Dodaj do ulubionych

Szukam dziecięcego dentysty, help!

IP: *.* 10.09.02, 21:38
Mieszkam od paru lat w Warszawie i niestety nie mam tu wielu znajomych, dlatego o poradę trudno. Jest tu wielu lekarzy ale, który jest dobry? Może znacie godnego polecenia stomatologa dziecięcego? Maks ma 2,5 roku.
Obserwuj wątek
    • Gość: joannaz Re: Szukam dziecięcego dentysty, help! IP: *.* 11.09.02, 07:23
      Hej- mogę ci podac namiary na pedodontę. Polecił mi ją mój dentysta, z którym znam się od lat i do którego w sprawie zębów mam całkowite zaufanie. Ja ze swoją Zosia jeszcze nie byłam u stomatologa, ale mamy zamiar wybirać się na lakowanie ząbków. Pani doktor przyjmuje gdzieś na Ursynowie tel. 6480990 - dr Joanna PrzybylskaPozdrawiamJoannaz
    • Gość: Anuk Re: Szukam dziecięcego dentysty, help! IP: *.* 11.09.02, 09:28
      Hej,Ja polecam dr Grużewską z lecznicy Ojców Barnabitów, (Mokotów, ul. Smoluchowskiego 1), tel: 647 10 41. Chodzę do niej z córką od 2 lat. Bardzo delikatna, wyrozumiała i cierpliwa osoba.Anuk
    • Gość: as Re: Szukam dziecięcego dentysty, help! IP: *.* 11.09.02, 13:39
      Znam - nr tel. do przychodni na Gocławiu 6713709. Przychodnia stomatologiczna tylko dla dzieci z małymi fotelami i specjalnym sprzętem. Bardzo polecam.AS
    • Gość: Patelka Re: Szukam dziecięcego dentysty, help! IP: *.* 11.09.02, 17:32
      Powitwnko!!!!!! Kamilko mam dokładnie ten sam problem.Także jestem w W-wie od niedawna i już mam dosyć eksperymetowania na dzieciach i na sobie szukając dobrych specjalistów.Poradni i gabinetów mnóstwo a jak przychodzi co do czego ...Podobnie jak Ty mam tu mało znajomych i moje życie tutaj jest dość uciążliwe (chociażby właśnie ze względu na wybór lekarza).Dodam tylko że mieszkam na Jelonkach i jeżeli ktoś wie o dobrym stomatologu dziecięcym w tej okolicy(lub gdzieś niedaleko),będę bardzo wdzięczna.Mam nadzieję że się nie gniewasz za "podłączenie".Pozdrawiam Ela.
    • Gość: fran Re: Szukam dziecięcego dentysty, help! IP: *.* 12.09.02, 09:17
      moje rodzeństwo (3 lata i prawie 2 lata) chodzi do doktora Falkowskiego, gabinet mieści się przy rakowieckiej, telfon 849.44.71. Moge polecic z czystym sumieniem, facet jest dobry i ma pojęcie o zebach, a dzieci go lubia.pozdrawiamkasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka