IP: *.* 19.04.02, 09:08
Poszukujemy z żoną dobrego żłoba w Warszawie może być prywatny
Obserwuj wątek
    • krzysie889 Re: żłobki 03.07.13, 09:28
      Polecamy Klubik na Żoliborzu
      Klub Malucha FikuMiku
      ul. Głogowska 40
      tel. 695 711 404
      www.klubfikumiku.pl
      • justka.easy Re: żłobki 11.07.13, 21:30
        moje dziecko właśnie konczy edukację żłobkową w Żłobku nr 13 na ul. Markowskiej. Bardzo jesteśmy zadowoleni z tej placówki.
        • kaspaw23 Re: żłobki 09.10.13, 13:48
          Wybierz "PLUSZOWEGO MISIA" na Białołęce.
          Zajęcia plastyczne, gimnastyka,zajęcia z muzyką a co wtorek i czwartek zajęcia tematyczne.
          Dla dzieci super zabawa i wszechstronny rozwój.
          www.pluszowy-mis.com.pl
    • angeladomin123 Re: żłobki 02.01.14, 15:53
      Moją córkę posłałam do przedszkolo - żłobka Montessori Koniczynka na warszawskim Gocławiu. Przyjmują tam dzieci od 2 - 6 lat. Jestem w pełni zadowolona. Przedszkole jest czynne od 7 do 18. Dzieci mają każdego dnia angielski, raz w tygodniu pieką albo robią inne jedzenie np kiszą kapustę. Oczywiście panie we wszystkim pomagają młodszym dzieciom.Z jedzeniem nie ma problemu jest domowe i jeśli dziecko ma dietę (moje np bez pszenicy) to dają radę wyczarować coś zastępczego. Kameralne przedszkole liczy do 12 dzieci z tego są aż 3 panie do opieki. Pedagogika Montessori opiera się na tym by podążać za dzieckiem i pomagać mu robić wszystko samemu, stąd też np dzieci po posiłkach myją talerze czy nakładają sobie obiad. Ja jetem bardzo zadowolona z przedszkola. Moja córka miała problemy logopedyczne a teraz po pół roku wszystko minęło. Są też zajęcia z profilaktyki logopedycznej.Polecam szczerze
      www.facebook.com/przedszkole.koniczynka
    • kasiekrychter Re: żłobki 01.08.14, 14:38
      Gość edziecko: tom3 napisał:

> Poszukujemy z żoną dobrego żłoba w Warszawie może być prywatny
      - Najlepszy żłobek jak znam to ten, który ma Przedszkole Ciuchcia Puch Puch. Mają żłobki zdaje się przy każdej z placówek, ale moje dziecko chodziło akurat w dzielnicy Wawer. Kuchnia na miejscu, pyszne, zdrowe jedzonko i przemiłe panie, wszystkie bardzo profesjonalne i ciepłe.
      Polecam! Cena żłobka, jak na tak prestiżowe przedszkole, też jest przystępna.
    • lorens55 Re: żłobki 30.09.15, 17:10
      Jeśli chodzi o naprawdę dobry żłobek to ja polecam Ele Mele Dutki. Kameralny, dobre ceny, bardzo dobra opieka i oferują ciekawe zajęcia dla maluchów.
    • lorens55 Re: żłobki 19.10.15, 14:23
      marono1 napisał(a):

> Ktoś jeszcze ma doświadczenie z EleMeleDutki? Przeprowadziłam się Bemowo i szuk
      > am czegoś sprawdzonego dla moich szkrabów. Koleżanka też się pochlebnie o nich
      > wypowiadała, ale chcę mieć pewność, że nie będę musiała się martwić o malucha.

Przejdź się po żłobkach niedalwko Twojego miejsca zamieszkania i zobacz jak wyglądają zajęcia, opiekunki etc. Dla mnie Ele Mele Dutki ma naprawdę fajny klimat i dużo ciekawych zajęć dla łobuziaków smile
    • nike1177 Re: żłobki 22.08.16, 14:24
      Polecam: Szczęśliwa Gwiazdeczka - codziennie lepsi!
      przedszkole i żłobek
      www.gwiazdeczka.com.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka