Dodaj do ulubionych

Mamy z Bródna

IP: *.* 18.01.02, 15:47
Czy zaglądają tu czasem mamy chodzące na spacerki do parku bródnowskiego ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ljaworo Re: Mamy z Bródna IP: *.* 21.01.02, 11:05
      Cześć,ja mieszkam na Bródnie. Na razie spacerki to tylko w weekendy, bo już pracuję i jak wracam to już jest ciemno, ale jak już dzień będzie dłuższy to na pewno po pracy będę jeszcze wychodzić.A gdzie mieszkasz? Ja na Bolesławickiej przy Pobożańskiej.Pozdrawiam,Ludek
      • Gość: tygrys Re: Mamy z Bródna IP: *.* 21.01.02, 12:14
        Mieszkam na Rembielińskiej, czyli niedaleko. Chciałabym już wrócić do pracy ale nie mam nikogo do opieki nad dzieckiem. Może znasz kogoś chętnego albo jakiś kameralny, prywatny żłobek ? A jak na razie spacerki uskuteczniam sama...Aha, mój Michałek ma prawie 2 latka. A Twoja dzidzia ?Pozdrawiam Kasia B.
        • Gość: ljaworo Re: Mamy z Bródna IP: *.* 21.01.02, 13:00
          Diana ma 11 miesięcy i zostawiam ją z moją mamą więc niestety nic w sprawie opiekunki Ci nie pomogę. Sama drżałam, że będę musiała jej szukać, bo moja mama jeszcze pracowała. Na szczęście udało mi się ją namówić, żeby zajmowała się Młodą, ale ja rekompensuję jej rezygnację z pracy.Chętnie pospaceruję z Tobą w weekend. Mam nadzieję, że pogoda się poprawi.Pozdrawiam,Ludek
    • Gość: monikap Re: Mamy z Bródna- byłam w niedziele IP: *.* 18.02.02, 12:14
      Byłam , moje dziecie wyrywało mi się, ja za nim latałam. I tak się zastanawiałam czy jest tu ktoś z forum....Zastanowienie wiązało się z samotną wyprawa (tata nieobecny)monikap
      • Gość: tygrys Re: Mamy z Bródna- byłam w niedziele IP: *.* 02.03.02, 20:52
        Monikapie, jeśli jeszcze czasami bywasz w parku, to musimy się umówić. Ja jestem tam praktycznie codziennie...Z prawie 2-letnim Michałkiem.PozdrawiamKasia B.
        • Gość: monikap Re: Mamy z Bródna- byłam w niedziele IP: *.* 04.03.02, 09:16
          A ja w weekendy (jeśli nie pada) - a i Wiktoria prawie 2 - letnia.monikap
    • Gość: bozenap Re: Mamy z Bródna IP: *.* 09.03.02, 18:22
      Pozdrawiam, wszystkie mamy, które zapewne do tej pory tylko mijałam spacerując po parku bródnowskim. Jestem mamą 10-miesięcznej Agatki i jak tylko mogę, nie pracuję, albo już jestem po pracy szwędam się z wózkiem po alejkach. Z wielką chęcią poznałabym jakąś emamę do współnych spacerów.Bozena
    • Gość: sasanka Re: Mamy z Bródna IP: *.* 18.03.02, 14:07
      czesc,dopiero teraz tu wpadlam wiec nieweim czy jeszcze ktos czyta ten watek 27 lat, synek 20 m-cy ,nie pracuje, bywamy w parku codziennie, chetnie skontaktuje sie z jakas mama bo nudno samej na spacerze :)PozdrawiamSasanka
      • Gość: tygrys Re: Mamy z Bródna IP: *.* 18.03.02, 20:44
        Sasanko, my też bywamy w parku prawie codziennie :). Michaś ma 2 latka, ja 26. Prawdopodobnie znamy się z widzenia :)Kasia B.
    • Gość: Przygoda. Re: Mamy z Bródna IP: *.* 19.03.02, 20:08
      Jeśli jutro nie będzie padało, będę w parku ok. 12, Madzia ma 2 latka i jeżdzi Graco Vojager granatowo-błękitnym, a jak chodzi to ciągnie za sobą zieloną kaczuszkę.:hello:Sylwia
      • Gość: tygrys Re: Mamy z Bródna IP: *.* 19.03.02, 21:18
        To może i my wpadniemy :).Najczęściej bywamy na placu zabaw od ul. Wyszogrodzkiej.A przyjedziemy pewnie granatową Inglesiną...Kasia B. z Michasiem
    • Gość: Rejfi Re: Mamy z Bródna IP: *.* 20.03.02, 10:30
      Cześć dziewczyny!Ja i mój Michałek też czasami zaglądamy do Parku Bródnowskiego, zazwyczaj z Sasanką i jej Adriankiem. Ostatnio mały miał anginę, więc jeszcze przez kilka dni posiedzimy w domu, ale potem...Ja mam 25 lat i opiekuję się Michałkiem (15 m-cy) w domu. Od poniedziałku (mam nadzieję) mieszkamy na Nadwiślańskiej.PozdrawiamyRejfi - Joanna mama Michałka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka