Dodaj do ulubionych

Neurolog w W-wie

IP: *.* 09.05.02, 09:49
Dziewczyny podpowiedźcie gdzie się udać z synkiem który ma 1,9 miesięcy do neurologa, chyba neurologa, chodzi mi sprawdzenie czy wszystko z nim OK. Na prostej drodze potyka się i przewraca późno zaczął chodzić, nie potrafi skupić uwagi na jednej rzeczy bardzo ciężko go czymś zainteresować ...W rodzinie mamy kuzyna z lekkim upośledzeniem dlatego być może przesadzam ale koszmarnie się boję i chcę się upewnić.Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: mamula Re: Neurolog w W-wie IP: *.* 09.05.02, 11:15
      Polecam neurologa (juz pisałam pare razy-bo to swietny lekarz -na gieldzie wsrod lekarzy ma bardzo wsyokie notowania, czemu sie nie dziwie)Dr Sladowska-przyjmuje w szpitalu na Litewskiejtel.621 05 56, 52 27 400 (rej.) ew. sprobuj do rehabilitanta w IMiD,ktory tez ocenia rozwoj i jest dobrymgr Bartochowski -tel do ImiD 632 12 81, 632 12 72, 632 68 59 (mam nadzieje,ze jeszcze sa te telefony aktualne, jakby co znajdziesz)mysle,ze nie zawadzi, aby dziecko zobaczyl specjalista, na wszelki wypadek.ale moze wcale nie dzieje sie nic zlego. idz-bedziesz spokojniesza.pozdrawiam serdecznie
      • Gość: guest Re: Neurolog w W-wie IP: *.* 09.05.02, 11:19
        A ja polecę ośrodek na Polnej Róży - mają za równo doświadczonych rehabilitantów jak i neurologa.http://www.terapia-ndt.waw.pl/Ania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka