogodny
          termin .

POZDRAWIAM goraco
          Dorota z Sarcią
    • bietka2 Re: mamy z Żoliborza? 08.04.03, 22:00
      blesia napisała:

> cześć jest tu ktoś taki?smile

A ja mieszkam przy kanalku, blizej Krasinskiego, mam 3 letnia Zosie i 5 mies.
      Ludwiczka, a do domu wracam juz przed 14.00
      • blesia Re: mamy z Żoliborza? 09.04.03, 09:31
        o! to blisko - no dosycsmile - to jak ustana te zawieruchy to mozemy sie umowic na
        spacerek co? blesia
        • bietka2 Re: mamy z Żoliborza? 09.04.03, 17:28
          Buloby super, pozdrawiam bietka (a wlasciwie Ania)
          • zosia.bobas Re: mamy z Żoliborza? 10.04.03, 15:32
            Hej babeczki, to znowu ja. Nie odzywałam się przez to zamieszanie z pracą i
            chrzest do którego się przygotowuję. Mam nadzieję, że po Świętach spotkamy się
            gdzieś po środku. Życzę Wesołych i Zdrowych Świąt Wam i Waszym bliskim. Całusy.
            Szkoda, że nie przychodzą zawiadomienia, że nadszedł nowy post, mam nadzieję że
            tu zaglądacie.
            • bietka2 Re: mamy z Żoliborza? 10.04.03, 16:46
              Ja tez zycze, Wam i waszym rodzinom zdrowych, spokojnych i przede wszystkim
              SLONECZNYCH swiat. Mam nadzieje, ze przy sprzyjajacej aurze uda nam sie
              spotkac. Moj Ludek widze nzjmlodszy w towarzystwie. Pozdrawiam Ania
              • blesia Re: mamy z Żoliborza? 12.04.03, 21:13
                Czesc kobitki dla Was i Waszych rodzin wszystkiego dobrego! Ja wyjedzam do
                Poznania na Swieta i wracam dopiero 4.05 bo jeszcze mam tam weselisko mojej
                przyjaciolki wiec moze wtedy? monika
    • aldik1 WITAJCIE MAMUSIE Z ŻOLIBORZA!!! 14.04.03, 14:23
      Chciałabym do was dołączyć, mam nadzieję że przyjmiecie mnie i będziemy
      wspólnie odbywać te spacerki. Za ok 2 tygodnie prawdopodobnie urodzę Lenkę,
      więc na pierwszy spacer z wami mogę umówić się z wami za 4 tygodnie... Mam
      nadzieję że te kilka miesięcy to nie będzie zbyt duża różnica wieku między
      naszymi dziećmi. nadmieniam, że mieszkam na ul. Rudnickiego, obok
      Broniewskiego, na wysokości Elbląskiej. Pozdrawiam was i wasze dzieciaczki
      serdecznie, życzę dużo słoneczka, spokoju i odpoczynku na święta. Odezwę się
      jak wrócę z Leną ze szpitala do domu. Trzymajcie za nas kciuki. Aldona
      • blesia Re: WITAJCIE MAMUSIE Z ŻOLIBORZA!!! 15.04.03, 12:54
        Trzymam kciuki! Na spacer chetnie sie umowie - umowimysmile monika
      • bietka2 Re: WITAJCIE MAMUSIE Z ŻOLIBORZA!!! 15.04.03, 14:11
        Trzynam kciuki i do zobaczenia na spacerku. Pozdrawiam Ania
    • kluncia Re: mamy z Żoliborza? 29.04.03, 07:56
      Ja mieszkam na ulicy Dyminskiej tj blisko Dworca Gdanskiego i Cytadeli,moja
      coreczka Joasia 11 maja skonczy piec miesiecy
      Bardzo chetnie spotkam sie z jakos mama i jej pociecha, nie pracyje wiec
      dysponuje wieksza iloscia czasu
      Czekam na propozycje i zapraszam na nasza strone
      swistaczek.republika.plKasia
      • blesia Re: mamy z Żoliborza? 06.05.03, 10:35
        czesc kobitki a moze tak spacerek? wczoraj dopiero wrocilam z wojazy ale jest
        tak slicznie ze ciagnie mnei na spacerek co Wy na to? monika
        • bietka2 Re: mamy z Żoliborza? 06.05.03, 14:53
          Ja bardzo chetnie, od ok. 14 jestem do dyspozycji. Pozdrawiam Ania
          • blesia Re: mamy z Żoliborza? 08.05.03, 12:28
            TO MOZE JUTRO?
            • blesia Re: mamy z Żoliborza? 12.05.03, 09:51
              kobietki wiosna a Wy co???smile)
              • kluncia Re: mamy z Żoliborza? 12.05.03, 10:20
                Ja bardzo chetnie sie spotkam, moze jutro po poludniu?
                • bietka2 Re: mamy z Żoliborza? 12.05.03, 11:16
                  Ja tez moglabym jutro. Jak dla mnie najlepsza jest jakas 15.00, ale moge sie
                  dostosowac, jak to za wczesnie. Przed 14.00 nie moge bo pracuje.
                  Pozdrawiam
                  • blesia Re: mamy z Żoliborza? 13.05.03, 12:42
                    czesc kurcze wczoraj nie czytalam..i dzis to pewnie juz za pozno..moze umowmy
                    sie w czwartek??? najlepiej po 14, no i gdzie ? Sady Zoliborskie to chyba dla
                    Was za daleko? no i jak sie poznamy?smile Ja mam granatowa spacerowke a raczej
                    Zuza ja masmile A sama korkie czarne wlosy i 168 cmsmile monika
                    • kluncia Re: mamy z Żoliborza? 13.05.03, 21:15
                      Ja niestety w czwrtek nie moge , chyba ze jakos po 16 bo na 15 mamy zajęcia na
                      basenie na Potockiej, no włansie gdzie bysmy sie spotkały?
                      • bietka2 Re: mamy z Żoliborza? 14.05.03, 09:21
                        Nie wiem czy dla Blesi Kepa to nie jest za daleko. Jezeli nie to moglybysmy
                        sie umowic po Waszym basenie w czwartek, gdzies na Kepie, albo poprostu pod
                        basenem. Nie ukrywam, ze dla mnie byloby super bo mieszkam w okolicy.
                        POzdrawiam.
                        • kluncia Re: mamy z Żoliborza? 14.05.03, 09:24
                          WItam
                          Bardzo chetnie sie spotkamy po tym basenie tak okolo 16 moze nawet troche przed
                          16 , ja bede z Joasia w nosidelku..poza tym jestem blondynka z włosami do
                          ramion, zreszta wiecej można zobaczyc na stronie, swistaczek.republika.pl
                          Podaje Ci moj adres : moze tak bedzie lepiej korespondowac kajka@friend.pl
                          • blesia Re: mamy z Żoliborza? 14.05.03, 12:03
                            ok moze byc 16 przy basenie hi hi mam nadzieje ze trafie monika
                            • zosia.bobas Re: mamy z Żoliborza? 18.05.03, 21:13
                              hej dziewczyny, szkoda ze nie zajrzałam tu wczesniej. Szkoda, że do szkrzynki,
                              nie przychodzą zawiadomienia o nowych postach. Jak udało się spotkanie?
                              Przygarniecie jeszcze mnie i 8 miesięczną Julcię wink Też mieszkamy blisko
                              basenu, bo przy Cytadeli. Pozdrawiam mocno.
                              • kluncia Re: mamy z Żoliborza? 19.05.03, 08:55
                                Witam
                                W koncy spotkanie sie nieodbylo bo padal deszczsad
                                Ale co powiecie na srode, czekam na propozycje godzin i miejsca
                                Do zobaczenia
                                Kasia
                                • bietka2 Re: mamy z Żoliborza? 19.05.03, 09:19
                                  jak dla mnie ok, ale tez tak ok. 16.00. Bede z dwojka 6 mies Ludkiem i 3
                                  letnia Zosia. Co do miejsca to dla mnie okolice Kepy sa super, ale moze byc
                                  tez gdzie indziej, o 15.30 odbieram Zoise z przedszkola na Popieluszki, wiec
                                  pozniej mozemy dojsc gdziekolwiek. Zosia jezdzi na podstawce do wozka Ludka,
                                  wiec przemieszczamy sie w miare szybko.
                                  • blesia Re: mamy z Żoliborza? 19.05.03, 15:36
                                    czesc a moze wtorek lub czwartek? w poniedziali i srody chodze na basen niby na
                                    18.15 ale kurcze mala trzeba zawiezc do dziadko i wogole..ale jak nie to ja
                                    bede na chwilkesmile A co to jest Kepa? Bo ja kurcze czasem sie gubie jeszcze w
                                    tym Zoliborzusmile A! i jeszcze jedno pytanko! Czy gdzies blisko sa sklepy ze
                                    zdrowa zywnoscia? Albo warzywami ekologicznymi? Bo ja chcialabym zaczac gotowac
                                    zupki Zuzce ale troche sie boje z tych z bazarku..MOnika
                                    • zosia.bobas Re: mamy z Żoliborza? 20.05.03, 21:35
                                      Ja kupuję warzywka na ul. Mickiewicza niedaleko pętli 36 (przy Potockiej) tam
                                      jest taki sklep z napisem Warzywa Polskie Naturalne i mają różne rzeczy z
                                      atestem. To co z tym spotkaniem? Dla mnie najlepszy byłby czwartek ok.15-16.
                                      I najlepiej gdzies, gdzie dojedziemy wozkiem z Julką od Pl. Inwalidów.
                                      • bietka2 Re: mamy z Żoliborza? 20.05.03, 21:49
                                        Jak nie sroda to nie ukrywam, ze wolalabym w przyszym tygodniu, MOze do tego
                                        czasu ustabilizuje sie pogoda, bo w czwartek tez ma jeszcze padac.
                                        • blesia Re: mamy z Żoliborza? 21.05.03, 14:32
                                          koietki to ja sprawczyni calego zmiesania! kurcze cos sie nie mozemy
                                          zebrac...to moze umowmy sie orazu na przyszly tydzien ale juz konkretnie i na
                                          mur co? Ja moge w wtorek, czwartek i piatek! I w tym tygodniu jutro. To kto
                                          moze jutro i gdzie a jelis nie to w przyszlym i gdzie? MOnika
                                          • kluncia Re: mamy z Żoliborza? 21.05.03, 20:03
                                            Ja niestety jutro wyjezdzam do rodzinki ale raczej na pewno bede mogła we
                                            wtorek godzina obojętnei któa i moze być w parku koło placu Willsona
                                            pozdrawiam
                                            Kasia
                                            • zosia.bobas Re: mamy z Żoliborza? 21.05.03, 20:46
                                              HI, hi
                                              ja niestety w przyszłym nie mogę bo prawie pewnikiem jedziemy z mężem na 7 dni
                                              na działkę (tylko z pompą - to będzie czad), ale z chęcią dołączę do Was przy
                                              następnej okazji. Pozdrowionka. Napiszcie jak było.
                                              • blesia Re: mamy z Żoliborza? 22.05.03, 14:48
                                                kobietki to moze umowmy sie w ten wtorek - kto mozesmile park mi odpowiada, jakos
                                                tam dojdziemysmile godzina obojetna , Zosia milego wyjazdu! monika
                                                • bietka2 Re: mamy z Żoliborza? 22.05.03, 22:28
                                                  Jestem za wtorkiem. Czy moze byc godzina 16.00?
                                                  • blesia Re: mamy z Żoliborza? 23.05.03, 10:55
                                                    mozesmile to gdzie w parku przy placu wilsona?
    • aldik1 URODZIŁAM!!!! 23.05.03, 13:36
      Witajcie drogie mamusie z Żoliborza!!!
      Śpieszę was zawiadomić, że już wkrótce będę mogła dołączyć do tych spacerków.
      12.05.2003r. wykluła się z brzuszka moja Lenka. Poród był okropny, potem
      niemiłe wspomnienia ze szpitala i podejrzenie o infekcję Leny... ale wszystko
      zakończyło się dobrze. Jesteśmy w domku. Lena ma tylko zapalenie spojówek,
      które nie chce przejść od porodu. Jutro planujemy wyjść na nasz pierwszy
      spacer. Mam nadzieje że maluchowi się spodoba. Narazie siedzimy sobie na
      balkonie. Moniko, czytałam że umawiacie się na Wilsona, ja mam trochę za
      daleka, Lena jest jeszcze za mała. Wiem, że mieszkasz przy Broniewskiego, może
      byśmy sie gdzieś tam umówiły. Dojście do tej ulicy zajmuje mi ok 10 minut.
      Pozdrawiam was wszytkie i życzę udanego spotkania.
      Aldona
      • blesia Re: URODZIŁAM!!!! 26.05.03, 09:33
        czesc to jak z umawianiem na wtorek???
        czesc Aldona gratulacje!!! MOzemy sie mowic blizej na Elblaskiej lub w Sadach
        jak wolisz. pa
        • bietka2 Re: URODZIŁAM!!!! 26.05.03, 21:56
          Ja tez przylaczam sie do gratulacji z okzaji przyjscia na swiat malenstwa.
          Co do spotkania to zglaszam swoja gotowosc.
          Kolo kosciola cw St Kostki jest taki zalesiony park z placem zabaw, mysle ze
          to dobre miejsce.
          Pozdrawiam Ania
          • blesia Re: URODZIŁAM!!!! 26.05.03, 22:26
            ok dla mnei moze byc to o ktorej o 16? i jak sie poznamy??? a! ja bede w
            czerownej dlugie sukience w kwiatysmile z granatowa spacerowkasmile
            • bietka2 Re: URODZIŁAM!!!! 26.05.03, 22:42
              Czyli o 16.00. Ja mam zielona spacerowke peeg perego, do ktorej doczepiona
              jest dostawaka dla starszego dziecka na ktorej zapewne bedzie stala moja
              starsza 3 letnia Zosia. Najlepirj umowic sie przy piaskownicy, moge glosno
              mowic do coreczki uzywajac non stop jej imienia,
              • blesia Re: URODZIŁAM!!!! 27.05.03, 08:18
                ok mam nadzieje ze znajde tam piaskownice do zobaczenia
    • bietka2 Re: Dzisiejsze spotkanie 27.05.03, 12:48
      Strasznie mi glupio, ale musze odwolac dzisiejsze spotkanie. Myslalam, ze
      wyrobie sie z praca do 15.00, ale okazalo sie ze niestety potrzebuje wiecej
      czasu. Czuje, ze musicie dziewczyny umawiac sie beze mnie, a ja poprostu
      kiedys sie dostosuje.
      Naprawde jest mi glupio, przepraszam Ania
      • blesia Re: Dzisiejsze spotkanie 27.05.03, 14:54
        no i spotkanie padlo...to kto moze w czwartek i gdzie?smile)
        • bietka2 Re: Dzisiejsze spotkanie 27.05.03, 15:52
          Uff, ulzylo mi, ze odczytalas wiadomosc. Ja nadal pracuje, ale za to caly
          piatek robie sobie wolny.
          Pozdrawiam.
          • blesia Re: Dzisiejsze spotkanie 28.05.03, 09:38
            no zajrzalam na wszelki wypadeksmile a widzisz to moze sie uda w piateksmile
            • zosia.bobas Re: Dzisiejsze spotkanie 10.06.03, 21:04
              Hej dziewczyny, to jak planujemy jakies wspolne spotkanko. A moze juz tu nie
              zagladacie?
              • blesia Re: Dzisiejsze spotkanie 11.06.03, 11:01
                my z Zuzia zagladamy ale przyznam sie ze sie zniechecilam..nic nie wychodzi..
                • zosia.bobas Re: Dzisiejsze spotkanie 11.06.03, 14:30
                  Blesiu a kiedy Ty mozesz sie spotkac? Ja oprocz poniedzialkow i wtorkow moge w
                  pozostale dni sobie to jakos zorganizowac. Napisz moze uda sie w koncu wybrac
                  jakis dobry termin.
                  • blesia Re: Dzisiejsze spotkanie 11.06.03, 17:18
                    ja moge codzinnie bo nie pracuje a aerobik niestety sie juz konczysad
                    • zosia.bobas Re: Dzisiejsze spotkanie 11.06.03, 20:04
                      A w sobotę też. Pytam bo mój mąż pracuje caly dzień i trochę zawsze mi smutno?
                      • blesia Re: Dzisiejsze spotkanie 12.06.03, 11:25
                        moj na szczescie zazwyczaj nie ale zdarza sie ze tez np. chyba w ta bedzie
                        pracowac...ale czasy mamy co? a tak to moge od poniedzialku do piatku
                        • zosia.bobas Re: Dzisiejsze spotkanie 12.06.03, 14:36
                          To może wspólny spacerek, jeśli zostaniemy słomianymi wdowami, może któraś
                          jeszcze mama się dołączy?
                          W tygodniu przyszłym mamy długi weekend więc wyjeżdżamy z mężem na działkę.
                          Jeśli nie uda nam się spotkać w sobotę to napiszę po przyjeździe i już na mur
                          beton (hi, hi). Pozdrowionka serdeczne.
                          • blesia Re: Dzisiejsze spotkanie 13.06.03, 11:44
                            to moze sobota? 14? tylko gdzie...?
                            • zosia.bobas Re: Dzisiejsze spotkanie 14.06.03, 06:52
                              Cześć Monika,
                              wczoraj miałam urwanie głowy i tu nie zajrzałam. Bardzo chętnie wybiorę się na
                              spacerek, tylko o 14 Julka je, to może ok. 14.30. Co powiesz na poprzednią
                              propozycję w parku koło Kostki. Czy to nie za daleko dla Ciebie? Napisz
                              najlepiej na prive pawelromanowski@acn.waw.pl
                              • zosia.bobas Re: Dzisiejsze spotkanie 22.06.03, 17:58
                                hej, hej czy ktoś ma czas pod koniec tygodnia (od czwartku dalej). Chętnie bym
                                pospacerowała jeśli pogoda będzie sprzyjająca.
                                • zosia.bobas Re: Dzisiejsze spotkanie 24.06.03, 18:04
                                  Pewnie tu nie zaglądacie a szkoda. Moja Julka strasznie wlepia oczy w
                                  dzieciaczki i chyba już czas by poznała rówieśników. Nadal mam nadzieję, że
                                  jakoś uda nam się spotkać. Pozdrowionka Zosia i Jula (9m.ż)
                                  • zosia.bobas Gdzie jesteście? 27.06.03, 20:40
                                    buuuuuuuuuuuuuuuu, nie ma Was.
                                    • zosia.bobas Re: Gdzie jesteście? 02.07.03, 16:21
                                      Hej, ho jest tam kto?
                                      • blesia Re: Gdzie jesteście? 14.07.03, 16:35
                                        ja juz jestem w warszawie a Ty? monika
                                        • zosia.bobas Re: Gdzie jesteście? 18.07.03, 15:24
                                          Hejka , hejka już tu przestałam zaglądać. Jestem jeszcze tydzień tzn. do
                                          następnej soboty i bardzo chętnie wybiorę się na plac zabaw. Fajny odkryłam
                                          przy Merkurym. Może w przyszłym tygodniu ok. 10. Napisz kiedy możesz, albo w
                                          niedzielę bo jestem słomianą wdową. Pozdrawiam serdecznie zajrzę wieczorem.
                                          • blesia Re: Gdzie jesteście? 21.07.03, 11:11
                                            no ja juz tez przestalamsmile to moze jutro? albo jeszcze lepiej w srode?
                                            • zosia.bobas Koniec wakacji, kto jest chętny na wspólny spacer? 18.08.03, 12:59
                                              Hej babeczki wróciłam dwa dni temu, może wreszcie uda nam się umówić?
                                              Pozdrawiam Zosia.
                                              • blesia Re: Koniec wakacji, kto jest chętny na wspólny sp 19.08.03, 13:31
                                                hmsmile))))
                                                • blesia Re: Koniec wakacji, kto jest chętny na wspólny sp 21.08.03, 08:37
                                                  to moze przyszly tydzien
                                                  • aldik1 Re: Koniec wakacji, kto jest chętny na wspólny sp 21.08.03, 08:50
                                                    Ale wy jesteście dziewczynki drogie, zapisałyście już całą stronę i nic...
                                                    Weżcie przykład z nas tzn. ja i Monika - Blesia. Spotykamy sie już od dawna i
                                                    to często!!! Kto chce się przyłączyć??? Jutro (piątek) będziemy ok 14.00 w
                                                    Sadach Żoliborskich. Jeśli macie ochotę to zapraszamy serdecznie!!!
                                                    Pozdrowionka cieplutkie.
                                                    Aldonka + Lenka
                                                  • dorocia25 Re: Koniec wakacji, kto jest chętny na wspólny sp 31.08.03, 11:30
                                                    Czy te spacerki sa jeszcze aktualne ? Ostatnio pogoda ciut sie popsula , ale
                                                    czemu nie . Od 1 wrzesnia Sarcia idzie do zlobka ale ok. 12 bede ja odbierala
                                                    wiec 15-16 mozemy juz isc na spacerek , tylko dobrze by bylo zeby byl jakis
                                                    plac zabaw bo moje dziecie to zywe srebro wink

POZDRAWIAM Dorota z Sarcią (24.08.2001)
                                                  • macinak Re: Koniec wakacji, kto jest chętny na wspólny sp 01.09.03, 18:50
                                                    Jakby spotkanie było w tym tygodniu to ja baaardzo chętnie się przyłączę.
                                                    Tylko też mam ogromną prośbę o placyk bo bez placyku to ja moich szkrabów nie
                                                    dopilnuję.

Pozdrawiam Gośka
                                                  • dorocia25 Re: Koniec wakacji, kto jest chętny na wspólny sp 02.09.03, 21:18
                                                    Ja tez bym sie raczej pisala na ten tydzien bo pozniej to wracam do pracy po
                                                    urlopie . Pozostaje tylko kwestia dogadania miejsca . Mi tez raczej bedzie
                                                    potrzebny plac zabaw wink I godzinka raczej po poludniowa bo tak do 12 to Sarcia
                                                    jest w zlobku czyli wchodzi w gre godz. ok 15-16 .
                                                  • przygodaa Re: Koniec wakacji, kto jest chętny na wspólny sp 01.09.03, 19:26
                                                    Na Broniewskiego , na tyłach bazarku jest nie duży ale bogato wyposażony placyk
                                                    zabaw. W parku Olszyna jest też tyle że mniejszy. Po drugiej stronie Hali
                                                    Marymonckiej też jest (a przynajmniej był) fajny placyk. W parku (za Elleą) też
                                                    coś widziałam (nie wiem tylko w jakim stanie). Przy Kochanowskiego też jest
                                                    spory teren z atrakcjami.
                                                    To chyba tyle, zależy jaka lokalizacja Wam pasuje.
                                                  • zosia.bobas Re: Koniec wakacji, kto jest chętny na wspólny sp 02.09.03, 21:08
                                                    Hej dziewczyny w tym tygodniu nie zdążę bo mam jeszcze spotkanie
                                                    pierwszoroczniaków wrześniówkowo-październikowych. Ale w następnym od środy
                                                    jestem do dyspozycji. Tylko strasznie daleko te placyki ode mnie sad
                                                    Ja mieszkam na Pl. Inwalidów a Wy?
                                                    Pozdrawiam serdecznie Zosia i Juleczka (22.09.02) Napiszcie cos wiecej o swoich
                                                    maluchach i wogóle.
                                                  • blesia Re: Koniec wakacji, kto jest chętny na wspólny sp 03.09.03, 16:57
                                                    hallooo ciakwe czy uda nam sie wreszcie spotkac?smile Moja Zuza miala wielkei
                                                    świeto w sobote! Skonczyla ROK! Ah jak czas przelecial! Ja moge w kazdy dzien
                                                    i miesce tez mi obojeten bo lubie chodzic a i Zuza ostatnio woli polazegowac
                                                    niz siedziec w wozku - pare krokow chwiejnych ale zawszesmile monika
                                                  • aldik1 WRESZCIE JAKIŚ ODZEW!!! 04.09.03, 12:09
                                                    Dziewczynki kochane. Z tego co przeczytałam najlepszym miejscem bedą Sady
                                                    Żoloborskie, każdy bedzie miał blisko, jest gdzie połazić, usiąść i jest fajny
                                                    plac zabaw dla maluchów. Jakby co to my z Moniką - Blesia jesteśmy tam prawie
                                                    codziennie po 14.00. Jeśli macie ochotę to przyłączcie sie do nas. Dziś pada
                                                    więc nie pójdziemy, moze jutro??? Jakby co jestem pod numerem gg: 1294075.
                                                    pozdrawiam gorąco w ten mokry dzień.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka