Dodaj do ulubionych

Gin z Solca poszukiwany

07.11.06, 13:00
Czy macie namiary na lekarza pracującego na oddziale położniczym na Solcu, najlepiej państwowo. Bardzo chciałabym tam rodzić i chyba warto byoby zapisać się do jakiegoś lekarz który tam pracuje. Rodzić mam dokładnie za dwa miesiące, a przy coraz częstszych wizytach nie stać mnie za bardzo na wizyty prywatnie, zwłaszcza że jestem na zwolnieniu i Zus wstrzymał mi wypłatę zasiłku bo musi sobie wszystko sprawdzić.
Obserwuj wątek
    • katarka Re: Gin z Solca poszukiwany 08.11.06, 09:38
      Wiekszosc ginekologow ze szpitala na Solcu przyjmuje prywatnie i nie ma
      problemu z chodzeniem do nich na wizyty i potem rodzeniem w szpitalu pod jego
      okiem. Jesli jednak chcesz chodzic panstwowo, to przy szpitalu (na terenie,
      musialabys zadzwonic i sie dokladnie dowiedziec lub podjechac i sprawdzic)
      dziala poradnia, w ktorej przyjmuja po kolei lekarze z ginekologii, chyba kazdy
      z nich raz w tygodniu - na zasadzie NFZ, kazdy moze przyjsc. Aha, i osobiscie
      polecam dr Raka. Delikatny, troskliwy itd itd.
      • kasia_mm Re: Gin z Solca poszukiwany 08.11.06, 19:57
        tez polecam dr Raka, prywatnie przyjmuje na 100% na Kopernika niedaleko - czy
        panstwowo - nie wiem... ale warto pochodzic do niego nawet prywatnie, jesli
        masz malo do porodu to juz kilka wizyt, za moj porod przy ktorym byl nic nie
        chcial
    • kaya1975 Re: Gin z Solca poszukiwany 13.11.06, 19:14
      Dr Rak- polecam za poprzedniczkami- fachowiec pierwsza klasa. Zadzwoń do
      szpitala i dowiedz się czy przyjmje w przychodni soleckiej...pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka